[Bursa - MT]

herkese iyi akşamlar mt ailesi ben bursadan haktan siteye yeni üye oldum .bir dahaki görüşme günlerinde inşallah bende sizlerle birlikte olucam.herkese iyi forumlar.

herkese iyi akşamlar mt ailesi ben bursadan haktan siteye yeni üye oldum .bir dahaki görüşme günlerinde inşallah bende sizlerle birlikte olucam.herkese iyi forumlar.

Şu anda MT'den kanucan ve Doobly(ben) Nilüfer- Barış Cafe'deyiz. Bir saat kadar oturacağız. Müsaitseniz uğrayabilirsiniz.

çok iyi olurdu aslında ama evim otarafa çok ters hipodrumdayım ve hava şartları çok kötü.toplantı günü görüşmek üzere ;)

alper kanka SS kastırıyo yağmurda:bounce:

Onu bırak da bugün kampüste ceza yedim.
Artçıda kask olmadığı için...
Dikkat et bu aralar. Aman diyim kaskız ne kendin ne artçı.
Seni de öpmesinler beni öptükleri gibi.
Hiç yokken 62 TL girdi yine. Daha geçen hafta ödedim daha aşırı hızdan ceza.
:pale::pale::pale:

kask cezasını nerde yedin :s
aşırı hız nerde yaptın tırstım la

Abi senin canavarı neden bağladılar ki?
Ehliyet muhabbeti mi?

:silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

ehliyetten mahkemeye verdi ama motor ruhsattaki eksik yüzünden bağlandı.. Ben motorun noter satışını almıştım ama ruhsat yaprağını değiştirmemiştim. 1 aylık süreside geçmiş olunca bağladı.. Bursada olsa bağlanmazdım belki ama gemlikte bağlandı :((

Konuşmaya :) gülümseyerek başlamak isterim.
Kazaya kurban giden kişi bendeniz...
Carrefour lambalarında birinci dönüşü yapmış lambada bekliyoruz. Yeşil ışıkla kalkışı yaptım, o sırada son anda kırmızıda geçen siyah minibüsü görünce ani frene basmamla birlikte arkadan darbeyi hissettim.

Neyse ki ne bizde ne de motosikletlerde bir sorun yok.
Sadece Kanu; ön çamurluğunun boyasından biraz benim egsoza bıraktı.

Gemiş olsun kanucan başka kaza haberi aldırma bize inşallah.. Dikkat kardeşim..

Hoşgeldin haktan buluşmalarda görüşmek üzere (tabii bende gelmeyi becerebilirsem :p )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

geçmiş olsun Alper.. bu ara bi 300 lük te bana kaçtı :salut: umarım kolay çıkarırsın :p

Son düzenleme:
Uludağ Üniversitesi'nden herkese selamlar. Fırsattan istifade internete gireyim dedim.
Kampüste motorla dolaşmaya tırsıyorum artık. Fazer'lı polis amcalar yüzünden.
:queen:

hacım saat 10 da snow diyo...dönüşte burnumun ucnuda buz kristalleri oluşur mu acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar