g3 deyılde farklı planlarım var benzın bıdonu falan du bakalım
Yoğun iş temposu ve biraz rahatsızlığımdan dolayı 2 gün siteye giremedim.( gözlerim rahatsız biraz.ilaçla idare ediyorum.) Allah razı olsun Nevin hocam listeyi güncelleyerek geziyi ayakta tutmayı başarmış.
Fıratmoda46 selamlar olsun motordelisi'ne. Uygun bir zamanda birlikte de gezi düzenleriz inşallah.
Bu arada 30 Ağustos için Zafer Turu felan atılacak mı? Bilen var mı?
Özcan yerine yine ben devam ettireyim olayı...O halde gelenler ile saat 12:00 da Mudanya papet kafede buluşalım basalım diyorum...Yahut bizim grup az olacağa benziyor:direk Fırat moda lar bize saat ve yer söylesin ordan gidelim onların rotasında gaz açalım dahil olalım diyorum...
denize girelim tabi :cat: son günler artık Ramazanda giremeyiz.
ayrıca narlı tarafının denizi daha iyi oluyor ama farketmez..
yarın bizde varız iki kişilik yer ayırın
ahmet, pazartesiye kadar bi daha nete giremem, buluşma yeri ve zamanı için telefonlaşırız :cat:
sınavda bol şans :cat:fazla zorlanmazsın zaten 10 mtre ya gidiyosun ya gitmiyosun topu topu 3-4tane huniden geçtinmi ehliyet senin ben bile aldıktan sonra :cherry:baklawah arkadaşlar aranızda benden başka 9 ağustos a2 direksiyon sınavına girecek var mı merak ettim. bana şans dileyin!
bir de gezici arkadaşlara bir sorum olacak: bursa'da kask/mont/eldiven vs. ekipmanı birarada bolca göreceğim bir mağaza/mekan var mı? internetten alışveriş yapmak istemiyorum mutlaka beden/ölçü sorunları çıkıyor. bu yüzden istanbul'a gitmeden önce bursa'da olan bir yeri görmeyi tercih ederim. bilgi verirseniz sevinirim.
Tmm o halde yarın deniz piknik olayına giriyoruz.Yani Söğüt Pınar sizler Bursa da uygun saatte buluşup 12:00 gibi Papet cafede olursunuz hep birlikte SöğütPınar'a gaz açarız...:cat:
Fırat Moda tanışma başka bir geziye kaldı artık size kazasız belasız bol eğlenceli gezmeler.:cat:
arkadaşlar aranızda benden başka 9 ağustos a2 direksiyon sınavına girecek var mı merak ettim. bana şans dileyin!
bir de gezici arkadaşlara bir sorum olacak: bursa'da kask/mont/eldiven vs. ekipmanı birarada bolca göreceğim bir mağaza/mekan var mı? internetten alışveriş yapmak istemiyorum mutlaka beden/ölçü sorunları çıkıyor. bu yüzden istanbul'a gitmeden önce bursa'da olan bir yeri görmeyi tercih ederim. bilgi verirseniz sevinirim.
Tmm o halde yarın deniz piknik olayına giriyoruz.Yani Söğüt Pınar
Pardon bu Söğütpınar neresi oluyor tam olarak? Hani bunca gezeriz hiç duymadım da? Deniz kenarı mı, Mudanya tarafında mı? Yoksa Kurşunlu tarafı mı? Neresi, neresi? Nasıl olur da bizim kadar gezmeyi seven bir aile burayı hiç duymaz, bilmez anlamadım. Kafayı yiycem. Allah rızası için biriniz bu Söğütpınar'ın yerini yazsın ne olur. Ha derseniz ki ''Ne yapçan öğrenipte nasıl olsa yarın göreceksin.'' eh siz de haklısınız ama merak işte...