[Bursa - MT]

Arkadaşlar mavi ybr mustafa arkadaşımız kaza yapmıştır. Devlet hastahanesi kat1 no16 da yatmaktadır. Bugün öğlende ameliyat olcak bacağına platin takılacakmış. Bursa'dan arkadaşları ziyarete bekleriz saat 7 8 arası devlet Hastahanesinde

1 temmuzda ehliyet almak isteyenler toplanalım, beraber alalım aynı yerden. sağlam bi indirim yaptırabiliriz.

Hoşgeldin MNY46,
Bursa'lılar, hani Buttim'deki ofise çay içmeye geliyordunuz? Noldu beyler?
Kaçıncı demliği hazırladık gelen giden yok :)
Hanımlar mı izin vermiyor? :queen:

METİN67 ben buttime sık sık gelirim garajdaki o tozlu makine seninmiydi yoksa yazık abi yatırma o motoru buttimde otomasyondaki çocuklar benim arkadaş sürekli gelirim oraya ayrıca dayı oğluda orda tekstilci tanırsın belki Kadri SEVİNÇ bi ara uğrarım artık yanına

Selam arkadaşlar..

Yeni ye yer açın ben özkan... 1 senedir honda beat ile gezinip duruyorum ama maddiyattan değiştiremedim o da olur kısmetse. sizlerle tanışmak güzel olur...

valla ben ehliyete yazıldım bile sizde gelin hem banada yardımcı olursunuz :)
450 Ytl'ye anlaştm kursla ama ben tamam diyene kadar direksiyon dersini bırakmiyacağımızın sözünü verdi bana o yüzden bi 80 mlyon fark verdim Normalde 350 ytl'ye alırsınız (herşey dahil trafik sağlık sınav parası vs...)

Ya arkadaşlar birde yardımınızı beklediğim bir konu var... Haziranın 15'i gibi bende sıfır bi CBR125rr alıcam. Bursada bildiğiniz bir bayi varmı :silent: Bende araştırmaya yeni başladım. Ayrıca kask mont eldiven vs. gibi korumalarıda alıcam bana tavsiye ettiğiniz yerlerin adreslerini verirseniz çok sevinicem. Metin abi senin çevren geniştir bi yardım et şu kardeşinede en kısa sürede bende katılayım aranıza ::sos:: ::eek:uestion

Son düzenleme:
Carcharoth dostum honda cbr 125rr alacaksan duran kardeşlerden başka yok sanırım

copyrider burda isen şu ehliyet işini konuşabiliriz

Son düzenleme:
valla ehliyet işini düşüneneler bir an evvel haber versin.hemen bi kurs bulalım. yada yakın zamanda ucuza alan biri varsa biz de ordan alalım. ne kadar çok kişi olursak o kadar indirim yaptırırız.isteyenler bana özel mesaj atsın

ben burdayım stranger

Son düzenleme:
arkadaslar, haziran ve temmuz aylarinda bursada olacagim, o zaman ben de gorusmek isterim sizlerle...

honda

Carcharoth' Alıntı:
valla ben ehliyete yazıldım bile sizde gelin hem banada yardımcı olursunuz :)
450 Ytl'ye anlaştm kursla ama ben tamam diyene kadar direksiyon dersini bırakmiyacağımızın sözünü verdi bana o yüzden bi 80 mlyon fark verdim Normalde 350 ytl'ye alırsınız (herşey dahil trafik sağlık sınav parası vs...)

Ya arkadaşlar birde yardımınızı beklediğim bir konu var... Haziranın 15'i gibi bende sıfır bi CBR125rr alıcam. Bursada bildiğiniz bir bayi varmı :silent: Bende araştırmaya yeni başladım. Ayrıca kask mont eldiven vs. gibi korumalarıda alıcam bana tavsiye ettiğiniz yerlerin adreslerini verirseniz çok sevinicem. Metin abi senin çevren geniştir bi yardım et şu kardeşinede en kısa sürede bende katılayım aranıza ::sos:: ::eek:uestion
Stranger'in de dediği gibi Duran Kardeşlerden başka alternatifin yok Bursa da dostum. Ama illaki sıfır demezsen, araştıralım tabii.. Mont için yukarılarda bir yerlerde terzi adresim var. Kask vs ise heryerde var, zevk işi malum. Şimdiden güle güle kullan :)

ehliyet almak isteyen yok mu hiç? ya da herkesin ehliyeti var da bi tek bende mi yok??

slm dostlar bende bursa danım byy ya ben siteye resim koymayı bilmiyorum kim yardımcı olacak bana

Başta Seflek olmak üzere tüm Bursalı motorcular, bu akşam motovirüs ten arkadaşlar, Altıparmak Jinlun Cafe de 18.30 da buluşuyorlar. Gidebileceklerin haberi olsun...
Bilginize

Bursa MT

anaconda' Alıntı:
şimdi ben bursa mt de miyim group mu bu nasıl oluyor kim açıklıcak bana

Dostum,
Sen MT'nin Bursa forumundasın. Yani Bursa'dan MT üyesi arkadaşların açtığı Bursa topicindesin...
Hoşgeldin aramıza.:bestmt: :thumleft:

metin sen daha ziyade bu sitedesin sanırım. o zaman ben de... (sen neredeysen ben de oradayım hesabı) :)
yokluğumda neler yaptınız bakiim?
abi işin doğrusu bu siteye bir süredir girmemiştim. bir de, şu müvekkiller hayatımı altüst ediyor.
Ulan sabah 04:00'de görevli memura mukavemet edeceksin, bana mı sordun? sormasa da o saatte bilmem ne ilçesinin jandarma karakolunda adam avukatımı isterim diye tutturuyor. hadi kalk sıcacık yatağından git ifade ver, sabah da savcılık, mahkeme filan...
bu dramatik mazeretlerimi de kabul etmezse metin için yeni bir şeyler bulmam gerek! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar