Sağlık olsun dostum birgün tekrar motorumuz olacak ve işte o zaman gezi rotasını çok daha geniş ve uzun çizeceğim anca hırsımı alabilirim:queen::queen::queen:üzülme dostum yanlız değilsin![]()
Sağlık olsun dostum birgün tekrar motorumuz olacak ve işte o zaman gezi rotasını çok daha geniş ve uzun çizeceğim anca hırsımı alabilirim:queen::queen::queen:üzülme dostum yanlız değilsin![]()
arkadaşlar gezi için herkeze çok çok tşekkür ederim. cidden çok elenceli bir gezi oldu.internetimde bir problem var en kısa zamanda çözerim inşallah fotolorı çok yakında bende yükleyeceğim.
bu arada bu hafta sonu sınavım var o sebetendirki ben bu hafta sonu geziye katılamıyorum fakat sınav bitişi cumartesi ve pazar günleri eşimle beraber mudanya- güzelyalı- kumyaka- trilye ( zeytinbağı) taraflarında balık tutmaya gedebiliriz katılmak ityen arkadaşlara duyrulur. dün aşam öle bi esti 2 saat mudanya iskelesinde balık tuttuk 9 tane mezgitle geri döndük devamını getireceğiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------
günaydınlar istanbul:rendeer:
Resimde mükemmelsin tek geçiyorum seni yaa süper hahahaaa- Duydumki fiber yapmada üstüne yokmuş evet bana fiber nasıl yapıldını tarif edermisin.yapmam için ne gerekli ve nasıl yapacam .:cat:
Off off sıkıntı bastı...
eeeee askerli bu mami sıkıntı basıyor hele birde gezileri kacırmasan super olur degilmi
Sana şimdiden hayırlı teskereler
eeeee askerli bu mami sıkıntı basıyor hele birde gezileri kacırmasan super olur degilmi
Sana şimdiden hayırlı teskereler
Geçmiş olsun Sertaç sanada kediyede üzüldüm.Neyseki dengeni kaybedip düşmeden sıyrılmışsın,hep süratli giderken ya bir hayvana çarparsamda düşersem diye korkmuşumdur Allah muhafaza.
Bu hafta sonu ne Yuvacık ne de farklı bir organizasyonla işim olacak gibi değil malesef,tüm hafta full Gençlik bayramı çalışmalarıyla geçti evle ilgilenmeliyim,kendimide dinlendirmeliyim.
Bir sonraki hafta için gezi önerilerine açığım.
![]()
Valla Zekeriya kalıp şeklinde olmucak hani kayıklara yama yaparlarya o şekilde olacak buda . neyse en iyisi başıt dahi olsa yinede biz senle karşılıklı konuşuruz. Ve hatta beraber yaparız diye düşünüyorum sana zahmet olmassa tabiki :cat:
Yok ce be abi askerliğe takılmıyorum. Zaman fazlasıyla rahat ve hızlı geçiyo. Fakat bir zamanlar gezilerde başı çeken ben simdi uzaktan izliyorum adama koyan bu...![]()
arkadaşlar herkese selam bursa ihtisasta yatan bi yakınıma b+ kan lazım pazartesi günü müsait olup kan verebilecek tanıdıklarınız varsa mutlaka bana ulaşırsanız sevinirm
Haklısın Mami o kadar geçici bir dünyaki,ne iyilik yaparsak yanımıza o kar kalacak...
Bu arada dijital şafaksayarın harika hadi bakalım son 424 gün.Yerinde olsam oraları ve yaşadığın her türlü ufak olumlu detayı kendime ve lehime mutluluk olarak çevirirdim işte ozaman yaşam sana her türlü huzuru verecektir...
Hapishanedeki 2 adamdan birisi pencereye baktığında hep ordaki parmaklıkları görüp üzülürken,diğeri ise her baktığında yıldızları görürmüş...Sen yıldızları gören ol...(fazlamı derine daldım ne ama doğru):silent:
hocam ne yaptın adamın kalbine iner vallaha askerlik 18 ay olmadıysa kalan 295 falan olması lazımyada şafak sayar yanlış
yada benmi yanlışım acaba?
ale: