Bende çok teşekkür ederim katıldığınız için...
schatten
Gidiş geliş 220 km yola ne dersiniz arkadaşlar kemalpaşa suuçtuya gidelimmi . Alabalık tesislerinde çok güzel alabalık yapıyorlarmış balıgı sen havuzda seçiyormuşşun yeşillik ve çok güzel biryermiş bir gün belirliyelim ve gidelim bence. Şellalesi Türkiyede 3 . büyük şellalesiymiş
By_Graphic
Motor gelene kadar bizde arabayla gelebiliriz.
hadi hayırlısı olsun işallah çabuk gelir kıskandın demi pazar günü benden sölemesi bak kalöriferi al yoksa kilimayı çok ararsın:cherry:
Gezilere araba ile katılanlara karşı bir küçümseme mi hissediyorum burada acaba? Bakın ben uzun yolda motorla seyahat etme fikrine karşıyım. Zaten bizde tek motor olduğundan ona da Pınar bindiğinden Berkay'la birlikte arabamızla katılmak durumundayım. (Pınar motordayken herhangi bir kaza bela olmaması için ettiğim duaları bir ben bir de Allah biliyor.)Ben bu gezilerde konvoyda en azından bir adet 4 teker bulunmasının her ihtimale karşı iyi olabileceğini düşünüyorum. Ama denirse ki ''Biz konvoyumuzda 4 teker istemiyoruz.'' buna da saygı duyarım. Ne yapalım o zaman gezilere sadece Pınar katılır motorla. Biz de oğlumla başka yerlere takılırız. Tabii bu durumda molalarda ve durulduğunda motorsiklet aksesuarlarınızı emanet edecek başka bir yer bulursunuz artık.
Bu arada Suuçtu Şelalesi gezisi gerçekten de güzel olur. Organize edilir ve 4 teker kabul edilirse organizasyona katılmak isterim. Orası hep duyduğum ama bir türlü gidemediğim ve çok merak ettiğim bir doğa harikasıymış.
Gidiş geliş 220 km yola ne dersiniz arkadaşlar kemalpaşa suuçtuya gidelimmi . Alabalık tesislerinde çok güzel alabalık yapıyorlarmış balıgı sen havuzda seçiyormuşşun yeşillik ve çok güzel biryermiş bir gün belirliyelim ve gidelim bence. Şellalesi Türkiyede 3 . büyük şellalesiymiş
Polise Göre Bişi Yok Yakalayabilirse Yazar Cezayı Tabi Scooter Lılar Kaçabilirse
öncelikle merhaba .grupta yeniyim gezilere her zaman varım ,bu arada gidilmesi düşünülen yer denildiği gibi mükemmel bir yer ben aslen kemalpaşalıyım yolları bu mevsimde sorun çıkarmaz ama gidilip görülmesi gereken yerlerden doğayla iç içe bir gün mükemmel bir keyif bence kaçmaz organize edilsin şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın...
abi süper bir yer. önümüzdeki ayın ortalarında bende bu geziyi teklif etmeyi düşünüyordum:cat:. geçen yıl oraya gittim ve gerçekten çok güzel bir yer alabalık tesisleri doğa ile iç içe ve çalışanları çok ilgili ve balıkları cidden çok lezzetli. fakat bir sıkıntı var şelaleye gidiş yolu asvalt fakat alabalık tesislerine giden ol tamamen toprak ve mıcır. bizim gittiğimiz zamanı tam anlamı ile hatırlayamıyorum fakat yaz başlarında olduğuna eminim :queen:. alabalık tesislerine giden yol yoğun yağmur alıyor ve yolda yarıklar açabiliyor biz araba ile baya bir zorlandık yeni yeni yol çalışmaları yapılıyordu ve bu yol çalışmaları her yıl yağmurların azaldığı dönemde yapılıyormuş. ben bu konuyu araştıracağım gezi onaylanırsa ( eşim kemalpaşalı:queenakrabalara sorarım bu geziye ben ve eşim bir terslik çıkmazsa varız:cat:
bir arkadaşımızın gezi yazısı
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mal-pasa-su-uctu-selalesine-toplam-220km.html
Gezilere araba ile katılanlara karşı bir küçümseme mi hissediyorum burada acaba? Bakın ben uzun yolda motorla seyahat etme fikrine karşıyım. Zaten bizde tek motor olduğundan ona da Pınar bindiğinden Berkay'la birlikte arabamızla katılmak durumundayım. (Pınar motordayken herhangi bir kaza bela olmaması için ettiğim duaları bir ben bir de Allah biliyor.)Ben bu gezilerde konvoyda en azından bir adet 4 teker bulunmasının her ihtimale karşı iyi olabileceğini düşünüyorum. Ama denirse ki ''Biz konvoyumuzda 4 teker istemiyoruz.'' buna da saygı duyarım. Ne yapalım o zaman gezilere sadece Pınar katılır motorla. Biz de oğlumla başka yerlere takılırız. Tabii bu durumda molalarda ve durulduğunda motorsiklet aksesuarlarınızı emanet edecek başka bir yer bulursunuz artık.
Bu arada Suuçtu Şelalesi gezisi gerçekten de güzel olur. Organize edilir ve 4 teker kabul edilirse organizasyona katılmak isterim. Orası hep duyduğum ama bir türlü gidemediğim ve çok merak ettiğim bir doğa harikasıymış.