[Bursa - MT]

hava çok rüzgarlı yarın da böyle olursa gelemeyebilirim rüzgarlı havada 400km yol motorla eziyet olur gibime giliyo son kararımı sabaha bırakıyorum gelemessem kusura bakmayın

bu sefer katılamıyorum, ama hazırlıklar bitince en çok gezen adam ben olucam!

size iyi yolculuklar, bol eğlenceler. güzel fotoğraflarınızız bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benı yolda bırakan arkasına bakmadan hareket eden yol arkadaslarıma tesekkurler:farao: bukadar karalamak yetermı:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasampıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasampıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasampıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
soner abi nereye kayboldunuz ya sonda bekledik bekledik gelmediniz

benzınlıge gırelım dedım bastınız ısaret ettım arkadasın baktı anlamadı dedım oburunde gıreyım tısssssssss kuru bır depo ozcan geldı kurda kusa yem etmedı benı:p ::thanks:

benzınlıge gırelım dedım bastınız ısaret ettım arkadasın baktı anlamadı dedım oburunde gıreyım tısssssssss kuru bır depo ozcan geldı kurda kusa yem etmedı benı:p ::thanks:

Ne demek lafı mı olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------

Şampiyonluk turuna çıktım akşam.Motorum arkasında ışıl ışıl ve yeşi yeşil yanan BURSASPOR yazımla ve eşimle turladık, Altıparmak'ın ortasında sıkıştık zor çıktık aralardan.

Çan'a ve bizim köye gelen arkadaşlara teşekkürler.Harika bir Pazar geçirdik.

Fotoları yüklemeye çalışıyorum şu an ama imageshack sitesi hata veriyor.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-3-mototeam-pilav-gunundeydi.html#post2060489

Fotolar buradaaaaaa. Sizinkileri de buraya yükleyin lütfen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

Fotoları buradan yükledim.
http://tinypic.com/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

Resize: Message Board (640x480) i seçip upload now 'a tıklayıp lütfen bekleyin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

Açılan pencerede IMG Code for Forums & Message Boards yazısının altındaki linki kopyalayıp, yazı yazılan yere yapıştırın. Cevapla yı tıkladığınızda foto yükleme işlemi tamamlanmıştır.

2mxetmr.jpg

herkese selamlar.. öncelikle yeni kayıt oldum siteye daha motosikletim bile yok :) ama bir motosiklet beğendim ve bu hafta almayı düşünüyorum 250 lik roadstar.. fakat bu sevdaya daha yeni başladığım için çevrem yok pekte bir bilgim de yok.. motosikleti almadan önce gerçekten işin ehli bir ustaya göstermek gerekir sanırım.. sizin bildiğiniz güvenilir bir ustaya beni yönlendirirseniz sevinirim arkadaşlar.. bir iki gün içinde alıcam çünkü.. bursada osmangazideyim buarada.. merkezde oturuyorum.. ona göre beni yönlendirirseniz sevinirim.. herkese teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese selamlar.. öncelikle yeni kayıt oldum siteye daha motosikletim bile yok :) ama bir motosiklet beğendim ve bu hafta almayı düşünüyorum 250 lik roadstar.. fakat bu sevdaya daha yeni başladığım için çevrem yok pekte bir bilgim de yok.. motosikleti almadan önce gerçekten işin ehli bir ustaya göstermek gerekir sanırım.. sizin bildiğiniz güvenilir bir ustaya beni yönlendirirseniz sevinirim arkadaşlar.. bir iki gün içinde alıcam çünkü.. bursada osmangazideyim buarada.. merkezde oturuyorum.. ona göre beni yönlendirirseniz sevinirim.. herkese teşekkürler :)

0536 610 33 37 adı mesut ıyı bı tamırcıdır garajda alo dersen gelır benım gonderdımı soyle yardımcı olur soner dersın

Forumdan Uzaklaştırıldı
soner abi bugün mesut abinin yanındaydım motoru 3 4 saat bıraktım sağolsun herşeyine bakmış çokta iyi bir iş çıkarmış çok ilgilendi çok sevdim ve fiyatı da az tutması cabası herkese tavsiye ederim gözü kapalı gidebilirler...

mt ye yalnıs yaparsa yolarım bılırsın :pıyı adamdır

çok teşekkür ederim soner cevap için.. numarayı aldım.. adamla buluşacağım zamanı ustaya söylerim ona göre yanına gideriz ya da o gelir bi şekilde hallederiz teşekkürler iyi geceler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok teşekkür ederim soner cevap için.. numarayı aldım.. adamla buluşacağım zamanı ustaya söylerim ona göre yanına gideriz ya da o gelir bi şekilde hallederiz teşekkürler iyi geceler..

onemlı deyıl her zaman copper alıcaksın elımde bıtane on cam var vıdalardan bırı kırık ısını gorurse hedıyem olsun sen helebı al hersey kolay burası bursa mt:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar