evet, jantlar sırıtıyor. direksiyonda orjinal olmuş haa:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------
mami, bırak bu yzf125 sevdasını, birer tane cbr600F alalım senle, 2006 modelleri 11000 lira falan, arabamı satıp alsam mı diyorum:silent:
arkadaşlar sizce fazer mı cbr600F mi? önceden ilgilenenler var mı aramızda?
Abi valla ağzından bal damlıyor... Sıralı 4 alacak olsam tartışmasız ninja zaten... Ama hem tecrübe hemde olgunluk açısından zaman oldugunu düşünüyorum... Hem alırsam kendi paramla almak isterim... Fazer ss sevdasından vay geçince kesinlikle almak istediğim bi motor... Genc adamız yzf azda olsa racing heyecanıni yaşamak istiyorum... Sonrasında zx6r yada fazer den baska bi düşüncem yok... Hayırlısıyla zamanla olur insallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
600f güzel makina ama biliyosun artçı için çok zor olucaktır. Fazerde bu sorun yok ve bir ss kadar çevik ve süratli.
Rıfat çok haklısın... Iste bu yüzden herkes race sevdasindan sonra enduroya geçiyo... Fazerde bu konuda çok başarılı... Mükemmel bi makine hem rahat hem hızlı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------
Çok iyi yaa... :-D maşallah... Yaa benim babam niye tam tersi

valla sanmıyorum ben küçükken biri hediye etse giydirmezdi heralde... :-D beni kaybetti kardeşimi uzak tutmaya çalışıyo...

gerci bende pek istemiyorum fazla bu işlere girmesini...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
vaaay soner abi motosiklet on numara olmuş. acaip özendim valla. fakat kamera takma aparatı da gözümden kaçtı sanma 
ya abi böyle boyuyosun ediyosun da nasıl bir boyayla nerde yaptığını hiç demiosn
)
arda'nın da çoraplar hakketen güzelmiş, ama bu sıcaklarda ağır kaçmasın
Evet bu konuda benimde soru işaretlerim var... Ne tür bi boyayla te nasıl boyadin abi... Ayrıca motor kısmıni boyaman parçalara yasar vermiyormu... Mat bi boyaya benziyor burdan anlayabildiğim kadarıyla... Cok kir tutmazmi... Helede toz cok belli olur gibime geliyo...