[Bursa - MT]

Merhabalar.. Ben de Bursa'da oturuyorum ve siteye yeni üye oldum. Bu güne kadar sadece 50cc'lik scooter kullandım ve Hyosung gt250r almak istiyorum. Acaba Bursa'da bu motosiklete sahip olan var mı? Ayrıca 1.80 boyunda 57 kg ağırlığındayım, bu motosikletin ağırlığı konusunda zorluk çeker miyim?

hoşgeldin. ağırlık konusunda problem yaşamazsın ama kawasaki ninja 250R'e de bakmanı tavsiye ederim.

akşam özcan abiyle huzur turumuzu yaptık.biraz köfteci yusufun önünde bekledik kimse gelmeyince çekirge,altıparmak heykel setbaşı yaptık mavi boncukta çay içip tanıştık.dün akşam güzel bi akşam oldu özcan abi tşkkrler..

inş yarın hava güzell olur ya..:)

Son düzenleme:
26 NİSAN OYLAT GEZİSİ

Tarih: 26 Nisan 2009 09:00

Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI

İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06 [email protected] PINAR :0536 519 70 46

Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)

2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir :))

Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.

GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.

Menü : SABAH KAHVALTISI

3 Çeşit Peynir
2 Çeşit Zeytin
Söğüş
Reçel
Bal
Kaymak
Çıbrıka
Zeytinyağı
Ceviz
Salça
Salam
Kaynamış Yumurta
Patates Kızartması
Kızarmış Ekmek
Çay veya Süt

ÖĞLEN YEMEĞİ

1 Porsiyon Köfte
Salata veya Piyaz
Kola yada ayran
Tatlı

GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER

2v28u1j.jpg

2i27y40.jpg

t7nwwp.jpg

332ml9d.jpg

99nuvr.jpg

5xl5zk.jpg

xgh0ed.jpg

a.banus

valla doğru sölüyorsun yarın hava güzel görünüyo sabahları biraz soğuk oluyo dikkat

hareket saatini kesinleştirelim hürriyet grubundan kimler geliyo saat kaçta nerede olucaz

hürriyet gurubu acemler metrosunun orda buluşursa bende katıla bilirim size beşevlerdeyim ama yusufun orası ters kalıyor orda toplanacaksanız ben direk geçerim

Son düzenleme:
ben kestel plaza otoparkını da kazancı mevkiinide bilmiyorum

acemler metro istasyonu veya esentepe de(bulvarın orası) müsait aslında buluşma yeri için

Deyzi16

KATILIM LİSTESİ
Deyzi16 + 4
Ertan Abi
Cklet
Mustili
Reynam
Ardaa
Hüso16
Corn
Burcin83
yanki16 + halime + 3 Motor

MT Bursa Grubu

Gizmo + mine
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
sedat-ss + 1
murat yasalar
salvano + 1
Poseidon23
GoKaGo
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
cem + 1
snrsimsek + 3
soner + fulden
a.banus + 1
arkadaşlar şu andaki katılım listesi bu şekildedir bir süredir fazla giremedim gelmek isteyen arkadaşlar varsa ekleye bilirim

a.banus
ben kestel plaza otoparkını da kazancı mevkiinide bilmiyorum

acemler metro istasyonu veya esentepe de(bulvarın orası) müsait aslında buluşma yeri için

ben biliyorum neresi olduğunu o zaman diyer arkadaşlarda gelsin ortak bi yer belirleyelim hep beraber gidelim aslında saat 8:30 da hareket edecek şekilde herkesle kent meydanında buluşup gurup halinde de geçebiliriz orasıda herkes için mevki yer olacak

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bız 3 motoruz belkıde 4 olucaz gecen sefer kent meydanında bulusmustuk daha kolay bı nokta

kaskımı boyadım çok iyi olmadı ama idare etcek gibi çok yakindan bakmayınca güzel gibi duruyor:pdün ayyy bi boyadım gümüş rengine tencere gibi oldu ağlicaktım nerdeyse boyalar aktı tam bi fiyaskoydu yani anca bu kadar toparlaya bildim alt kısımlarda hala akmalar ve kötü yerler var malesef ama yapcak bişey yok artık:pale:

bu gün genç motora gitmiştik cem nedense sana kask alalım dedi bi tuhaflık var bu işte ama çözemedim daha ya gerçekten kotü oldu ama bana şu anda o kadarda kötü gelmiyo :))yada ben farketmeden cemin başına bişey düştü

nwmps1.jpg

x3wkrn.jpg

994con.jpg

2cxf7d3.jpg

t9jp4y.jpg

Son düzenleme:
tmm ozmn kent meydanında buluşalım..kent meydanı açık otoparkta buluşalım ki rahat farkedelim birbirimizi

yok ankara yolu tarafında olan yer..zaten bi tane açık otoparkı var ben orda çalıyordum bugün istifamı çaktım:mrgreen:

geçecek dostum, az sabır... sen muharebe onbaşı yazmışsın sanki birkaç da resim görmüştüm karıştırmıyorsam, semaç mıydı o telsiz odasındaki cihazın adı?
ben de Gaziantep'te alayda S-1 yazıcısıydım odalar aynı, hatıralarım canlandı.
bir de Bursa-MT'nin şu yerinde duramama konusunda haklıymışsın....

Aynen öyle cihaz semac. Takiliyoz iste santralci hesabı. Şafak umrumda degilde sizin bu gezileriniz deli ediyo adamı. Bide mt biraktigim gibi degil. Çığrından çıkmış :-D neyse bi sezon bensiz idare edin.

Yarın sabah İnegölden gelenler Kestel Plazada sizi karşılıyor olacak. İnşallah çok güzel ve sorunsuz bi gün geçiririz. Katılan herkese çok çok teşekkürler.

Bu arada Pınar hanım kaskınız tencerelikten çıkmış yemek takımı gibi olmuş. Yarın önden siz gitmeyinde milletin gözü kamaşmasın.
:p:mrgreen::mrgreen:

şimdi arkadaşlar ben yarın 8.15 te hürriyet ve yakınında oturan arkadaşları acemlerde beklicem..sonra acemlere gelen arkadaşlar kent meydanındaki arkadaşların yanına geçeriz.ordanda kestel plazaya geçeriz..
benim no:0506 383 41 08 acemlere gelen arkadaşlar bu nodan ulaşın acemlerde eskiden benzinlik varda ben orda beklicem sizi.

By_Graphic
Yarın sabah İnegölden gelenler Kestel Plazada sizi karşılıyor olacak. İnşallah çok güzel ve sorunsuz bi gün geçiririz. Katılan herkese çok çok teşekkürler.

Bu arada Pınar hanım kaskınız tencerelikten çıkmış yemek takımı gibi olmuş. Yarın önden siz gitmeyinde milletin gözü kamaşmasın.

Teşekkür ederim serdar bey sade gümüş halini görseydiniz düdüklü tencere gibiydi en azından kaska dönüş yapabildim :cherry:yok ya o kadarda parlamaz heralde bak o kısmını düşünmemiştim ayna gibi gidicem yolda:cherry:

sedat-ss
şimdi arkadaşlar ben yarın 8.15 te hürriyet ve yakınında oturan arkadaşları acemlerde beklicem..sonra acemlere gelen arkadaşlar kent meydanındaki arkadaşların yanına geçeriz.ordanda kestel plazaya geçeriz..
benim no:0506 383 41 08 acemlere gelen arkadaşlar bu nodan ulaşın acemlerde eskiden benzinlik varda ben orda beklicem sizi.
yarın 8.15 de acemlerdeki benzinlikte olcaz bizde cemle ordanda kent meydanına anlaştık

Son düzenleme:
pınar hanım siz yarın acemlere gelicekmisiniz ben orda beklicem hürriyet ve yakınından gelen arkadaşları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar