suan baris kafeyim . kimse yok . l van minit bi dahada gelmem
benı yolda bırakan arkasına bakmadan hareket eden yol arkadaslarıma tesekkurler:farao: bukadar karalamak yetermı:cherry:
soner abi nereye kayboldunuz ya sonda bekledik bekledik gelmediniz
benzınlıge gırelım dedım bastınız ısaret ettım arkadasın baktı anlamadı dedım oburunde gıreyım tısssssssss kuru bır depo ozcan geldı kurda kusa yem etmedı benı::thanks:
imageshack sorun yapıp duruyor ya başka site bulmak lazım bende yükleyemedim geçen resim
herkese selamlar.. öncelikle yeni kayıt oldum siteye daha motosikletim bile yokama bir motosiklet beğendim ve bu hafta almayı düşünüyorum 250 lik roadstar.. fakat bu sevdaya daha yeni başladığım için çevrem yok pekte bir bilgim de yok.. motosikleti almadan önce gerçekten işin ehli bir ustaya göstermek gerekir sanırım.. sizin bildiğiniz güvenilir bir ustaya beni yönlendirirseniz sevinirim arkadaşlar.. bir iki gün içinde alıcam çünkü.. bursada osmangazideyim buarada.. merkezde oturuyorum.. ona göre beni yönlendirirseniz sevinirim.. herkese teşekkürler
![]()
soner abi bugün mesut abinin yanındaydım motoru 3 4 saat bıraktım sağolsun herşeyine bakmış çokta iyi bir iş çıkarmış çok ilgilendi çok sevdim ve fiyatı da az tutması cabası herkese tavsiye ederim gözü kapalı gidebilirler...
çok teşekkür ederim soner cevap için.. numarayı aldım.. adamla buluşacağım zamanı ustaya söylerim ona göre yanına gideriz ya da o gelir bi şekilde hallederiz teşekkürler iyi geceler..