Geçmiş olsun kanu, bundan sonra daha dikkat edersin artık, bir müsibet bin nasihate bedelmiş, cana geleceğine mala gelsin.
Tekeriniz düz bassın.
Bu arada bu akşam gelmeyi çok istiyordum ama gelemedim, uzun bir süre aranızda olamayacağım, iş amaçlı yurtdışına gidiyorum, sizleri tanımak güzeldi, hepiniz birbirinize iyi bakın, benim Kurşun(motorum) bir süre depoda uykuya yatacak artık, bugün son turumu attım biraz bağırta bağırta gezdik eşimle.
Tekrar Görüşmek üzere hoşçakalın, tekeriniz düz bassın...
çok teşekkür ederim harun abi :rendeer:
nereye abi bizi bırakıp
çabuk dön abi
hayırlı yolculuklar şimdiden :rendeer: :salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
Bizim kiraz çekirdeğinin kazasını benim gözümden dinleyin bi de :cherry: Bahsettiği yolda ilerliyoduk karşı tarafa baktım yol boş önümdeki aracı solladım ama ben de sinyal vermedim :bounce:
Arabayı geçtim bi ses duydum sol aynadan arkaya bi baktım batu yok ve motor yerde dönüyodu :cyclopsan Zaten arkamda başka motor yoktu kesin batu eyvah yandık diye motoru sağa çektim anahtarı alıp atladım geriye doğru koşmaya başladım. Motorun yanına vardığımda batu yerde yatıyodu millet başına üşüşmüş. Kaskı çıkarın diyenler oldu dedim sakın çıkarmayın. Sonra batu bi ara elimi kırdı gibi bişey deyip saçmaladı :queen: İyi misin diye sordum iyiyim dedi kaskı çıkardı ayaklandı fln kendine geldiİyi misin diyorum ben iyiyim motora üzülüyorum deyip işine yaramıcak olan plastik parçaları topluyodu deli :queen: Sonra kamyonet buldum ordan bi yerden attık motoru kamyonete batu gitti
Çok korktum kanu kardeşim geçmiş olsun tekrar
![]()
layyn ne ara yazdın bunu pis çiklet
olum senide o gün uğraştırdık iyi ekşın oldu:queen:
çok pis akarım,çok pis dönerim agaaaaa :mrgreen:
ne ara saçmaladım ben o elim kırıldı lafını :queen:
sağol kardeşim sayenizde iyiyim ve motoruda toparladık herkese çok teşekkürler. :rendeer: