[Bursa - MT]

:rendeer:slm arkadaşlar ben formumuzdan biraz geri kaldım :pr:ama gezide bende varım:cat:

herşey yine çok güzel olacak umarım pazar hemen gelir

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırdır yaşar
Ben 29 Ekimde İst.'a doğru yol alacağım duruma görede ordan hafta sonu Sakarya'ya 9. İSOF oyunlarına :queen: o yüzden sizlerle gelemeyeceğim :salut: ama kalbim hep sizinle:cat:
Buradan yanlış anlaşılacağını - tepki toplayacağını biliyorum...
Bunu gereksiz bir tartışma ortamı doğsun diye yazmıyorum ve asla olmasını istemem bu benim nacizane kendi kararımdır. Benim gözümde hiç bri adem evladı motorumun önünde değil, motorumu severse beni sever, sevmez ise yoluna gider...
(motorumu severse beni sever,sevmez ise yoluna gider ) o kadar basit :cat:

abi kafama bişey takıldı geziye kız arkadaş ile gelmek caiz midir? hani resmi nikah yokta

CAYİZDİR KARDEŞİM NİYET ÖNEMLİ ART NİYETLİ DEĞİLSEN SORUN YOK:)

tabi canıııımmm... maksat hocanın dediği gibi bayanları motora ısındırmak teşvik etmek :p:p:p
aslında onun niyetide öenemli bi ARTçı olarak :p:p:p

HATIRLATMA

382931225186510.bmp

ARKADAŞLAR DAHA ERKEN AMA YENİ GELECEK ARADAŞLAR VE HAFTASONUNA İŞLERİNİ AYARLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN TEKRARLIYORUM

BULUŞMA NOKTASI MUDANYA YILDIZ TEPE HAREKET SAATİ 8.00 YANİ BU SATTEN 10 DAK ÖNCE GELMENİZ İYİ OLUR.BURSADAN GELECEK ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL BİR BULUŞMA NOKTASI YOK BULUŞUP MUDANYAYA GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞSİNLER.HALDUNLAR BÜYÜK İHTİMAL KURŞUNLU ARAYOLDAN GELİR SANIRIM.BENDE BÜYÜK İHTİMALLE BURGAZDA OLACAĞIM.

YANİ KISACASI ROTA HARİTADAKİ GİBİDİR(ÜSTÜNDE OYNAYABİLİRİZ ANA HATLARI BUDUR).HAREKET SAATİ 8.00 DİR HERKES BU SAATEN ÖNCE HAZIR OLSUN.[/QUOTE]

HATIRLATMA

382931225186510.bmp

ARKADAŞLAR DAHA ERKEN AMA YENİ GELECEK ARADAŞLAR VE HAFTASONUNA İŞLERİNİ AYARLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN TEKRARLIYORUM

BULUŞMA NOKTASI MUDANYA YILDIZ TEPE HAREKET SAATİ 8.00 YANİ BU SATTEN 10 DAK ÖNCE GELMENİZ İYİ OLUR.BURSADAN GELECEK ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL BİR BULUŞMA NOKTASI YOK BULUŞUP MUDANYAYA GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞSİNLER.HALDUNLAR BÜYÜK İHTİMAL KURŞUNLU ARAYOLDAN GELİR SANIRIM.BENDE BÜYÜK İHTİMALLE BURGAZDA OLACAĞIM.

YANİ KISACASI ROTA HARİTADAKİ GİBİDİR(ÜSTÜNDE OYNAYABİLİRİZ ANA HATLARI BUDUR).HAREKET SAATİ 8.00 DİR HERKES BU SAATEN ÖNCE HAZIR OLSUN.
[/QUOTE]

hatıryamadım ben:silent::silent::silent: :p

Saatlerimiz 08:00 Mudanya Yıldız Tepe kalkış,Gelen hoş gelsin geçen seferki yabaniliğimden dolayı özür,herkesle tanışıcam bu sefer ve herkese vesikalık topik resmi çekecem,Bir elimdede not kağıdı olacak...

Bu arada Özgür'ün kız kardeşinide bekliyoruz ya da kız arkadaşı olanları, her şey bayanların çoğalması adına...

benim kinin annesi izin vermedi :p :) engin abi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:

OEG

Ya arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...

Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...
bilecik gezisinde polis durdurdu fakat ehliyet falan sormadı bu gezide ne olur bilemem ama çaka bey in sana tavsiyeleri olur diye düşünüyorum

Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum

hoş geldin:rendeer:

abi emin ol burdan kimse kalkıp sana gel beyaa bişey olmaz demez...
bu gibi durumlar kısmet işi :mrgreen:
gerçi son gezide ama...

Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum

hoşgeldin aramıza... gezimize bekleriz :wiinkk:

Son düzenleme:
Fsm deki 29 Ekim kutlamalarında fener alayı olacak fakat geçensene fiyasko olduğu düşüncesi ile sadece chopper club düzenleyecek ve gerçekleştirecekmiş yabancı motor yasakmış...
Yorumsuz....

İlgisizliğiniz için teşekkürler arkdaşlar...

Şu an bu sayfada yazanlardan bilgisi olabilecek pek kimse yok...
Sadece Nevin hoca varsa eğer tanıdıklarından öğrene bilir okullar nerdedir ulaşım nasıldır vs...
Kızma hemen...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne iş yani bizim MT tur atamayacakmı ?

Nilüfer Belediyesi FSM bUlvarı Acıbadem Kavşağında bir yürüyüş ve Yeni Türkü Konseri düzenliyor. Son gelişmede bu .. Aslında orda olabiliriz.

http://www.nilufer.bel.tr/default.asp?haber=true&id=1110

Eğer isterseniz Yarın Yani 29 ekim akşamı 19:00 da başlayacak program için 18 :30 da Esentepe kavşağı FSM girişinde yani Hatipoğlu Pastanesinin önünde toplanabiliriz. Katılabilecek arkadaşlar ve misafirleride olursa çoğunluğuda yakalarsak organizasyona dahil olabiliriz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar