Merhaba BURSA MT,Öncelikle M@M!'i askere uğurlarken çekilen videoları uploadlamam geciktiği için özür diliyorum... Ancak sorun şu ki videoları uploadlamak için doğru düzgün bir upload sitesi bulamıyorum dosyaları partlar haline getirerek yani parçalayarak rapidshareden yüklemeyi düşündüm ancak belki bilmeyenler vardır indirmeyi diye düşündüm... 1 site buldum küçük boyutlu dosyaları yüklüycem 2-3 yada 3-4 gün sonra bir aksilik çıkmazsa hazır olur şu 2 GB ve 1 GB lik 2 video var boyutları biraz fazla büyük olduğu için sadece 1 GB lık olanını upload edicem 2 GB lığıda düşünücez ama olmaz diye birşey yok tabiiki
... Resimlere gelince resimler çoktan halloldu videolar ile veririm diye düşünmüştüm ama iş uzadığı için şimdi veriyorum M@M! ve BURSA MT'e özel bir program hazırladım Resimleri Slayt haline getiren bir program resimler ile beraber uploadladım buyrun link aşağıda;:cat:
VAKTİNİ AYIRIP BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... DOWNLOAD EDEMEDİM AMA GÜZEL OLMUŞA BENZİYOR...
EVEEEEEEEET EN SONUNDA LİBYA İŞİ KESİNLEŞTİ VE ARTIK ACI HABERİ YAZAYIM DEDİM ÇARŞAMBA HATAY SONRADA 15 MARTTA İSTANBUL ORDANDA LİBYA :salut: ORAYA GİDİNCE LİBYA MT KURACAĞIM ARKADAŞLAR DAVAMIZIN ÜZERİNE GÜNEŞ BATMAYACAK SİZ RAHAT OLUN :mrgreen: HAKKINIZI HELAL EDİN SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM :salut::salut::salut: HA BU ARADA MOTORU SATIYORUM HABERİNİZ OLA SAHİBİNDEN.COM'A İLAN VERDİM İLAN NO :12852567. BURSA MT'YE YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ BURSA MT'NİN KIYMETİNİ BİLİN BÖYLE MOTORCU ARKADAŞLARI GOOGLEDE ARASAN BULAMAZSIN BELKİ CC'LERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ BÜYÜK :cat: SON OLARAK GİDİŞİM YAVAŞ OLDU AMA DÖNÜŞÜM HIZLI OLACAK :queen:ANLADINIZ SİZ ONU :wiinkk:
abi üzüldüm ayrılamamıza gerçi kendi adıma zeten uzun bi süre görüşemeyecektik ama... mt nin sana ihtiyacı vardı... hayırlısı olsun ben gelinceye kadar dön sende

bu arada bi fazerde ben istiyom... rengi falan farketmez yaa
BU ARADA BİRAZ ASKER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM...
ŞU AN SİİRT TOPLAMA MERKEZİNDEYİM... SİİRT İL JANDARMADA 15 GÜN EĞİTİM GÖRDÜM VE SİİRTİN İLÇESİ OLAN BAYKANA GİDİYORUM VATANİ GÖREVİME ORDAN DEVAM EDECEĞİM... İNTERNETİM YOKTU BURDAN GİREBİLDİM ANCA... FORUMA HALA YETİŞEMEDİM OKUMADIĞIM 8 SAYFA VAR HALA AMA YILMAK YOK... OKUYORUM HEPSİNİ... GÖNÜL VERDİK BİZ BU İŞE
MERAK ETMEYİN RAHATIM ÇOK İYİ... NÖBET YOK İŞTİMA YOK SABAH 8 AKŞAM 8 MEMUR GİBİ İŞTE... BAYKANDA İNTERNET KAFE VAR MI BİLMİYORUM AMA BEN Bİ ŞEKİLDE GİRERİM NASI OLSA

ORDAN YAZARIM YİNE... NUMARAMIDA YAZICAM ARAMAK İSTEYEN OLURSA.... HAA BU ARADA Bİ ŞAFAK SÖYLİYİM BAAARİ

Ş:364

BU ARADA YENİ GELEN ARKADAŞLARADA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM... DOĞRU ADRESTESİNİZ....
BU ARADA BİRAZ ASKER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM...
ŞU AN SİİRT TOPLAMA MERKEZİNDEYİM... SİİRT İL JANDARMADA 15 GÜN EĞİTİM GÖRDÜM VE SİİRTİN İLÇESİ OLAN BAYKANA GİDİYORUM VATANİ GÖREVİME ORDAN DEVAM EDECEĞİM... İNTERNETİM YOKTU BURDAN GİREBİLDİM ANCA... FORUMA HALA YETİŞEMEDİM OKUMADIĞIM 8 SAYFA VAR HALA AMA YILMAK YOK... OKUYORUM HEPSİNİ... GÖNÜL VERDİK BİZ BU İŞE
MERAK ETMEYİN RAHATIM ÇOK İYİ... NÖBET YOK İŞTİMA YOK SABAH 8 AKŞAM 8 MEMUR GİBİ İŞTE... BAYKANDA İNTERNET KAFE VAR MI BİLMİYORUM AMA BEN Bİ ŞEKİLDE GİRERİM NASI OLSA

ORDAN YAZARIM YİNE... NUMARAMIDA YAZICAM ARAMAK İSTEYEN OLURSA.... HAA BU ARADA Bİ ŞAFAK SÖYLİYİM BAAARİ

Ş:364

BU ARADA YENİ GELEN ARKADAŞLARADA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM... DOĞRU ADRESTESİNİZ....