[Bursa - MT]

Sağol Rıfat bir Banus birde sen çıktın haa kutlayan..Dün teşekkür belgesi aldım,bu ara belge madalya bayağı iyi gidiyor,yinede hayat zor...

Galiba ben direK paraşütsüz denemek istiyorum bu atlayış,ya uçarım ya da yok olurum...:pr:

hocam bugun bızım okuldaydınız ama bır goremedım sızı ya :silent: en son serwısteyken gordum motora bınıyodunuz baya bagırdım ama duymadınız :salut:

Vallaha bakındım Mert'çim ama göremedim koca gün 19 Mayıs cd si seyrettik beynim sulanmış,cılk olmuş,ama Sevgi bile buldu beni 12 lerden,yarın ve sonraki günde sizin okulda toplantımız,beni muhakkak bul okul formanla foto çekip aha bu topiğe yayımlıycam...:cat:

barış abi (arbetus) konuşmandan ötürü tebrik ederim.:king::cat:::alkiis::

Eskieşhir'den kucak dolusu sevgiler selamlar herkese. :) kazasız sürüşler dilerim.:cat:

Vallaha bakındım Mert'çim ama göremedim koca gün 19 Mayıs cd si seyrettik beynim sulanmış,cılk olmuş,ama Sevgi bile buldu beni 12 lerden,yarın ve sonraki günde sizin okulda toplantımız,beni muhakkak bul okul formanla foto çekip aha bu topiğe yayımlıycam...:cat:

tmm hocam artık motorun anahtarınıda verirsiniz iki havam olur okulda :p :mrgreen: :mrgreen:

niye öle diyon olum ezdirme kendini beat la olmuyomu hava... tamam silindirimiz cebimize sığacak boyutta olabilir ama... sonuçta japona biniyoruz...:wiinkk:

abi haklınız benim gozumde de ole ama motordan anlamayan bilmeyen çok kişi war çin mallarıyla bir tutuyorlar benim beatimi :pale: zaten okula motorla gitmiyorum ondan istedim nevin hocadan bir turluk motorunu :p :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EEEEEEEE ne demişler HONDA hayat onda :cat:dimi MAMİ:mrgreen:

barış abi (arbetus) konuşmandan ötürü tebrik ederim.:king::cat:::alkiis::

Eskieşhir'den kucak dolusu sevgiler selamlar herkese. :) kazasız sürüşler dilerim.:cat:

Teşekkürler. Önceden söylenseydi hazırlıklı olurdum :) Birden kendimi ölerde buldum. Asıl filmin dün gece montajını bitirdim gün içinde rötuşlarını yapıp yayınlayacağım. Fon müziği arıyorum sizce ne koyayım?

geçen izlediğim trafik videosunda metallica - nothing else matters çalıyordu. çokta şık durmuştu. bu video içinde unforgiven düşünülebilir diyorum.

batsın bu dünya bence :cherry: olmadı müslümden yuvasız kuşlarda olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar