[Bursa - MT]

evvet Geçmiş oLsun aRkadaşLar kaZasız ßeLasız 17 moto Gittik 16 ya düŞtük 17yi yoLda tamamLadık Ve geLdik:)
Mami Ve Rıfat'ın oLmaması üZdü ßizi Mami'de SağoLsun Yeni Şehire kadar geLmiş akŞam üStü Sırf ßizimLe ßurSA'ya Dönmek iÇin.
aRıza Yapan aßimiz için üzgünüz ama naSip ßuymuş ÇohK hoŞtu niCE geziLere.
3 Kez poLis Tarafından ÇevriLdik ALLah'tan vaLiye yoL Vermedik YohKsa poLisLer anonS eDip Davet etmeSLerdi :)
aRtık Nevin hoCamız ve eŞine kaLdık ßir An önCE görmek hatırLamak iÇ Çekmek diLeği iLe...

valiye yol vermedik derken :p bizzat ben vermedim sado :p :mrgreen: bu arada herkese çok teşşekkürler çok güzeldi gezi ilk uzun yolumdu ve iyiki bu sizlerle oldu :) bu arada o kadar yol yaptım dönüste izmir yolunda yaşar abi ile dönerken lambaları yanmayan ve sinya vermeyerek önüme kıran brodwayden nası kurtulduğumu yaşar abi bilir heralde çünkü ben hatırlamıyorum bile :cyclopsan bide bunu sölemem lazım bu geziden sonra nevin hocam bana apartman çocuğu demez umarım :wiinkk: :p

valiye yol vermedik derken :p bizzat ben vermedim sado :p :mrgreen: bu arada herkese çok teşşekkürler çok güzeldi gezi ilk uzun yolumdu ve iyiki bu sizlerle oldu :) bu arada o kadar yol yaptım dönüste izmir yolunda yaşar abi ile dönerken lambaları yanmayan ve sinya vermeyerek önüme kıran brodwayden nası kurtulduğumu yaşar abi bilir heralde çünkü ben hatırlamıyorum bile :cyclopsan bide bunu sölemem lazım bu geziden sonra nevin hocam bana apartman çocuğu demez umarım :wiinkk: :p

Zaten o GençLer yoL Verin anonSu Yaptığı Zaman Sen ßi HeyacanLandın Napcanı ßiLemedin :p Zaten tek Şeride Düşmüş onLarda yoL istio...
Geçmiş oLsun kardeŞim.

Gezi için çok teşekkür ederim dostlarım...

Bu arada hemen belirtmeliyim vali ye yol vermemekle 3 sefer beni tırstırdınız, onun için ayrıca sitemlerimi belirteyim istedim...

Aaaa çaka bey doğru ya valla abi şimdi geldi aklıma abi sorun deil birimizi 2 kez geçerdiler gbtden anlamazdılar biLe :p

Bilecik polisine teşekkür ettim arkadaşlar kopyası aşağıda:

19 Ekim 2008 pazar günü Bursalı motor severler olarak yaptığımız toplu Bilecik gezisinde bizleri misafir eden Bilecik polisine ve samimi görev anlayışıyla bize rehberlik edip gerçek anlamda bilgilendirerek gezmemize yardımcı olan turizm polisi arkadaşlara, Bileciğin Tanıtımıyla yakından ilgilendiğini öğrendiğimiz Sn. Emniyet müdürü T.Erdal CEREN beye ben ve arkadaşlarım adına teşekkürü borç bilirim.
Saygılarımla Özgür YİĞİT

Hayatımın en güzel ve zevkli gezisini bu akşam yaşadım.Herşey,hava,yol,arkadaşlar mükemmeldi iki bayan motorcu hızlı gitmişiz yetişememişler diye ağır bir fırça yedik hala sindiremedim acısı çıkmaya devam edebilir(halbuki biz giderken şarkı falan söylüyorduk hıh)::cherry:

Bu arada aslan öğrencim Mert nasılda yollara meydan okudu,Bilecik Valisine bile kafa tuttu.Ne yiğit,yağız bir delikanlı,Her öğrencim böyle olsa ama nerdeee hepsi apartman çocuğu,nasıl olduysa bi Mert çıkmış içlerinden bastımı gidiyor dur durak bilmiyor.

Şeyh Edebali ziyareti bence en güzel noktaydı ve türk polisiyle samimi oluşumuz.Rehberi dinlemek için toplanırken Çakabey in safları sıklaştırın,merdivenleri çıkarken Mert in fermuar düzeni alın şeklinde kalabalığı organize etmesi...

Gerisi topicte...

Ben Ramazan Çay, hani bir gazeteci vardı ya yanınızda gezen ve kamera ve fotoğraf çeken. işte o. Bilecik'imizi beğendiğiniz için ve polisimizin de size gösterdiği ilgiyi taktirle karşıladığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim. sizinle ilgili yazdığım haber gazetelerde yayınlandığında mutlaka sizleri bilgilendireceğim.

evvet Geçmiş oLsun aRkadaşLar kaZasız ßeLasız 17 moto Gittik 16 ya düŞtük 17yi yoLda tamamLadık Ve geLdik:)
Mami Ve Rıfat'ın oLmaması üZdü ßizi Mami'de SağoLsun Yeni Şehire kadar geLmiş akŞam üStü Sırf ßizimLe ßurSA'ya Dönmek iÇin.
3 Kez poLis Tarafından ÇevriLdik ALLah'tan vaLiye yoL Vermedik YohKsa poLisLer anonS eDip Davet etmeSLerdi :)
aRtık Nevin hoCamız ve eŞine kaLdık ßir An önCE görmek hatırLamak iÇ Çekmek diLeği iLe...

eee bensiz gezi olurmu tamamına eşlik edemesemde yoklama dersin sonunda alındığı için bende varmıydım gezide vardım :queen::queen::queen:

Ben Ramazan Çay, hani bir gazeteci vardı ya yanınızda gezen ve kamera ve fotoğraf çeken. işte o. Bilecik'imizi beğendiğiniz için ve polisimizin de size gösterdiği ilgiyi taktirle karşıladığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim. sizinle ilgili yazdığım haber gazetelerde yayınlandığında mutlaka sizleri bilgilendireceğim.

ben geziye dönüşte eşlik ettim ama olsun bende teşekkür ediyorum ilgilenmişsiniz arkadaşlarla :cat:
haberide sabırsızlıkla bekliyorum :queen:

Teşekkürler Ramazan bey ilginiz ve alakanız için bizde size teşekkür ederiz. Haberlerin yayınlanmasını dörtgözle bekliyoruz.

Arkadaşlar hayırlısı ile Bileciğe kadar gidip döndük nefis bir gezi oldu. Nevin hocam resimleri topic açıp upload edecek. Bi çok yeni arkadaş vardı hepsine teşekkürderiz bizi yanlız bırakmadıkları için. Yine herşey Dörtdörtlüktü Bursa MT farkıyla :wiinkk:

Daha nice gezilere ...

Bu geziye katılan geziyi organize eden yani emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler daha nice gezilerde birlikte olmak dileği ile:rendeer::rendeer::rendeer:
Sabah saatlerinde başlayan hareketli samimi ve kalabalık gezimizin güzelliğine birde havanın güzelliği eklenince tadına doyumsuz bir gezi oldu.Gerçekten çok zevk aldım diyebilirim sayenizde oradaki eski günlerimizi yad ettik.Tabiiki artçı olmak güzel ama birde sırt ağrıları olmasa.:pale:

İnşallah en yakın zamanda upload edeceğiz malum biraz zaman lazım dostlar.

Bilecik insanın samimiyetini gerçekten iyi bilirim Ramazan abimizde bu örneklerden biri baksanıza üye olup hemen bizi hatırlamış.Bir bakarsınız bir daha ki gezimizde Ramazan abi de motoruyla Bursa-MT'ye katılsın.:)

Hayatımın en güzel ve zevkli gezisini bu akşam yaşadım.Herşey,hava,yol,arkadaşlar mükemmeldi iki bayan motorcu hızlı gitmişiz yetişememişler diye ağır bir fırça yedik hala sindiremedim acısı çıkmaya devam edebilir(halbuki biz giderken şarkı falan söylüyorduk hıh)::cherry:

Bu arada aslan öğrencim Mert nasılda yollara meydan okudu,Bilecik Valisine bile kafa tuttu.Ne yiğit,yağız bir delikanlı,Her öğrencim böyle olsa ama nerdeee hepsi apartman çocuğu,nasıl olduysa bi Mert çıkmış içlerinden bastımı gidiyor dur durak bilmiyor.

Şeyh Edebali ziyareti bence en güzel noktaydı ve türk polisiyle samimi oluşumuz.Rehberi dinlemek için toplanırken Çakabey in safları sıklaştırın,merdivenleri çıkarken Mert in fermuar düzeni alın şeklinde kalabalığı organize etmesi...

Gerisi topicte...

hocam bundan sonraki ondan sonraki ve diğer geziler bi öncekinden daha güzel olur.arkadaşlar kaynaştıkça tecrübe arttıkca daha uzak yerlere gitmek isteyeceğiz.buda geziNİN daha güzel olmasını sağlayacak dimi mustafa belki bize fasa gidemesekte kaşa kemere falan gideriz:)

BAŞTA BİLECİK EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE SAYIN VALİMİZE VE BİZE YARDIMCI OLAN TURİZİM POLİSİMİZE GEZİYE KATILAN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

BELKİ KIŞ YAKLAŞIYOR GEZİ YAPMA OLASILIĞIMIZ AZALDI AMA İRTİBATI KOPARTMAYALIM MOTORSUZDA ORGANİZASYONLAR YAPARIZ

slm arkadaşlar gezi çok harikaydı sizin gibi güzel insanlar olması havanın güzel olması herşey çok güzeldi emeği geçen ve katılan arkadaşlara çok teşekür ederim umarım en yakın zamanda yine toplanırız:rendeer::cat::rendeer:

BAŞTA BİLECİK EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE SAYIN VALİMİZE VE BİZE YARDIMCI OLAN TURİZİM POLİSİMİZE GEZİYE KATILAN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

BELKİ KIŞ YAKLAŞIYOR GEZİ YAPMA OLASILIĞIMIZ AZALDI AMA İRTİBATI KOPARTMAYALIM MOTORSUZDA ORGANİZASYONLAR YAPARIZ(engindmn alıntı)

Son düzenleme:
Tabiiki artçı olmak güzel ama birde sırt ağrıları olmasa.:pale:

İnşallah en yakın zamanda upload edeceğiz malum biraz zaman lazım dostlar.

ah faruk abi sen o bel ağrılarını bana sor artçı yada sürücü hiç farketmiyor sanırım scooterdan kaynaklanıyo. sırf bu sırt ağrıları yüzünden fazer alıcam :p

resimler içinde Allah kolaylık versin zor zanaat vesselam:)

Ramazan ßey, ßiLecik emniyet MüdürLüğü MeymurLarı ve ßiLeciğin Sıocak inSanLarı ÇohK tŞk edeRiz ßizi miSafir eTtiğiniz iÇin ßöyLe ßir Şey oLacağından Hiç mi Hiç Haßerimiz YohKtu anCak Şeyh EdebaLi KüLLiyeSinde ßizLeri karşıLamanız inanın ßizLeri ÇohK mutLu etti.
Tekrar tekrar tŞk edeRiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm. arkadaşlar dünkü gezimiz gerçekten çok güzel bir geziydi en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim:cat:

ah faruk abi sen o bel ağrılarını bana sor artçı yada sürücü hiç farketmiyor sanırım scooterdan kaynaklanıyo. sırf bu sırt ağrıları yüzünden fazer alıcam :p

resimler içinde Allah kolaylık versin zor zanaat vesselam:)
inşallah en yakın zamanda istediğin fazerı alırsın ancak benimkisi birazda bu tarz organizasyonlara alışık olmamaktan kaynaklanıyor uzun süre motosiklette bulunmak gibi.
Bu arada dün bana mükemmel gezi yaşatan sevgili Engin'e ve Haldun'a çok teşekkür ediyorum;özellikle Engin'in Skygo'yla artçılık bir başka güzel.:cat:

hakkaten arkadaşlar uzun mesafe yolculuk scooter ile cok yorucu oluyor :(
ama bu geziye deydi, cok memnun kaldım :) yine olsa katılırım!

saygılar

Arkadaşlar tüm hazırlıklar tamam.Umarım yarın hayırlısıyla güzel bir gezi yapar ve sorunsuz bir şekilde güzel Bursa'mıza geri döneriz.Allah yardımcımız olsun dualar benden...:)

Bu arada gezilerimize katılmaya tenzzül dahi etmeyen arkadaşlar tartışma ortamı yaratmaya çalışarak,acaba burayı Tv kanallarıylamı karıştırdılar da reyting peşine düştüler anlamadım.Gerçekten çok güzel oluşumlar içerisindeyiz ve bulandırılmasına müsade vermeyiz.Her şey dostluk ve iyi niyet üzerine mütevazi bir şekilde devam etsin lütfen.Biz tüm hata ve kusurlara rağmen yinede onları çok seviyoruz.:rendeer:

Bu arada Özgür kardeş gidiş güzergahımız Ahı dağından geçiyor zaten eminim arkadaşlar orayı çok beğenecekler,sen işi biliyorsun...:cat:

Tenezzül etmekle ne alakası var anlamadım.Ben özel bir programım olduğundan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim.Zaten o program yatarsa da yarışları izlemeye gidecektim.Bu kadar yazı yazdım ve siz oradan ortamı bulandırmayı düşündüğümü anlıyorsanız açık olmam gerekirse iyi niyetinizden şüphe ederim ki herkezin hitap ettiği gibi size hocam dedim saygı duyduğumdan isminiz ile hitap etmedim...Ayrıca merak etmeyin her hangi bir forumda kendimi ön plana çıkarmayı sizin deyiminiz ile reyting yakalamaya çalışsaydım eğer özgür ve mami beni yakından tanır ihtiyacım olmaz idi bu şekilde yazı yazmaya.Karakterimi de çok iyi bilirler.Siz tanımadığınızdan bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum.Cidden üzüldüm ortamı bulandırmaya çalıştığımı düşünmenize...

Ayrıca aynı güzergahı kullanarak ben de EMOK festivaline gittim o virajlar cidden mükemmel.Yane emin olun klavye motorcusu hiç olmadım...

inşallah en yakın zamanda istediğin fazerı alırsın ancak benimkisi birazda bu tarz organizasyonlara alışık olmamaktan kaynaklanıyor uzun süre motosiklette bulunmak gibi.
Bu arada dün bana mükemmel gezi yaşatan sevgili Engin'e ve Haldun'a çok teşekkür ediyorum;özellikle Engin'in Skygo'yla artçılık bir başka güzel.:cat:

ABİ COK TEŞEKKÜR EDERİM(HALDUN ::uzgunum:: ŞAKAA) AZ DENEYİMİN OLMASINA RAĞMEN ARTÇIM OLARAK HİÇ SIKINTI YAŞATMADIN SENİNLE YOL YAPMAK AYRI BİR KEYİFTİ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar