Çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur Allah beterinden korusun HEPİMİZİArkadaşlar
Bursa Mt üyelerimizden Tiki16 (erdoğan) Arkadaşımıza öküzün Biri (az Bile Ama)ters Yoldan Ve Kontrolsüz Bir şekilde Yola çıkmak Suretiyle Erdoğan Arkadaşımıza Yandan çarparak Yaralanmasına Sebep Olmuştur.hayati Tehlikesi Yok şükür Ancak Sağ Bacağı Kalcaya Yakın Tehlikeli Bir şekilde Kırılmış.kendisine Acil şifalar Diliyor Ve Trafik Kurallarını Hiçe Sayıp Buna Neden Olan Araç Sürücüsünü Kınıyorum.
Tel Açmak Isteyen Ler Için No Su:0544 287 6464 Erdoğan
Arkadaşlar
Bursa Mt üyelerimizden Tiki16 (erdoğan) Arkadaşımıza öküzün Biri (az Bile Ama)ters Yoldan Ve Kontrolsüz Bir şekilde Yola çıkmak Suretiyle Erdoğan Arkadaşımıza Yandan çarparak Yaralanmasına Sebep Olmuştur.hayati Tehlikesi Yok şükür Ancak Sağ Bacağı Kalcaya Yakın Tehlikeli Bir şekilde Kırılmış.kendisine Acil şifalar Diliyor Ve Trafik Kurallarını Hiçe Sayıp Buna Neden Olan Araç Sürücüsünü Kınıyorum.
Tel Açmak Isteyen Ler Için No Su:0544 287 6464 Erdoğan
Bendende bir geçmiş olsun dostumuza...Öküz çokluğu o derece fazlaki yolllarda tasviri mümkün değil maalesef...
Yürüyen aksam bakımı bitmek üzere, özenmeyin sakın çok masraflı iş hiç bişey yapmadığım halde çok para harcadım,
Ön lastik: metzeller (82 lira)
Arka lastik: ucuz olsun dedim IRC aldım (45 lira)
Akort ayarı: jantlar hizaya geldi (45 lira)
göbek rulmanları ve takma işçiliği: En kaliteli rulmanlardan (55lira)
lastik değişimi bedava, akort ayarı için sökülen lastik yenisiyle değişti
Önemli arıza olmadan keyfi masraf yapabilmek paha biçilemez
Arızasız keyifli sürüşler arkadaşlar...
Öncelikle hepinizin geçmiş Kurban Bayramı' nızı kutlamak isterim...
Özel olarakta M@Mİ kardeşime söz vermiş olduğum halde asker kortejine katılamadım, bundan dolayı çok üzgünüm ve kendisine hayırlı teskereler diliyorum.
Kaza yapan arkadaşımıza da Allah' tan acil şifalar diliyorum. Reiz kardeşimden bir alıntı yaparak cevaplamak isterim bu olayı " böylelerine hiç bakmayacaksın, direk sıkacaksın "
Kardeşim seni uzun zamandan sonra aramızda tekrardan görmek çok mutlu etti beni. Hoşgeldin bu arada.