İsterseniz dişlinin üzerine alçı döküp orta dişli ölçüsünü çıkartıp orjinal dişliyi yerine takıp işiniz bitene kadar motorunuzla gezmeye devam edebilirsiniz.Yada dişli ile beraber frezeciye gidip orada yapılmasını beklersiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
Dişlinin göbeğinin ve yanaklarının yapılmasının ardından KESİNLİKLE yapılması gereken en önemli işlem. ISIL İŞLEM metalin aşınmaya,kırılmaya,yamulmaya karşı mukavemetini arttırmak için gerekli. Bursa'da bu işi yapan firma ÖNERLER ISIL İŞLEM fabrikası. Son olarak usta tavsiyesi ile 50-55 değerinde ısıl işleme verildi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 PM ----------
Bu işlemler için bana çok yardımı dokunan YAYLI TORNA Hüseyin YAYLI dayıma teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 PM ----------
http://www.rialli.com/urunler/cin-g...-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-15t-ms/
bu sizinkine uymuyor mu frezesi mi farklı
kanuni motoru buradan kınıyorum bir dişli 140 lira olur mu insaf be cbr 600 dişlisi daha ucuz
Frezesi farklı olduğu için uymuyor.
Isıl işlemden gelen parça bu parçadaki renge bürünüyor. Mutluluk içinde alıp hemen monte edip yollara düştüğüm için başka resim çekemedim kusura bakmayın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------
daha önceden 125 i geçmeyen motor ısındıktan sonra 170 i gördü. Ben bile inanamadım çünkü ibre patladı. Lambalarda yanıma denk gelen race sahibi arkadaşa test için rica ettim sağolsun kırmadı.Beraber hızlandık. 12000 devirde 3 defa korna yaptım arkadaş ibreye baktı. Durup hızımızı sorduğumda 170 deyince ağlayacak gibi oldum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------
Yapacak arkadaşlara önerim bu işi hız için değil benzin tasarrufu için kullansınlar.Çünkü ibre ile beraber ön sol,arka sağ sinyal,far ampulu ve gösterge lambası da patladı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 PM ----------
Uzun yolda yakıt km.'de 9 krş. Şehir içi 11 krş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 PM ----------
Toplam maliyet:
1-) Dişli = 5 TL (Normalde 7 TL Tornacı dayınız varsa 5'e alır.)
2-) Göbek frezeleme= 5 TL (Normalde kaça yaparlar bilmiyorum.Dayım 5'e yaptırdı)
3-) Yanak tornalama=

dayım sağolsun
4-) Isıl işlem= Dayım bu firmayla yıllardır çalıştığı için 5 TL
5-) İşçilik= Paha biçilemez
Toplam= 15TL + El emeği + göz nuru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 PM ----------
Keyifli Sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------