[Bursa - MT]

Abilerim, arkadaşlarım..

Uzun zamandır ortalarda yoktum ve buluşmalarımızı özledim :) Yarın akşam Alper abi, Kanu, Berkant ve ben saat 18.30-19.00 gibi Barış Cafe'de toplanıyoruz. Gelmek isteyenlere duyrulur :)

slm

mrh arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım motoran rabusto almayı düşünüyorum önerinizi ve bilginizi paylaşırsanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar arkadaslar

mrh arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım motoran rabusto almayı düşünüyorum önerinizi ve bilginizi paylaşırsanız sevinirim

Çok ufak tefek motor, o tarz birşey alacaksanız Deer 152 ye bakın. Robusta çok küçük zaten çok ufak tefek değilseniz altınızda kaybolur.

iyi geceler bursa mt bi kısmınızla taniştim bi kısmınızla henuz tanişmadım [Arda] . Bu arada Özcan abi duyda bi organızasyon yapsan herkes uyku modunda gozukuyor... Bu arada bozz1963 , doobly nin dediği gibi çok ufak bir motor + otomatık vites . Pek kullanişli olmadıgı kanatindeyim.

Son düzenleme:

Ehliyet için Adliyeye giderken Robutsa yı magzada görme imkanım oldu.
Yeni Adliyenin Sol Caprazında Sym-Motorun bayisinde.
Boy Çok Ufak bende 1.85 Boy var oyuncak gibi kaldı 1.50-1.60 boy olsa belki sorun olmazdı.
180cc ama beygir gücü düşük 7.5.
Bendeki Eski Jinlun bile 125cc-8 beygirdi aradaki farkı anla.

Ha ben ucuz yollu Racing Alayım diyorsan 2000-4000 Tl ye Tek alternatif
SIFIR da Kanuni Racer 200cc digerleri hakkında yorum yapamam.
Herşey senin bütcenle alakalı 10-11.000 Tl varsa Al Kawasaki 250cc diyecegem ama bosver

Son düzenleme:
Berkant kardeş Skate yarışmaları ne güzeldi değil mi!
(Walla arıyom,arıyom,denk geleni götürüyom. :) )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Aramıza hoş geldin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

selamlar arkadaslar

selam portakal44

tşk

tşk arkadaşlar rabusto hakkında araştırma yaptım sizdende aynı tepkileri aldım tşk.ben bir şey aldığım zaman araştırmadan didik didik etmeden almam.benim istediğim şehir içinde seri ve uzun yolada gidebilecek bir motor arayışı içindeyim bir arkadaş Deer 152 önermiş hoş motor ama uzun yola dayanabilirmi o var tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar