soparcan' Alıntı:Gelecek olanlar eşleriyle de gelebilir.Bir sakınca yok.eğer gelicek varsa bizde o şekilde gelelim.güzel bir aile ortamı çıksın![]()
mangal, bu akşam gel de ağzını burnunu kırayım senin.Mangal' Alıntı:Günaydın sevgili Bursa MT üyeleri:
Medyadan alınan son haberlere göre, Sayın Cem Bey'in (seflek) onursal başkanı olduğu '' GÖKKUŞAĞI '' derneğinin pazar günü toplanrısı ve setbaşı istikametine yürüyüşü varmış. Sanıyorum, bu durumdan dolayı pazar gezmesini iptal edecektir . :queen: Ahanda haber : ( Kaynak 04-08-2006 tarihli sabah gazetesi)
![]()
volkan merak etme! mangal'ı dayak arsızı yapıcam.volkanbaykoz' Alıntı:CEM'BEY :queen: buneya.sen bu haberin altında kalmazsın gibi geliyo bana ama zaman ne gösterecek hade heyırlısı:queen:
bursa'dan konka? bu orijinal ismin mi?:queen:konka' Alıntı:ben bursa dan konka as200 gy kullanıcısıyım(dım ) fakat motor 300 km bakımdan sonra birdaha çalışmadı şu an serviste bu motordan anlıyan tamirci biliyormusunuz slm
şoparcan, levent beyle ben de geliyorum.soparcan' Alıntı:herkese günaydın öncelikle.Bu akşam herkesler gelsin şöyle şaşalı bi buluşma olsun.Bunu gelenekselleştirelim her hafta yapalım...
Çok mu şey istedim ne![]()
ihtiyar,bu resmini görünce rahatladım yav. :queen:İHTİYAR' Alıntı:
kingofrider' Alıntı:yaw seflek kardeş nedir abi bu herkese laf yetiştiriyon maaşallah yani
ama bana zor be sende biliosun hehehehe
pazar tamam da, müşteri bulmadık başka?volkanbaykoz' Alıntı:SEFLEK kardeş dayak falan olmaz abi böle şeyler yakışırmı bizlere.oda biraz şaka yapayım demiş sende hemen kızma.(bende gaza getirmiş gibi oldum heee)
walla suçlu hissederim kendimi yapmayın böyle.
sen onu bunu bırakta PAZAR sabahı tamammı gidiyoz mu? 06:00 da balığa motorlarla benim biladerde gelir of diyom sana hem makara tukara sonra bi mangal yaparız şöyle bol korlusundan ekmek arasına offf offff.
neyse akşama konuşuruz gene 20:00 da ordayım allahın izniyle.
SAYGILAR:rendeer:
ülen selam ne demek? seni sevmeyen ölsün be şoparım!soparcan' Alıntı:cem abi msn den hiç pas vermiyon aşk olsun.ama 20 lik bi çıtır yazsa sabaha kadar yazarsın demi
konka seni motorun için uzmanlar uzmanı teylene havale etçem yeterki gel :queen:,
hadiyin yaw bitim kanlandı iycene...uyumayın alooowww şappi şappi yyeeaa :queen:
yazın şuraya boş kalmasın yoksam tiz kelleler vurular:
r:
sitemizin yaşı kalbur üstü abileri gençliğe ayak uydurun canlanın kanlanın haydiyin balem görelim sizi :cat: :rendeer: :rendeer:
ihtiyar, yazıların kadar zarif insansın.İHTİYAR' Alıntı:Eee kolaymı hukukçu olmak,lafın en uygununu en güzelini en oturaklısını söylemeyi gerektiriyor.:cat:
seflek' Alıntı:ülen selam ne demek? seni sevmeyen olsun be şoparım!
ihtiyar, yazıların kadar zarif insansın.
seni ve eşini tanıdığıma çok memnun oldum.
superCT' Alıntı:merhaba arkadaşlar, bende aranızdayım artık.
yeğenim Luxor sayesinde sizleri tanıdım ve umarım artık birlikteyiz.
hoşbulduk mesajımı burdan okuyabilirsiniz.
ben pek forum kullanmayı bilmediğim için şimdilik bu mesajı Luxor yazıyor ama çabuk kaparım ben, 1-2 günde kendi kendimi idare eder duruma gelirim.
tekrar hoşbulduk.
aman beni yollarda yalnız bırakmayın... :mrgreen:
hoşgeldin cihan ağabey!superCT' Alıntı:merhaba arkadaşlar, bende aranızdayım artık.
yeğenim Luxor sayesinde sizleri tanıdım ve umarım artık birlikteyiz.
hoşbulduk mesajımı burdan okuyabilirsiniz.
ben pek forum kullanmayı bilmediğim için şimdilik bu mesajı Luxor yazıyor ama çabuk kaparım ben, 1-2 günde kendi kendimi idare eder duruma gelirim.
tekrar hoşbulduk.
aman beni yollarda yalnız bırakmayın... :mrgreen: