seflek' Alıntı:Metin kardeş bugün küçük bir tanışma tertiplemiş. Gittik gördük. Hepsi de okumuş çocuklar.
Allah razı olsun Metin kardeş. Sayende yeni tanışıklar edindik, yemek yedik, çay-kahve içtik. Ama teşekkürüm bunun için değil.
Kel ve yaşlı tertiplerimi görmek bana iyi hissettirdi. Abi ben kız gibiyim daha ya! :queen:
Çok iyi oldu arkadaşlar. Bir gün de Leventle benim davetlimizsiniz, ona göre!
essential rider' Alıntı:Arkadaslar Benim Bir Kawasaki Er 5 Im Var. Gecen Sene Ucundan Ucundan Başlayayim Istedim Ve özgenç Motorsportta Mehdi Abi Kandirdi Beni Sifir Aldim.
Ilk Aldiğim Hafta Uzun Yol Denemelerim Oldu 2 Defa Izmir , 3-4 Defa Da Istanbul Yaptim. Yormadi Pek . Oturuş Pozisyonu çok Güzel Hiçbir Yeriniz Ağrimiyor. Motorun Tipi Itibari Ile Karizmasi Da Yerinde.
şu Aralar Yamaha Fz Fazer 6 Ya Da Kawasaki Z750s Peşinde Koşuyorum.
Takas Ya Da Almayi Düşünen Olursa 8000 Ytl Gibi Bir Fiyat Istiyorum Ayip Olmazsa. Ne De Olsa Alet Bir Yaşinda Değil. 2005 Model Ve Siyah.
üzerinde Hiçbir Değişiklik Yada Aksesuar Yok. Sifirinda Olduğu Gibi. Usulune Uygun Rodaji Ve Servis Bakimlari Yapilmiştir.
Ulaşmak Görmek Isteyenler Için 533 426 40 22 Gemlik
freeman' Alıntı:herkese merhabalar.uzun süreden beri motosiklet.net forumlarını takip ediyorum fakat bursa bölümünü bugün fark ettim.hep motosiklet model ve kıyaslamalarını karıştırıyodum.belkide ondandır.
2 gün önce motosiklet için ilk resmi adımı atıp kursa yazıldım.ilginenler varsa kursların kayıtları 31 mayısta son ona göre.
henüz motor almadım.çünkü hangisi olacak karar veremedim.crusier lar daha hoş gözüküyor ama malum çin işi hepsi.
SEFLEK kardeşime sormak istiyorum.regal raptorun bursa bayisi ve servis konusunda endişerlerim var.acaba memnun musun motordan servisten vs...
karasızlık kötü bişey.o yüzden en kötü karar bile karasızlıktan iyidir deyip hakketten en kötü kararı vermekten ve elımde patlamısından çekiniyorum.
bu arada 185 cm 95 kg yim. tavsiyenizi bunuda göz önüne alıp ederseniz sevinirim.
tekrardan merhabalr.
şimdiden sağolun.
bu arada yeşil beyaz en büyük bursa
metin67' Alıntı:Hoşgeldin Fantasticua,
Bence de yaşlı Seflek amcan haklıBunda yapacak birşey yok, ona bakarsan hergün birsürü insan araba ile kaza geçirip yaşamını kaybediyor..