[Bursa - MT]

Buluşmalar yazın zaten vitamin cafede oluyor. Kışın Barış Cafe'ye çekmiştik. Artık Vitamin'e çekilmesi bence de uygun olur. Barış kafeden de sıkıldık sanırım artık.

Elime mum diken arkadaşları anladık da. Fatih mumu başka yere dikmeye çalışma zorlanırsın.
:queen:

Cumartesi akşamı özel nedenlerden dolayı buluşmada yokum ama pazar günü gezi planı hala geçerli. Umarım hava da güzel olur da tadını çıkara çıkara gezeriz.

Özcan abi topu bana atmış bize de tutmak düşer. Bendeki planı söyleyelim. Bursadan Mudanya'ya. Orada bi mola verip sahilden kurşunluya, orada biyerlerde çay, yemek vs. Duruma göre zamanımız kalırsa belki de bi gemlik. Akşam da gemlikten direk basıp durmadan bursa düşünüyorum.

Ekstra teklifleriniz varsa değerlendirirz.

teklifin güzel eğer pazar çalışmazsam bende katılabilirim hem havalar da musade eder artık gezilere

buluşmalar vitaminde olsun :cat:
benzin fiyatı düşsün :pale:
pazar günü hava güzel olsun::145::
ve kurşunluya gezi olsun ::haapppy:
balinalar sularda özgürce su fışkırtsın :mrgreen:

Fikir kiminse kaptan o dur Alper. :) Yap bakalım organizasyonu.

Bu aksam bulusmaya gelemiyorum abi biliosun sebebini. :queen:
o yüzden burdan organize edebildiğim kadar edeyim.

Benim düşüncem biraz erken çıkmak ki vakit rahat rahat yetsin. en geç 12 gibi buluşmak lazım diye düşünüyorum. öneriler nelerdir?

Bu aksam bulusmaya gelemiyorum abi biliosun sebebini. :queen:
o yüzden burdan organize edebildiğim kadar edeyim.

Benim düşüncem biraz erken çıkmak ki vakit rahat rahat yetsin. en geç 12 gibi buluşmak lazım diye düşünüyorum. öneriler nelerdir?

12 geç bence .....bıraz daha erkan cıkalım derım...kimler gelio belli mi

12 geç bence .....bıraz daha erkan cıkalım derım...kimler gelio belli mi

kimlerin geleceğini bilmiyorum buluşma yeri ve kalkış saatini kararlaştıralım gelmek isteyen herkes oraya gelsin. yine özldileğin bahçesi olsun mudanya yolu üzerinde. en ideali o. kim nerden gelirse gelsin ordan geçmek zorunda zaten. saati daha erkene çekebiliriz benim için sorun değil. saat çoğunluk ne derse o. buluşma yeri mudanya yolundaki özdilek bahçesi.:cat:

arkadaslar toplantı yerini sehir merkezine yakın bir yerlerde yapalım diyorum ne dersiniz..? vitamin cafe olabilir mesela..

Son anda Buluşma yeri değiştirilmez Fırat. Geçen hafta bu yüzden kopukluklar ve sorunlar yaşadık biliyosun.

Bugün buluşma yeri Media Markt' ın arka tarafındaki Barış Cafe'dir. Krokisi olacaktı biyerlerde.Alper'e söyliim de koysun,
aramıza yeni katılacak arkadaşlara kolaylık olur.

243432.jpg

iyi akşamlar bursa mt
1 saat önce kaza yapmış bulunuyorum :pale:
turgutla baeraber carrefour dan dönüyoduk beşevler lambaları(köprünün orası) oraya gelirken önümdeki arabayı geçeyim derken sinyal vermeden önüme kırdı(bayan şöför) bende frene basım motoru sağ tarafa yatırdım bende ufak tefek sıyrıklar var ama motorun gidonu baya bir yamuldu gidon haricinde ufak tefek kırıkları var.

Bizim kiraz çekirdeğinin kazasını benim gözümden dinleyin bi de :cherry: Bahsettiği yolda ilerliyoduk karşı tarafa baktım yol boş önümdeki aracı solladım ama ben de sinyal vermedim :bounce: :p

Arabayı geçtim bi ses duydum sol aynadan arkaya bi baktım batu yok ve motor yerde dönüyodu :cyclopsan Zaten arkamda başka motor yoktu kesin batu eyvah yandık diye motoru sağa çektim anahtarı alıp atladım geriye doğru koşmaya başladım. Motorun yanına vardığımda batu yerde yatıyodu millet başına üşüşmüş. Kaskı çıkarın diyenler oldu dedim sakın çıkarmayın. Sonra batu bi ara elimi kırdı gibi bişey deyip saçmaladı :queen: İyi misin diye sordum iyiyim dedi kaskı çıkardı ayaklandı fln kendine geldi :) İyi misin diyorum ben iyiyim motora üzülüyorum deyip işine yaramıcak olan plastik parçaları topluyodu deli :queen: Sonra kamyonet buldum ordan bi yerden attık motoru kamyonete batu gitti :) Çok korktum kanu kardeşim geçmiş olsun tekrar :)

bu akşam buluşmaya gelemiyorum ancak pazar bi mudanya yaparız sabah erken olmasın 10:30 dan sonra olabilir hava ısınsın biraz sabahları çok soğuk oluyo

bu sabah uzun aradan sonra motorla baş köy (görükleyi geçince) otosansit, bulvar ev yaptım 91km iyi geldi

DUYURU

Buluşmada alınan karara göre saat 10:30'da Geçit Özdilek'in otoparkında toplanmaya başlıyoruz. Saat 11:00 ' da Mudanya'ya gaz açıyoruz.

Görüşmek üzere

iyi akşamlar bursa mt
1 saat önce kaza yapmış bulunuyorum :pale:
turgutla baeraber carrefour dan dönüyoduk beşevler lambaları(köprünün orası) oraya gelirken önümdeki arabayı geçeyim derken sinyal vermeden önüme kırdı(bayan şöför) bende frene basım motoru sağ tarafa yatırdım bende ufak tefek sıyrıklar var ama motorun gidonu baya bir yamuldu gidon haricinde ufak tefek kırıkları var.

Geçmiş olsun kanu, bundan sonra daha dikkat edersin artık, bir müsibet bin nasihate bedelmiş, cana geleceğine mala gelsin.
Tekeriniz düz bassın.

Bu arada bu akşam gelmeyi çok istiyordum ama gelemedim, uzun bir süre aranızda olamayacağım, iş amaçlı yurtdışına gidiyorum, sizleri tanımak güzeldi, hepiniz birbirinize iyi bakın, benim Kurşun(motorum) bir süre depoda uykuya yatacak artık, bugün son turumu attım biraz bağırta bağırta gezdik eşimle.

Tekrar Görüşmek üzere hoşçakalın, tekeriniz düz bassın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar