[Bursa - MT]

Tenezzül etmekle ne alakası var anlamadım.Ben özel bir programım olduğundan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim.Zaten o program yatarsa da yarışları izlemeye gidecektim.Bu kadar yazı yazdım ve siz oradan ortamı bulandırmayı düşündüğümü anlıyorsanız açık olmam gerekirse iyi niyetinizden şüphe ederim ki herkezin hitap ettiği gibi size hocam dedim saygı duyduğumdan isminiz ile hitap etmedim...Ayrıca merak etmeyin her hangi bir forumda kendimi ön plana çıkarmayı sizin deyiminiz ile reyting yakalamaya çalışsaydım eğer özgür ve mami beni yakından tanır ihtiyacım olmaz idi bu şekilde yazı yazmaya.Karakterimi de çok iyi bilirler.Siz tanımadığınızdan bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum.Cidden üzüldüm ortamı bulandırmaya çalıştığımı düşünmenize...

Ayrıca aynı güzergahı kullanarak ben de EMOK festivaline gittim o virajlar cidden mükemmel.Yane emin olun klavye motorcusu hiç olmadım...
:farao::farao::farao:

ABİ COK TEŞEKKÜR EDERİM(HALDUN ::uzgunum:: ŞAKAA) AZ DENEYİMİN OLMASINA RAĞMEN ARTÇIM OLARAK HİÇ SIKINTI YAŞATMADIN SENİNLE YOL YAPMAK AYRI BİR KEYİFTİ
Kardeşim o senin teveccühün...:rendeer:

Son düzenleme:
Hayatımın en güzel ve zevkli gezisini bu akşam yaşadım.Herşey,hava,yol,arkadaşlar mükemmeldi iki bayan motorcu hızlı gitmişiz yetişememişler diye ağır bir fırça yedik hala sindiremedim acısı çıkmaya devam edebilir(halbuki biz giderken şarkı falan söylüyorduk hıh)::cherry:

Bu arada aslan öğrencim Mert nasılda yollara meydan okudu,Bilecik Valisine bile kafa tuttu.Ne yiğit,yağız bir delikanlı,Her öğrencim böyle olsa ama nerdeee hepsi apartman çocuğu,nasıl olduysa bi Mert çıkmış içlerinden bastımı gidiyor dur durak bilmiyor.

Şeyh Edebali ziyareti bence en güzel noktaydı ve türk polisiyle samimi oluşumuz.Rehberi dinlemek için toplanırken Çakabey in safları sıklaştırın,merdivenleri çıkarken Mert in fermuar düzeni alın şeklinde kalabalığı organize etmesi...

Gerisi topicte...

sagolun hocam sizin sayesinizde açıldım ben bu kadar mudanya ya gitmeye çekinirim normalde :p :) bu arada bir gezi daha cıkartırsak tam kışa girmeden çok güzel olabilir :)

Birde bence bizde bir teşşekkür maili atmalıyız özellikle turizm polisi bizle çok ilgilendi sado polis arabasında resim bile çektirdi :)

http://bilecik.pol.tr/index.asp sitesinde online ihbar bölümü kısmına teşşekkürleriniz yazabilirsiniz hem sayın valimiz görür bize hatırlar belki :p :)

Son düzenleme:
motosiklet ile yaptığım gezilerden (seyehatlerden) en keyiflisiydi diyebilirim organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum inşaallah devamı gelir bu güzel organizasyonların

Ben Ramazan Çay, hani bir gazeteci vardı ya yanınızda gezen ve kamera ve fotoğraf çeken. işte o. Bilecik'imizi beğendiğiniz için ve polisimizin de size gösterdiği ilgiyi taktirle karşıladığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim. sizinle ilgili yazdığım haber gazetelerde yayınlandığında mutlaka sizleri bilgilendireceğim.

Ramazan bey biz sizlere teşekkür ederiz Misafir olarak ağarlanmaktan çok mutku olduk ve gezimiz sizlerin sayesinde anlam kazandı denile bilir...:rendeer::rendeer:
İşiniz yoğun olduğu halde zahmet edip burdan bize ulaştığınız içinde ayrıca teşekkür eder kısmetse tekrar görüşmeyi isteriz dünya küçük...:)
Kalın sağlıcakla...:rendeer::rendeer::rendeer:

[Sabah saatlerinde başlayan hareketli samimi ve kalabalık gezimizin güzelliğine birde havanın güzelliği eklenince tadına doyumsuz bir gezi oldu.Gerçekten çok zevk aldım diyebilirim sayenizde oradaki eski günlerimizi yad ettik.Tabiiki artçı olmak güzel ama birde sırt ağrıları olmasa.:

Antreman olayı bir kaç geziye daha katılırsan ağrı falan kalmaz ama herşeye rağmen hatıralarda kalacak güzel bir gün yaşadık:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Noldu arkadaşlar altı üstü 286 km yol yaptık hertarafınız tutulmuş :pale:benim artçımı hepiniz gördünüz 1.85 boy 95 kğ. bende aynı ölçülerde olduğum için motora zor sığdık:mrgreen: ama eve girer girmez sıcak bir duştan sonra bişecikler kalmadı:wiinkk: bütün yorgunluk gitti sizede tavsiye ederim çok iyi geliyor:cat:şimdi işin yoksa bekle sado resimleri yüklesin:pale:

yaŞar aßi ßana ßækma ßen YükLemicem Nevin hoCa Ve eŞi Fenomen aßimiz yükLicek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaŞar aßi ßana ßækma ßen YükLemicem Nevin hoCa Ve eŞi Fenomen aßimiz yükLicek :)
Herkes SADO diye tutturunca bende sen yükleyeceksin sandım :silent:bildiğim kadarıyla Nevin hocada eşide çalışıyor bu yüzden biraz bekleyeceğiz sanırım ama sağlık olsun geç olsun güç olmasın:cat: ama MAMİ kadar geç yüklemezler işallah :queen:

İbrahim Abi Benimde kolumda hafif çekme oldu gaza basma olayından ama bu antrenmanlar bizi yola getirecek gibi .:cat:

Yaşar kardeş zaten sizin altınızda motor falan yok havada gidiyor gibiydiniz...Vallaha bravo size,iyisiniz yolda...

Bu arada yağız öğrencim Mert'in annesine kekler için teşekkür ediyoruz.Bu gezide gösterdiği kahramanlıktan sonra Mert'in ismindeki harfler yer değiştirmeye hak kazandı ve Er-Mt oldu...

Engin bu gezi senin başının altından çıktı her şeyi sana borçlandık teşekkürler bu güzellik için,oysaki sen gözlemeni bile indiremedin miğdeye (en güzel araç yine seninkiydi bence)...

a.banus sende motor hızlandığında üstünden uçacak gibiydin korktum sanki bir ara azalıcaz diye,katıldığın için teşekkürler:cherry:

Salvano ve tiki-16 bir dahaki gezide yoklamada hazır bulunun böyle zevkli geziler kaçmasın,beğendiğinize sevindik...

Ve sevgili artçım Selin eşin Haldunun motorculuğu senin artçılığın yanında tartışılır,seninle yolculuk yapmak harikaydı Haldun ve Engin sağolsun 300 km eşimi artçı taşısaydım ben heralde bi sonraki güne çıkmayacaktım...:rendeer:

Orhan ve Cansu bizi gemlikten yalnız bırakmadılar sağolsunlar,Cansu umarım motor eskisinden daha güzel olur...:cat:

Sado ve Özgür'e zaten teşekküre gerek yok onların görevi oldu kanun gibi bu işler...

Ve katılan herkese teşekkürler,teşekkür edenlerede bir şey değil diyerekten mektubumu burada bitiriyorum...

TURİZM POLİSLERİ REHBERLİK YAPIYOR -BİLECİK'E GELEN TURİSTLERE, İL EMNİYET MÜDÜRLÜNCE OLUŞTURULAN TURİZM POLİSLERİ REHBERLİK EDİYOR (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

BİLECİK - Bilecik'e gelen turistlere, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan turizm polisleri rehberlik ediyor.
Bursa'da internette tanışarak bir araya gelen motosikletli 21 kişiden oluşan grup, Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti. Pazaryeri, Bozüyük ve Söğüt'te incelemelerde bulunan grup, son olarak Bilecik'teki Şeyh Edebalı Türbesine geldi. Motosikletli turistleri, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Turizm Polisi birimindeki polisler karşıladı.
Turizm polisi Barış Beyaz, turistlere önce Orhangazi Camisi'ni tanıttı, Şeyh Edebalı Türbesinin yanında bulunan mezarlar hakkında bilgi verdi. Beyaz, Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebalı'nin öz geçmişini de anlattı.
Turist grubu adına konuşan Özgür Yiğit, ''www.motosiklet.net'' internet sitesinin Bursa bölümünde tanışıp bir araya geldiklerini ve zaman zaman Bursa dışına turistik geziler düzenlediklerini söyledi.
Bilecik'e motosikletleriyle geldiklerinde ''gel, gör ve git'' anlayışıyla dönmeyi planladıklarını, ancak karşılarında iki polis rehber görünce şaşırdıklarını ifade eden Yiğit, ''Turizm polisinden Bilecik hakkında beklediğimizden daha fazla bilgi aldık. Bunun için yetkililere teşekkür ederiz'' dedi.
Bölgeye gelen turistlere sadece Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı turizm polislerinin eşlik ederek, rehberlik yaptığı bildirildi.

sevgili arkadaşlarım. sizlere haberim yayınlandığında bildireceğimi söylemiştim. ve Edebalı Türbesinde de söylediğim gibi haberim çektiğim görüntü sayesinde ulusal bültene girdi. umarım televizyon kanalları bu çektiğim görüntüyü kullanmışlardır. oluşturmuş olduğunuz gurubun tamamını taktirle karşılıyorum. çünkü grubun tamamı samimi insanlardan oluşmaktadır. bir daha bilecik'e geldiğinizde yine sizleri görmek isterim. Elektronik Posta adresim: [email protected]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)

kusura bakma kardeş pek profilleri takip edemiyom. Hadi nice yıllara :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama bu haksızlık hiç olmazsa toplu bir resmimizi koysalardı tam super olurdu burdan haberi yayınlayan medyayı kınıyorum:farao: oysa Ramazan abi fotoğraflarımızla birlikte vermiş haberi yayın kuruluşlarına :salut:

kusura bakma kardeş pek profilleri takip edemiyom. Hadi nice yıllara :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Eyvallah tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:

Son düzenleme:
::rendeer::Yaşar kardeş özür napalım herkes yoğun ,iş-güç,kem-küm,tarihi geçtiği için hediye alamamışım bunada özür,artık alsakta anlamı yok en iyisi almayalım bunada özür,sen yinede iyiki doğdun.Şimdilik bu çiçeklerle idare et.:rendeer:

Bu arada resimleri bu gün yetiştirme niyetimiz var...

Son düzenleme:
kusura bakma yaşar kardeş pek profilleri takip edemiyom. Hadi nice yıllara :rendeer::rendeer::rendeer:

hocam bende teşekür ediyorum bidahaki gezi yapılırsa yine varım :cat::cat:

Son düzenleme:
Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)

Doğum günün kutlu olsun kardeş önceden haberimiz olsaydı senin için özel bir şeyler yapardık.:rendeer::rendeer::rendeer:

İbrahim Abi Benimde kolumda hafif çekme oldu gaza basma olayından ama bu antrenmanlar bizi yola getirecek gibi .:cat:

Yaşar kardeş zaten sizin altınızda motor falan yok havada gidiyor gibiydiniz...Vallaha bravo size,iyisiniz yolda...

Bu arada yağız öğrencim Mert'in annesine kekler için teşekkür ediyoruz.Bu gezide gösterdiği kahramanlıktan sonra Mert'in ismindeki harfler yer değiştirmeye hak kazandı ve Er-Mt oldu...

Engin bu gezi senin başının altından çıktı her şeyi sana borçlandık teşekkürler bu güzellik için,oysaki sen gözlemeni bile indiremedin miğdeye (en güzel araç yine seninkiydi bence)...

a.banus sende motor hızlandığında üstünden uçacak gibiydin korktum sanki bir ara azalıcaz diye,katıldığın için teşekkürler:cherry:

Salvano ve tiki-16 bir dahaki gezide yoklamada hazır bulunun böyle zevkli geziler kaçmasın,beğendiğinize sevindik...

Ve sevgili artçım Selin eşin Haldunun motorculuğu senin artçılığın yanında tartışılır,seninle yolculuk yapmak harikaydı Haldun ve Engin sağolsun 300 km eşimi artçı taşısaydım ben heralde bi sonraki güne çıkmayacaktım...:rendeer:

Orhan ve Cansu bizi gemlikten yalnız bırakmadılar sağolsunlar,Cansu umarım motor eskisinden daha güzel olur...:cat:

Sado ve Özgür'e zaten teşekküre gerek yok onların görevi oldu kanun gibi bu işler...

Ve katılan herkese teşekkürler,teşekkür edenlerede bir şey değil diyerekten mektubumu burada bitiriyorum...

ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM BEN SADECE ÖNERİDE BULUNDUM SİZLER OLMASAYDINIZ BU GEZİ SADECE FİKİR OLARAK KALIRDI.BİR ARAYA GELEN DOSTLARIN HEPSİ MOTOR SEVDALISI KİMSE KİMSENİN YAŞI İŞİ BOYU POSU İLE İLGİLENMİYOR AMAÇ BİRLİKTE YOL YAPMAK.BU GRUBU MUHAFAZA ETTİKÇE DAHA COK YOL YAPARIZ VE BÜYÜMEYE DEVAM EDERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BAKSANIZA HOCAM İLK BULUŞMAMIZDA 3 MOTOR 5 KİŞİYDİK
DAHA NİCE GEZİLERE DİYORUM
BU ARADA MOTORUMLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİ HAVAYA SOKMADI DEĞİL :)TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA

YAŞAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE OLSUN NİCE YILLARA

Son düzenleme:

feromen olum fenomen değil :pr: herkeze bişey uydurma :p

Herkes SADO diye tutturunca bende sen yükleyeceksin sandım :silent:bildiğim kadarıyla Nevin hocada eşide çalışıyor bu yüzden biraz bekleyeceğiz sanırım ama sağlık olsun geç olsun güç olmasın:cat: ama MAMİ kadar geç yüklemezler işallah :queen:

mami nasıl çalışıyo bilmiyosunuz tabi... iş yerimde 1 lere kadar çalışmıştım o zamanlar hem işlerimi hem resimlerimi hallediyodum :pale:

Ama bu haksızlık hiç olmazsa toplu bir resmimizi koysalardı tam super olurdu burdan haberi yayınlayan medyayı kınıyorum:farao: oysa Ramazan abi fotoğraflarımızla birlikte vermiş haberi yayın kuruluşlarına :salut:

Eyvallah tşk. ederim hep beraber İşallah:cat:

evet bizim üzerimizden reklam yapmışlar ama bi fotomuz yok sanki otobüsle gidilmiş geziye :salut:

bu arada nice yıllara abicim...

ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM BEN SADECE ÖNERİDE BULUNDUM SİZLER OLMASAYDINIZ BU GEZİ SADECE FİKİR OLARAK KALIRDI.BİR ARAYA GELEN DOSTLARIN HEPSİ MOTOR SEVDALISI KİMSE KİMSENİN YAŞI İŞİ BOYU POSU İLE İLGİLENMİYOR AMAÇ BİRLİKTE YOL YAPMAK.BU GRUBU MUHAFAZA ETTİKÇE DAHA COK YOL YAPARIZ VE BÜYÜMEYE DEVAM EDERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BAKSANIZA HOCAM İLK BULUŞMAMIZDA 3 MOTOR 5 KİŞİYDİK
DAHA NİCE GEZİLERE DİYORUM
BU ARADA MOTORUMLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ BENİ HAVAYA SOKMADI DEĞİL :)TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA

YAŞAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE OLSUN NİCE YILLARA

bu hafta için de susurluk tarafına bi gezi düşüncesi oluştu sado kerem ve benim aramda değerlendirelim arkadaşlar...

Son düzenleme:
hay hay bana uyarda hafta içi olmaz yani öyle demişsin hafta sonu diyecektin sanırım yoksam benmi yanlış anlıyorum :)

hemen haritaları yapıştırayımmı mami:)
gerçi pazar hava bulutlu 14 derece ama

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar