[Bursa - MT]

Son düzenleme:
NE DEMEK SEN ARKADAŞLARLA İLETİŞİME GEÇ BEN GEÇ GELCEM BİRAZ :wiinkk:

BEN GEÇ KALCAM BİRAZ ARARIM NERELERDEYSENİZ YAKALARIM SİZİ :wiinkk:

OLUR EFE SAĞLIK OLSUN BENDE SOLE PIRPIRIMLA SALINA SALINA GELECEM

HANİ ARKADAŞLAR 3-5 MOTOR MU GİDECEZ NERDE MİLLET NERDE DEVLET ALOO UYANIN

OEG

picasso'da gelir. aksam 19:30 da cumhuriyet bayrami gunu ogrenci adamin ne isi olur :queen:

--/--

FSM den bi arkadasim aradi simdi... Bulvar kipir kipirmis, belki 200 motorcu var burada diyor...

Son düzenleme:
Şu an görünen 6 kişiyiz arkadaşlar.Engin 19:30 kadar bekleriz biz Esentepede Hatipoğlu pastanesinde bulaşalımki beklerken çay içip tanışma fırsatımız olsun.
NoT: Bursa tarafından gelirken esentepe ışıklarda Sağ tarafta Hatipoğlu Pastanesi Zaten Motorları görürsünüz.

Arkadaslar emin olun ki korteje katıldığınızda bir çok kişiyi dövmeye kalkacaksınız sinir harbi yaşayacaksınız..O yüsden çekin motorlarınızı kenara izleyin korteji...Sallayın bayraklarınızı hem motorlarınızı üzmemiş olursunuz...HEm sinir stres yapmamış olursunuz....Ardından kortej sorasında gidin şehitliğe...Dininize göre duanızı yapın...Benden sadece bir tavsiye...

Arkadaslar emin olun ki korteje katıldığınızda bir çok kişiyi dövmeye kalkacaksınız sinir harbi yaşayacaksınız..O yüsden çekin motorlarınızı kenara izleyin korteji...Sallayın bayraklarınızı hem motorlarınızı üzmemiş olursunuz...HEm sinir stres yapmamış olursunuz....Ardından kortej sorasında gidin şehitliğe...Dininize göre duanızı yapın...Benden sadece bir tavsiye...

Hatta ordanda basın gelin Mudanya'ya asvalt ağlasın sizde yol yapmış olursunuz.Alo deyin banada Basalım motorlarla bir kaç cafe elimizde bayrak olsun...

Hatta ordanda basın gelin Mudanya'ya asvalt ağlasın sizde yol yapmış olursunuz.Alo deyin banada Basalım motorlarla bir kaç cafe elimizde bayrak olsun...

EVET HOCAM HAKLISINIZ BASIN FSMYE ORDAN DA MUDANYA YAPARIZ :) HEHE

Şu an görünen 6 kişiyiz arkadaşlar.Engin 19:30 kadar bekleriz biz Esentepede Hatipoğlu pastanesinde bulaşalımki beklerken çay içip tanışma fırsatımız olsun.
NoT: Bursa tarafından gelirken esentepe ışıklarda Sağ tarafta Hatipoğlu Pastanesi Zaten Motorları görürsünüz.

SON OLARAK PASTANE DİMİ BULUŞMA YERİ

Son düzenleme:
Eminim ki en muhteşem kortej sizin yaptığınız olacaktır. Sayısal anlamda değil ama bu gönül bağınız olduğu sürece sizden ala kortej toplayamaz hiç bir ademoğlu :cat:

Bu arada tüm gönlümle yanınızdayım, keşke bedenende katılabilseydim :pale:

picasso'da gelir. aksam 19:30 da cumhuriyet bayrami gunu ogrenci adamin ne isi olur :queen:

--/--

FSM den bi arkadasim aradi simdi... Bulvar kipir kipirmis, belki 200 motorcu var burada diyor...

abim gel der de gelmem mi..:cat: vallahi de gitmem gereken bir yer vardı ama gitmiyorum abicim. sizinle geliyorum.
ama ben bu pastanenin yerini bilmiyorum. Gelecek olan kişilerden birisi bilgilendirirse sevinirim. Cok heyecanladım, çünkü ilk kortejim olacak :queen::bounce:

abim gel der de gelmem mi..:cat: vallahi de gitmem gereken bir yer vardı ama gitmiyorum abicim. sizinle geliyorum.
ama ben bu pastanenin yerini bilmiyorum. Gelecek olan kişilerden birisi bilgilendirirse sevinirim. Cok heyecanladım, çünkü ilk kortejim olacak :queen::bounce:

Kardeş Esentepe ışıklara gel sağına bak Görücen Motorları :) olmadı yaz cebimi ara beni 0535 715 34 74

Harika Kortejden sonra arkadaşlar (bir düzine vardılar sanırım)Mudanya'ya geldi.Balık ekmekçi tırstı bu kadar motorluyu görünce ama çaktırmadı...Yakıtı indiren full force almış gibi Yıldız Tepeye doğru yollandı.Yine kaynaşma ve muhabbetler harikaydı...Galiba Susurluk gezisinde epey kalabalık bir organizasyon ile resmen oraları işgal edicez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar