[Bursa - MT]

Ben SöyLedim Tamam Dedi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

Ha aBi Bu Suzuki Nereden Çıktı AN Yazmışsın??

kalmadık senin bugmanına ben memnunum benimkinden gerçi dur o daha ağırdı demi tamam kabul bayramlık alim ben onu kazayra düşer bende nasılsa kıskanmam bidaha:cherry:

vazgeçtim kıskanmıyorum gitcek şimdi gül gibi motorum haşatını çıkarmışındır sen o motorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

aaa her daim her yerde her türlü şeyi kıskanma gibi özel bi yeteneğimiz var allaha çok şükür ne güzel demi:cherry:

Hımm... Bayandan-doktordan-öğretmenden olunca haşat olmuyor,
Sürücüsünden olunca haşat oluyor oda güzel fikir...
Arkadaşlar motor alacaksanız BAYANdan alacaksınız ki temiz ola:):):):pP::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------

Bi erkek olarak bende iyi motorları kıskanırım yalan diil...
Bi fazer alabilsem

Son düzenleme:
aBi Zaten Zafer 6 kuLLanan Şişman Beyaz SaçLı Bir poLis Var Ya aRada geLiyor onunLa Tartıştım Yakında eLimde kaLıcak onun Motorunu aLırız :p

tabiki bayandan olcak bayanların nerde görülmüş park edicem diye binaya girdiği iki köprü arasında kaldığı yada park bileti ödim derken parkometreye arabayla girdiği :p
bak benimkine tertemiz tek çizik yok maşallah:queen:yakında ön panele dantelde koydummu olay bitmiştir:cherry:

08092009203.jpg

Çatlatmak gibi olmasın buyrun:p:p:p

aBi Zaten Zafer 6 kuLLanan Şişman Beyaz SaçLı Bir poLis Var Ya aRada geLiyor onunLa Tartıştım Yakında eLimde kaLıcak onun Motorunu aLırız :p

O dediğinden Eskişehir de de vardı düştüm peşine kıstıramadım adamı:p
Polisle uğraşılmaz:D adam fena gazlıyo bana yasak tabii:)

nolcak canım hiç müğim değil eski püskü motoru getirip koymuşun dertetme hiç kendine yeraç bakem bana ben geliyorum kenara kenara hade hade:p:cherry::cherry:

2w5pyzl.jpg

Ben yavaş yavaş uzıyım az sonra da 250lik oluşuna bakmadan hade kapışalım diyecekler olmıycak...
Nerde buranın başkanı gelsin üyelerine sahip çıksın yahu...:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar