[Bursa - MT]

Dostlar ben daha önce günübirlik gitmek gibi bir hata yaptım inanın bir süre oturamaz halde geziyorsunuz...
Ben iş durumuna göre cumadan gidip iki gün çadırlanabilirim...
Ama yinede belli olmaz işten izin alamazsam pazara size yetişirim...
Selamlar...

özgür pazar sabahı erken çıkarız 8.00 gibi 17,00 gibi dönüşe geçeriz maksimum 350 km git gel yuvacıktan 50 km daha fazla

Ben daha önce sabah 07 de çıktım Orhangazide kahvaltı karamürselde çay molası...200km gittim Sakarya grubuyla oturup 2 saat çay sohbeti dönüşte yemek molası gemlikte soluklanma derken akşam 8 de evdeydim...
Sonuç: 400km yol ve dehşet bir .ıç ağrısı...Ayrıca Kocaeliden sonra Sakarya yolu Sakarya ve civarında dinmek bilmez sabit yönlü (giderken sağdan gelirken soldan) devamlı olarak şiddetli poyraza mağruz kalıyosunuz ve ençok yoranda bu... :ıç ağrısına baş ağrısı eklendi ve 3 gün kulaklarım uğuldadı...
Önbilgilendirme böyle... 400 km yol göze almanız gereken...

arkadaşlar merhaba..sanırsam poyrazlar festivaline gitmeyi düşünüyorsunuz? yaa ben diyorum ki cumt akşamı kaçta olursa olsun çıkalım yola.pazar günü git-gel ölürüz.cumt akşamı kendimizi atalım oraya pazar günü dinç kafayla kalkar güzel bir gün geçiririz.ne dersiniz

arkadaşlar heykelde yeni açılacak bir fast food için a2 ehliyetli eleman aranıyor. ilgilenenler bana özel mesajla ulaşabilirler.

Arkadaslar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv250si olup da takas etmeyi düşünen varsa bilgilendirirseniz sevinirim...cbr125r'ım var onunda takas etmeyi düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...Ender bulunan mavi renkte ve çok temiz eksiksiz bakımlı bir motosikletim var...Bilenler bilir Bursa'da motorumu...

Arkadaslar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv250si olup da takas etmeyi düşünen varsa bilgilendirirseniz sevinirim...cbr125r'ım var onunda takas etmeyi düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...Ender bulunan mavi renkte ve çok temiz eksiksiz bakımlı bir motosikletim var...Bilenler bilir Bursa'da motorumu...

yalnızgezen arkadaşımızda var Akın ama takas edermi bilemem

http://www.motosiklet.net/forum/members/yalnizgezen-52306.html

slm arkadaslar bendede bısan 125 shalter var ustune ekleyıp ıkıncı el cbr125 arıorum ılgılenen yada bana yardımcı olacak varsa bana ulasırsa sevınırım..tsk..

he bu arada kırazlı yayla senlıklerı varmıs duyduguma gore pazar gunu oraya gelcek varsa buraya yazsın hem tanısmıs olurus ben zaten bısanla gelıcem kolaylıkla tanıyabılırsınız benı tanısırsak ıyı olur,

Son düzenleme:
slm arkadaslar bendede bısan 125 shalter var ustune ekleyıp ıkıncı el cbr125 arıorum ılgılenen yada bana yardımcı olacak varsa bana ulasırsa sevınırım..tsk..

he bu arada kırazlı yayla senlıklerı varmıs duyduguma gore pazar gunu oraya gelcek varsa buraya yazsın hem tanısmıs olurus ben zaten bısanla gelıcem kolaylıkla tanıyabılırsınız benı tanısırsak ıyı olur,

arkadaşım cbr 125cc alacaksın sendeki zaten 125cc umduğun performansı alamazsın gel sen beni dinle sana 600f alayım bi düşün istersen hertürlü yardımcı olurum sözz.

600f mı:)valla almayı ısterdım ama maddı ımkanım yok hem benım gozum yukseklerde deıl cbr 125 yada cbf 150 olsa yeter

600f mı:)valla almayı ısterdım ama maddı ımkanım yok hem benım gozum yukseklerde deıl cbr 125 yada cbf 150 olsa yeter

arkadaşım maddi imkanını düşünüpte dedim ben zaten cbr fiyatına ayarlarız sorun değil çalışır vaziyette anahtar teslim istediğin yere götürüp göstere bilirsin.arkadaş korktuğu için satıyor araba alacak bi düşün istersen:cat:

arkadaşım maddi imkanını düşünüpte dedim ben zaten cbr fiyatına ayarlarız sorun değil çalışır vaziyette anahtar teslim istediğin yere götürüp göstere bilirsin.arkadaş korktuğu için satıyor araba alacak bi düşün istersen:cat:

Model km renk vs durumu nasıldır biraz bilgi verirmisin?

Model km renk vs durumu nasıldır biraz bilgi verirmisin?

90 model kırmızı renk km.sini bilmiyorum akrabamın motor dükkanında,motor aşağıda bakım yapılıyor görmek isteyen olursa ilgilenirim.akrabam olduğundan dolayı içiniz rahat olsun ben alacaktım motoru doğum olunca param yetişmedi mz aldım.akrabam bana veriyordu bi kaç suzi kawa vardı onlar sana gelmez dedi o yüzden içiniz rahat olsun.

başka modeller de mevcut benimle gittiğiniz zaman motorun neyi var neyi yok herşeyi açık ve net şekilde öğrenirsiniz scooter ve diğer modeller fark etmez her türlü yardımcı olmaya elimden geldiğince yardımcı olurum.ben akrabam dükkan açmadan önce 2.800 lük güzel bi kazık yedim.allah kimseye yedirtmesin.:):cat: yanlış anlaşılmasın motorlardan hiç bir karım yok sadece motorcu motorcuya yardım felsefesi :):p:cat:

538 208 39 04 [email protected]

Son düzenleme:
:mrgreen:
İyileşince geçiiyooorrr:wiinkk:

Sitede ÇOOOK yeniyim:pale: Henüz çözemedim buranın dilini:wiinkk:
Öğrenirim yakında:bounce:

Son düzenleme:
Sitede ÇOOOK yeniyim:pale: Henüz çözemedim buranın dilini:wiinkk:
Öğrenirim yakında:bounce:[/QUOTE]

Burası cok eglencelı ve bılgı alabılecegın bı sıte ha bu arada aramısa hoşgeldın:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar