[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah analı babalı buyutsun allah nazarlardan saklasın kucuk mt

Cumartesi günü ilk defa bir motosiklet.net buluşmasına katılacak olan var mı? (benim gibi):)

Son düzenleme:
aRkadaşLar anSızın Çıkıp geLirSek katıLa biLicek miyiz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------

Ve Allah BağışLasın anaLı, BabaLı BüyütSün inŞ.

:)Sado 2-3 kişilik kontenjan illaki açık bulunur.:bounce:

:)Bu arada Bebek Arda Mt cimiz ne alemde gelişim fotoları kesildi birden,bekliyoruz...Bunlar büyüsün bakalım hangisi daha sıkı motorcu olacak,kapıştırırız...:wiinkk:

Merhaba Arkadaşlar,
Yemek orgazinasyonu cumartesiye alınmış bu hafta gece vardiyasında olduğumdan dolayı katıamayacağım hepinize afiyet olsun...:)
Ayrıca yeni bebeği olan arkadaşımızı kutlar sağlıklı bir ömür dilerim kardeşimize iyi geceler...:)

Merhaba Arkadaşlar,
Yemek orgazinasyonu cumartesiye alınmış bu hafta gece vardiyasında olduğumdan dolayı katıamayacağım hepinize afiyet olsun...:)
Ayrıca yeni bebeği olan arkadaşımızı kutlar sağlıklı bir ömür dilerim kardeşimize iyi geceler...:)

Sizin bakım işi nooldu?
Conta bulundu mu?

haldunum allah bağışlasın allah elem keder vermesin inşallah bu gun aradım seni sanırım telaştan duymadın telefonu görürdük enazından junior çakayı :)

haldun abi maşallah Allah analı babalı büyütsün... gerçekten çok şaşırdım bebek beklediğinizi bilmiyordum... gerçektende annesine benziyor... zaten sana benzemesin... :p:p:p

Cumartesi günü ilk defa bir motosiklet.net buluşmasına katılacak olan var mı? (benim gibi):)

ben varım.... 2 gündür bilgisayarım bozuk :pale:, gelişlmeleri takip edemiyorum. ekstra bir durum olursa rıfat'tan öğreneceğim. motor bulamadım, arabayla geleceğim.

Sen benim suratıma kurban ol emi :p Eh artıkın eli boş gelmezsin diyorum :):):)

:) Bu arada tebrik eden tüm dostlara çok teşekkürler,

Halduncum çok şeker Maşşallah valla yaa . Allah analı babalı büyütsün kardeş . İnşallah sana çekmez :p Bir motorcu daha dünyaya geldi desene hoşgeldi aramıza şimdiden . Bir ihtiyacın olursa muklaka bana ulaş elimden geleni yaparım kardeşim ok .

ben varım.... 2 gündür bilgisayarım bozuk :pale:, gelişlmeleri takip edemiyorum. ekstra bir durum olursa rıfat'tan öğreneceğim. motor bulamadım, arabayla geleceğim.

Yağmur bizi fena kilitlicek gibi geliyo bana... Senin durumun daha iyi gibi duruyor şu an.
:queen:

iyi geceler bursa mt
Yarin saat 19 sularinda feribotun orada gorusmek dilegiyle

Yagmur diyorlar ama cok yagmiyor ben bile doya doya gezdim
Yarin gorusmek dilegiyle

geçen yılda durum farklı değildi arkadaşlar. aynı yağmur vardı :) ama kaçırmayın gerçekten çok keyifli bir yemek olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar