[Bursa - MT]

Arkadaşlar,
Mami arkadaşımız sanırım geldi. Lakin organizatör arkadaşın sesi soluğu çıkmıyor , bu arada organizatör kim yahu?
Hadi arkadaşlar zaman ve mekan bildirin artık.
Fizan deyin , ben gelirim... Yoksa hava durumu tüm kelebekleri ürküttü mü?
::koop::::lolabove
evet Bursa-MT. 22 şubat pazar yani yarın çelebihanda 13:00da buluşuyoruz. bursa-mt nin askeri Mami geldi :)

:cat::cat:bi aksilik çıkmazsa işallah orda olacağım

Merhaba arkadaşlar bursada en uygun fiyat ile sürücü kursu neresi vardır acaba ? 1 Senedir Honda CBR kullanıyorum,bu yaz da kendime ait bir 250 mct alacağım inşallah. Ama bu sıralar ehliyet almam gerekli.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bursada en uygun fiyat ile sürücü kursu neresi vardır acaba ? 1 Senedir Honda CBR kullanıyorum,bu yaz da kendime ait bir 250 mct alacağım inşallah. Ama bu sıralar ehliyet almam gerekli.

Teşekkürler.

hepsi aşagı yukarı aynı fiyattadır o yüzden git yazıl birine bence :cat:

yaşar abi duy sesimi :queen:

Teşekkürler.
tanıdık bulamazsan hepsi aynı ama bulursanda hatırı sayılır indirim yapıyolar şu an tanıdığım yok öle kurs olsaydı yardımcı olurdum:cat:
hepsi aşagı yukarı aynı fiyattadır o yüzden git yazıl birine bence :cat:

yaşar abi duy sesimi :queen:

duydum ok.:)

Son düzenleme:
Mami gelmesi halinde bizde gelmeye çalışıcaz.:cherry:Ne anılar vardır şimdi onda işin yoksa dinle:pale::wiinkk:

sLm miLLet duydum qi buRda bi duyqu eksikLiği vaRmış bende geLip tamamLıyım dedmm inş. ii yapmışımdıR adımm duyqu yukaRda beLİrtiim gibi :cherry:daha yaşım 17 buRsa gemLikten ben size göRe biRaz ufakLık oLsamda napıyım bu siteye bayıLıoRmm henüz motoRum yoK ama 1:30 -2 sne sora oda oLuck inş.:wiinkk:

dıygu hoş geldin aramızda... bugün görüşmek dileğiyle...

Arkadaşım , karamsar olma derim.
Dikkatini çektiyse , hiç reytingi olmayan buluşma topklerinin katılımları daha renkli ve güzel oluyor.

yok canım benimki karamsarlık değil... gaz meselesi :queen:

evet forumumuzun askeri mami gelmiş bende saat 13:00 da orda olucam özlemişim yav :p

Son düzenleme:
Güzel oldu doğrusu kar-kış-kıyamet demeden bir araya gelebildik (en az15 kişi)Mami bile vardı :cherry:

Engin-Mami ikilisinin askerlik maceralarını dinleyince canım çekti yahu benide alsınlar mermi taşırım,kağnı arabası çekerim,nöbet tutarım olmadı Vatan Sana Canım Feda diye bir de türkü tuttururum:)

Askerlik iyi hoşta helikopterden helikoptere atlarken şarjörü değiştirmek zoruma gidiyordu:mrgreen:

Arkadaşlar Günaydınlar,

Kusura bakmayın , erken kaçmak zorundaydım. Bilenler bilir, bende çok önemli olan "EFE" faktörü devredeydi.

Neyse eylendiğinize sevindim. Hiç değilse bir iki foto ekleyin de biz de az bir şey nasiplenelim.

Mami arkadaşım , seninle tanıştığıma memnun oldum. Senden ayrıca özür dilerim , keşke daha fazla sohbet edebilseydik. Sana hayırlı teskereler diliyorum, güle güle git ve tez zamanda sağlıcakla gel inşallah.

Yeni tanışmış olduğum tüm arkadaşların yakınlıklarına teşekkürler. İnşallah diğer gezilerde daha uzun görüşür ve bolcana yol yaparız.

Özgür kardeşim , hediyen iş gördüyse mutlu oldum:cat: Ama bir dahaki sefere telefonu 3 kere çaldırırım , bilirsin Allah'ın hakkı 3'tür. Haaaa ondan sonra derdine yan , hakkını kaybedersin.:rendeer::queen:

Askerlik iyi hoşta helikopterden helikoptere atlarken şarjörü değiştirmek zoruma gidiyordu:mrgreen:
Yahu dostum , askerliği sen ne zaman yaptın? Bizim zamanımızda 2 şarjör değiştirtiyorlardı. Sanırım Maminin işi daha zor , onlar seviye atlamışlardır baya , ben diyeyim 5 sen de 15 ...

Son düzenleme:
Güzel oldu doğrusu kar-kış-kıyamet demeden bir araya gelebildik (en az15 kişi)Mami bile vardı :cherry:

Engin-Mami ikilisinin askerlik maceralarını dinleyince canım çekti yahu benide alsınlar mermi taşırım,kağnı arabası çekerim,nöbet tutarım olmadı Vatan Sana Canım Feda diye bir de türkü tuttururum:)

gelen tüm arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.... kar kış demeden beni yanlız bırakmadılar... güzel bi buluşma oldu... iyiki bende gelmişim :p:p:p

hee abi onu bende duymuştum yav... :queen:

Arkadaşlar Günaydınlar,

Kusura bakmayın , erken kaçmak zorundaydım. Bilenler bilir, bende çok önemli olan "EFE" faktörü devredeydi.

Neyse eylendiğinize sevindim. Hiç değilse bir iki foto ekleyin de biz de az bir şey nasiplenelim.

Mami arkadaşım , seninle tanıştığıma memnun oldum. Senden ayrıca özür dilerim , keşke daha fazla sohbet edebilseydik. Sana hayırlı teskereler diliyorum, güle güle git ve tez zamanda sağlıcakla gel inşallah.

Sizede ayrıca teşekkür ederim vakit ayırdığınız için... inşallah yaza izin denk getiricemde bi festival falan yapıcaz... muhabbetler o zaman daha güzel olur...

Son düzenleme:
yhaa gsLmiş anLaşıLann çoK KısKandmm ama bnm soRadnn habeRmm oLdu ne yazıK Kyy geLemedmm :( nese aRtq bidaqine =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar