[Bursa - MT]

Arkadaşlar Cem Amca nın yeni aklına gelmiş olan Pazar günü gitmesi gereken yer dolayısıyla, bu Pazar değil, haftaya Pazar misafir edebilirlermiş ancak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

Pazar Günü için başka yörelere gidesi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edebilirler.
Mudanya,Gemlik,İznik,İnegöl,Çanakkale :)

en mantıklısı çanakkale....bizler için gözlerini kırpmadan gidenleri bugün yattıkları yerde ziyaret edelim derim...

Arkadaşlar Cem Amca nın yeni aklına gelmiş olan Pazar günü gitmesi gereken yer dolayısıyla, bu Pazar değil, haftaya Pazar misafir edebilirlermiş ancak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

Pazar Günü için başka yörelere gidesi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edebilirler.
Mudanya,Gemlik,İznik,İnegöl,Çanakkale :)

Kurşunlu :thumleft: o sahil şeridini çok seviyorum. :cat:

alperin eline mum dikmek isterdim ama motor yine servis yolcusu motorsuz kalıcam yine :pr: buluşmaya artçı olarak gelicem

evt arkadaşlar ya daha detaylı bi bilgi verilsin yada daha çok bilindik bi yerde yapılsın toplantılar hem katılım artar hemde ulaşım kolaylığı olur diğer üyeler için...

evt arkadaşlar ya daha detaylı bi bilgi verilsin yada daha çok bilindik bi yerde yapılsın toplantılar hem katılım artar hemde ulaşım kolaylığı olur diğer üyeler için...

ufuk abi öncelikle aramıza hoş geldin.bencede buluşma günleri şehir merkezine yakın olursa daha iyi olurr.yer bulma sorunu olmaz ;)

arkadaslar toplantı yerini sehir merkezine yakın bir yerlerde yapalım diyorum ne dersiniz..? vitamin cafe olabilir mesela..

Buluşmalar yazın zaten vitamin cafede oluyor. Kışın Barış Cafe'ye çekmiştik. Artık Vitamin'e çekilmesi bence de uygun olur. Barış kafeden de sıkıldık sanırım artık.

Elime mum diken arkadaşları anladık da. Fatih mumu başka yere dikmeye çalışma zorlanırsın.
:queen:

Cumartesi akşamı özel nedenlerden dolayı buluşmada yokum ama pazar günü gezi planı hala geçerli. Umarım hava da güzel olur da tadını çıkara çıkara gezeriz.

Özcan abi topu bana atmış bize de tutmak düşer. Bendeki planı söyleyelim. Bursadan Mudanya'ya. Orada bi mola verip sahilden kurşunluya, orada biyerlerde çay, yemek vs. Duruma göre zamanımız kalırsa belki de bi gemlik. Akşam da gemlikten direk basıp durmadan bursa düşünüyorum.

Ekstra teklifleriniz varsa değerlendirirz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar