[Bursa - MT]

Selam arkadaşlar şimdi okudum eğer anladığım kadarıyla okuduklarımdan 12.04.2009 delmeceye düzenliyeceğimiz geziye katılmak isteyenler için bi liste hazırlamak gerekirse şöyle oluyor.Ve gelmek isteyen diğer arkadaşlarım bana özelden mesaj atarsa listeyi güncelleyebilirim.

1-Schatten
2-Özcan1980 + eşi
3-Adnnakn + eşi + misafirler
4-Desparadox + eşi
5-Çakabey
6-Blue_dolunay
7-Poseidon23

Delmece yaylası hakkındaki bilgilerde şöyle ;
Gemlik'in narli koyunden 2 km sonra selimiye koyu orman yoluna sapilmasiyla ulasilan, bir sure sonra aracla hareketin imkansiz olup yaya olarak devam edilen, dagin zirvesindeki enfes manzarali yayladir. dibi 50 cm olan ince derenin icinden elinizle balik yakalamak mumkundur.

slm bende katilmak istiyorum bu geziye benıde eklersenmız cok sevınırım herkeze ıyı aksamlar

Cansuyuda ekledim zaten sanırım sen görmedin sertaçım :D ben delmeceye gitmedim ama sertaçın gidip gördüklerini ve yaşadıklarını anlattığı kadarıyla çok güzel bir yer.

Evet ibrahim ben yayla evlerinin oraya kadar gittim ama o bile yetti Çok keyifliydi .

Son düzenleme:
askerden haber var :) bugün nöbette aradı beni kaçak kaçak konuştuk..

0484 565 25 15 - 0484 20 64 akşam 6dan sonra arayabilirmişiz. Direk mami açıyor telefonu :)

Delmece Listesi Güncel

Delmece yaylasına düzenliyeceğimiz gezideki güncel gelenler listesi

1-Schatten
2-Özcan1980 + Eşi
3-Adnan + mine
4-Desparadox + Eşi
5-Çakabey
6-Bluejazzist
7-Poseidon23
8-Zakokkk
9-Mudanyali
10-N_tuncak + Melih
11-Baycan
12-Selim + Çiğdem

Arkadaşlar buraya isimlerinizi nickleriniz ile yazıyorum hoş görün çünkü yaptığınız gezilere bugüne kadar katılmadığım için şahsen tanışamadık çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz bu konuda kendimi eksik hissediyorum.Ama neyseki bu gezide herkesi tanıma şansına erişecem.Ve katılmak istediğini belirtipte benim gözümden kaçan arkadaşlar var ise beni uyarmaları yeterli olur.

Birde nerede saat kaçta buluşacağımızı isterseniz formda belirlemeye başlayalım ki ogün bi karışıklık yaratmayalım.

Herkeze kazasız sürüşler...

Son düzenleme:
tüm Arkadaşlarıma Tekrardan Merhaba :)
Sizinle çok Sevindiğim Bir Durumu Paylaşmak Istiyorum.
Geçen Haftalarda Evimi Kapatıp Antalya' Ya Döneceğimi Ve üzgün Oldugumu Söylemiştim.
Eşyalarımı Toplarken Tesadüf üzerine Gelen Bir Mail Ile özgeçmişimi Bir şirkete Yolladım Yolladım Ve Gerçekleşen Mülakat Sonunda Işe Kabul Edildim.

Buttim' De TEKSTİL ÜZERİNE Ithalat Ihracat Yapan Bir Firmada Pazartesi Günü çalışmaya Başlayacağım. Iş Hayatına Atılıyorum Yani:)

Yazımı Sabırla Okuduğunuz Için Teşekkür Ederim :)

Ve Birşey Daha Eklemek Istiyorum, Ataevler- Beşevler Civarında Kiralık Ev Aramaya Başlayacağım, Okula Ve Buttime Tek Vesait Ile Ulaşımın Olacağı Bir Yerde. Nisan' ın Son Günleri Taşınacağım, Kulağınız Delik Olsun Yani :) :)

ah be picasso heykelde falan arıyor olsan dubleks daire hazırdı. üstelik kirasıda çok uygundu. sevindim bursada kalmana :)

picasso
tüm Arkadaşlarıma Tekrardan Merhaba
Geçen Haftalarda Evimi Kapatıp Antalya' Ya Döneceğimi Ve üzgün Oldugumu Söylemiştim.
Eşyalarımı Toplarken Tesadüf üzerine Gelen Bir Mail Ile özgeçmişimi Bir şirkete Yolladım Yolladım Ve Gerçekleşen Mülakat Sonunda Işe Kabul Edildim.

Buttim' De TEKSTİL ÜZERİNE Ithalat Ihracat Yapan Bir Firmada Pazartesi Günü çalışmaya Başlayacağım. Iş Hayatına Atılıyorum Yani

Yazımı Sabırla Okuduğunuz Için Teşekkür Ederim

Ve Birşey Daha Eklemek Istiyorum, Ataevler- Beşevler Civarında Kiralık Ev Aramaya Başlayacağım, Okula Ve Buttime Tek Vesait Ile Ulaşımın Olacağı Bir Yerde. Nisan' ın Son Günleri Taşınacağım, Kulağınız Delik Olsun Yani

sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz bende beşevlerdeyim uygun bişeyler olursa bende bakarım
bundan sonra işallah bu tarz bişey yaşammanızı dilerim

ah be picasso heykelde falan arıyor olsan dubleks daire hazırdı. üstelik kirasıda çok uygundu. sevindim bursada kalmana :)

eyvallah abi sağol, ters düşüyo o taraflar. yoksa seve seve şehir merkezinde olmayı isteriz :)

sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz bende beşevlerdeyim uygun bişeyler olursa bende bakarım
bundan sonra işallah bu tarz bişey yaşammanızı dilerim

çok teşekkür ettim :) düşünmeniz yeter..

Son düzenleme:
erdem abi bakınıyım senin için bizim buralara :wiinkk: bu arada çok sevindim abi bu kriz zamanında iş buldugun için tebrik ediyorum :p

tüm Arkadaşlarıma Tekrardan Merhaba :)

Buttim' De TEKSTİL ÜZERİNE Ithalat Ihracat Yapan Bir Firmada Pazartesi Günü çalışmaya Başlayacağım. Iş Hayatına Atılıyorum Yani:)

Yazımı Sabırla Okuduğunuz Için Teşekkür Ederim :)

Ve Birşey Daha Eklemek Istiyorum, Ataevler- Beşevler Civarında Kiralık Ev Aramaya Başlayacağım, Okula Ve Buttime Tek Vesait Ile Ulaşımın Olacağı Bir Yerde. Nisan' ın Son Günleri Taşınacağım, Kulağınız Delik Olsun Yani :) :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Ev işiyle bende ilgilenicem.

Erdem çok sevindim iş bulmana ve Bursa'da kalmana,ev olayına gelince gel seni önce evlendirip sonra evlendirelim.Sen özelliklerini ve sevdiğin tipleri yaz biz şimdiden eş,dost akraba devereye sokup seni görüştürmelere başlayalım...:p:):)

Delmece Piknik meselesi ile ilgili İbrahim kardeş yiyecek işini nasıl yapalım diyor.Arkadaşlar teklifleri alalım mangal,hazır pide cantık vs...Ben mangaldan falan anlamam ama köfte içi hazırlayıp pişirilmesi üzere getirebilirim.Herkes kendi içeceğini ve çatal bışağını alsın,yol üzerindende dilenirse piliç,kanat,but vs.. alınabilir...Yinede bu konuyla ilgili görüşleri bekliyoruz şimdiden şekillensin.He bu arada voleybol topuda benden..
:):)

Son düzenleme:
erdem abi bakınıyım senin için bizim buralara :wiinkk: bu arada çok sevindim abi bu kriz zamanında iş buldugun için tebrik ediyorum :p

sağol Mert, ben de şaşırdım nasıl iş bulduğuma :queen:

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Ev işiyle bende ilgilenicem.

Sağol abi hayırlısı artık :)

Sanırım bu ev olayını rahatca halletcez burda :)

Erdem çok sevindim iş bulmana ve Bursa'da kalmana,ev olayına gelince gel seni önce evlendirip sonra evlendirelim.Sen özelliklerini ve sevdiğin tipleri yaz biz şimdiden eş,dost akraba devereye sokup seni görüştürmelere başlayalım...:p:):)
:):)

Hocam teşekkür ettim. Yahu Nevin Hocam, doğru diyosun da benim zaten bi kız arkadaşım var ki :) O da olacak da şimdilik değil daha, Denizli' de çalışmaya başladı O da, artık bikaç sene tek tabancayım buralarda :)
Hocam düşünmen yeterli beh :p

Son düzenleme:
Delmece

Selam arkadaşlar 12.04.09 da yapılacak delmece gezimiz için saat 09:00 gemlik girişinde üst geçitin orda buluşmak istiyoruz sizin içinde uygunsa görüşlerinizi bekliyoruz.Orada buluşur 09:30'a kadar bekleriz herkezin geldiğine emin oluncada alışverişimizi yapar delmeceye hareket ederiz.Teşekkürler.

Gelenler içinde güncel liste şöyle ;

1-Schatten
2-Adnan + Mine
3-Selim + Çiğdem
4-Özcan1980 + Eşi
5-Desparadox + Eşi
6-Çakabey
7-Bluejazzist
8-Poseidon23
9-Zakokkk
10-Mudanyali
11-N_tuncak + Melih