Ben 29 Ekimde İst.'a doğru yol alacağım duruma görede ordan hafta sonu Sakarya'ya 9. İSOF oyunlarına :queen: o yüzden sizlerle gelemeyeceğim :salut: ama kalbim hep sizinle:cat:hayırdır yaşar
(motorumu severse beni sever,sevmez ise yoluna gider ) o kadar basit :cat:Buradan yanlış anlaşılacağını - tepki toplayacağını biliyorum...
Bunu gereksiz bir tartışma ortamı doğsun diye yazmıyorum ve asla olmasını istemem bu benim nacizane kendi kararımdır. Benim gözümde hiç bri adem evladı motorumun önünde değil, motorumu severse beni sever, sevmez ise yoluna gider...
abi kafama bişey takıldı geziye kız arkadaş ile gelmek caiz midir? hani resmi nikah yokta
CAYİZDİR KARDEŞİM NİYET ÖNEMLİ ART NİYETLİ DEĞİLSEN SORUN YOK![]()
[/QUOTE]HATIRLATMA
![]()
ARKADAŞLAR DAHA ERKEN AMA YENİ GELECEK ARADAŞLAR VE HAFTASONUNA İŞLERİNİ AYARLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN TEKRARLIYORUM
BULUŞMA NOKTASI MUDANYA YILDIZ TEPE HAREKET SAATİ 8.00 YANİ BU SATTEN 10 DAK ÖNCE GELMENİZ İYİ OLUR.BURSADAN GELECEK ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL BİR BULUŞMA NOKTASI YOK BULUŞUP MUDANYAYA GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞSİNLER.HALDUNLAR BÜYÜK İHTİMAL KURŞUNLU ARAYOLDAN GELİR SANIRIM.BENDE BÜYÜK İHTİMALLE BURGAZDA OLACAĞIM.
YANİ KISACASI ROTA HARİTADAKİ GİBİDİR(ÜSTÜNDE OYNAYABİLİRİZ ANA HATLARI BUDUR).HAREKET SAATİ 8.00 DİR HERKES BU SAATEN ÖNCE HAZIR OLSUN.
Saatlerimiz 08:00 Mudanya Yıldız Tepe kalkış,Gelen hoş gelsin geçen seferki yabaniliğimden dolayı özür,herkesle tanışıcam bu sefer ve herkese vesikalık topik resmi çekecem,Bir elimdede not kağıdı olacak...
Bu arada Özgür'ün kız kardeşinide bekliyoruz ya da kız arkadaşı olanları, her şey bayanların çoğalması adına...
benim kinin annesi izin vermedi![]()
engin abi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ee cok normal mami hatırlayamaman zaten hatırlat ma olumsuzluk eki yani![]()
KONUNUN BENİMLE OLAN BAĞLANTISINI ANLAYAMADIM AMA O YAŞLARDA İZİN ALMAK TABİ ZOR OLUR ZAMANLA DÜZELİR![]()
ee cok normal mami hatırlayamaman zaten hatırlat ma olumsuzluk eki yani![]()
yok abi senin bu esprine gulmustum burda konunun seninle bi alakası yok yani ama ille olsun diyosan arayıver bir annesini![]()
OK OZAMN VER TEL NO AYARLARIZ BİŞEYLER AYIPSIN SEVENLER AYRI KALMASIN![]()
bilecik gezisinde polis durdurdu fakat ehliyet falan sormadı bu gezide ne olur bilemem ama çaka bey in sana tavsiyeleri olur diye düşünüyorumYa arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...
Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum
Ya arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...
Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum
İlgisizliğiniz için teşekkürler arkdaşlar...