:farao::farao::farao:Tenezzül etmekle ne alakası var anlamadım.Ben özel bir programım olduğundan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim.Zaten o program yatarsa da yarışları izlemeye gidecektim.Bu kadar yazı yazdım ve siz oradan ortamı bulandırmayı düşündüğümü anlıyorsanız açık olmam gerekirse iyi niyetinizden şüphe ederim ki herkezin hitap ettiği gibi size hocam dedim saygı duyduğumdan isminiz ile hitap etmedim...Ayrıca merak etmeyin her hangi bir forumda kendimi ön plana çıkarmayı sizin deyiminiz ile reyting yakalamaya çalışsaydım eğer özgür ve mami beni yakından tanır ihtiyacım olmaz idi bu şekilde yazı yazmaya.Karakterimi de çok iyi bilirler.Siz tanımadığınızdan bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum.Cidden üzüldüm ortamı bulandırmaya çalıştığımı düşünmenize...
Ayrıca aynı güzergahı kullanarak ben de EMOK festivaline gittim o virajlar cidden mükemmel.Yane emin olun klavye motorcusu hiç olmadım...
Kardeşim o senin teveccühün...:rendeer:ABİ COK TEŞEKKÜR EDERİM(HALDUN ::uzgunum:: ŞAKAA) AZ DENEYİMİN OLMASINA RAĞMEN ARTÇIM OLARAK HİÇ SIKINTI YAŞATMADIN SENİNLE YOL YAPMAK AYRI BİR KEYİFTİ
Son düzenleme: