[Bursa - MT]

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bugün hava çok güzel aklıma hemen motosiklet geldi ama yeni yeni iyileşme evresine girmeye başlamışken kendimi tekrar hasta etmeye niyetim yok. O yüzden bugün ve yarın da değil motora binmek, dışarı bile pek çıkmayı düşünmüyorum.
Zaten pek halim de yok.

Sağlıklı arkadaşların bu günü değerlendirmesi dileğiyle...

her kese iyi günler ybr 125 satılık olan varmı varsa özelden msj atarsanız sevinirim ii günler herkese

arkadaslar bu aksam barıs manco kultur merkzinde toplanalım mı ne dersiniz? bir degişiklik olur bizim için..gelenler kimler bu aksam toplantıya elleri gorelim..

arkadaslar bursa mt bu aksam barıs manco kultur merkezinde...gelmek isteyenler olursa 05379788329 nodan bana ulasabilirlr...

slm

1953 model bır motorum var alman legand sanırım su an hatırlamıyorum tekrar bakmam lazım arızalı durumda motoru sökulmus yapabılecek toplaya bılecek bırılerını tanıyorsanız bana yazabılırmısınız...tesekkurler

Dünkü buluşma ve Bursa turu şahaneydi. Berkant ve Batu'nun Bursa'nın yalnızca Nilüfer'den ibaret olmadığını öğrettik sanırım :D
Vitamin çıkışı olayın içimizde patlaması da cabası :)

Dünkü buluşma ve Bursa turu şahaneydi. Berkant ve Batu'nun Bursa'nın yalnızca Nilüfer'den ibaret olmadığını öğrettik sanırım :D

nilüferde yaşamak ayrıcalıktır abim :p
çılgın çocuk mesut abi gene yaptı yapıcağını :queen:
herkese teşekkürler :rendeer:

hiç sorma abi..aynen walla...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

nilüferde yaşamak ayrıcalıktır abim :p
çılgın çocuk mesut abi gene yaptı yapıcağını :queen:
herkese teşekkürler :rendeer:

niluferde oturunca ne oluo anlamıom ha..:)

iyi akşamlar bursa mt
1 saat önce kaza yapmış bulunuyorum :pale:
turgutla baeraber carrefour dan dönüyoduk beşevler lambaları(köprünün orası) oraya gelirken önümdeki arabayı geçeyim derken sinyal vermeden önüme kırdı(bayan şöför) bende frene basım motoru sağ tarafa yatırdım bende ufak tefek sıyrıklar var ama motorun gidonu baya bir yamuldu gidon haricinde ufak tefek kırıkları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar