[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm.Bursalı motorcu kardeşler aşağı yukarı 3 aydır Bursa'da yoktum ve motoruma binemedim 2 ğün önce geldim Bursa'ya gelir gelmez motorun yağ,yağ filtresi,akü ne var ne yok değiştirdim bakımını yaptım herşeyi tamam artık güzel bi tur atim dedim bi baktım iki yaylanmada ön amartisörün her tarafı yağ doldu :cyclopsan iki tarafında keçeleri patlamış :salut: doğru Duran kardeşler honda servisine gittim iki keçeye 100 tl. eksilen yağ için iki kutu yeni yağ oda 20 tl. işçilikte 50 tl. yani toplam 170-180 gider dedi bende kalsın dedim :pr: şimdi işi temiz vijdanlı bir tamirci arıyorum bulursam yaptıracağım keçeleri piyasada çok daha ucuza alacağımı tahmin ediyorum :silent: sizler ne dersiniz varmı öyle tanıdığınız bi tamirci :silent: aslında ben sökeceğim ama alet edavat yok:pale:

Elmas bahçeler Ekrem usta (eski honda bayii) Ben garanti bittikten sonra ona gider oldum...

olmadı bana gel dostum , motorumun tüm bakımlarını kendim yapıyorum...
şu an şanzımanı dağıttım , sırf vitesler atıyor diye (vites mili var , bilyalar sayesinde istenen dişliyi kilitleyen , bir nevi senkromeç mili , işte o aşınmış)...
yarın akşama fotoları atarım bir aksilik olmazsa...
bu arada tbk_1980 iyi bilir benim keçiyi...

Slm. Arkadaşlar.Geçtiğimiz Cumartesi günü kimsenin başına gelmesini istemediğim bir gün yaşadım. Ben 152 evlerde oturuyorum Yıldırım ilçesi o sabah saat 5.30 gibi pencere camı zorlanarak eve girmişler.
Maddi olarak pek bi kaybım yok Pantolonumun.cebimdeki 500 ytl küsür para (zaten o kadar vardı) bunun pek bi önemi yok beni uğraştırıcak olan motorun ruhsatıyla B-A2 ehliyette uçmuş. Onları çıkartmak hem zaman hem maddi kayıp
Durumu emniyete bildirdim tabi parmak izi inceleme falan bana söylenen birkaç gün bekle ruhsat ehliyet belki gelir işine yaramaz bir yerlere atar bi şekilde sana ulaşır ama bu gün haftası olucak tık yok cuzdanın içinde banka kartlarıda vardı onları iptal ettirdim hatta yeniside geldi.
Şimdi ben ruhsattan ehliyetten baya bi ümidi kestim. sizce bulunurmu açaba bu civarda bir çok yere haber bıraktım durumu anlattım dün karakolada sordum bi gelişme yok ordan aldığım tutanakla motoru kullanıyorum ama nereye kadar gider bilmem.O evraklar işlerine yaramaz belki atarlar duyarlı bir arkadaşımızın gözüne takılırsa elime geçer tabi bu ihtimal yakmamışlarsa.
Ruhsatta adresim yazılı bi şekilde elime geçerse büyük zahmetten kurtulum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun ibrahim. çevremdekilere bilgi vereceğim,umarım en yakın zamanda bulunurlar.

Tüm MT Arkadaşlarının ve Sizlerin ilgi ve alâkasına teşekkür ederim inşaallah kimsenin başına böyle birşey gelmez...

Son düzenleme:
geçmiş olsun ibrahim...

arkadaşlar , daha önce de bahsettiğim gibi ,benim keçinin makinasını söktüm...
söz verdiğim gibi işte foto...

İbrahim 16:Kimliğini ve emniyetin verdiği bir formu doldurup verirsen yetkililere 35 YTL ye halloluyor ehliyet işi.Tbii vesikalık resmi unutmuyorsun.En az 2 adet.Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Herhangi bir yerden alabilirsin
Beğendiğin bi sürücü kursuna git sor
Fiyat olarak soruyorsan ben çoook gezdim aradım ararsan bulursun uygun fiyatlı bi yer

@ ruckerpark
Anlattığımı anladın mı var mı bir sorun??

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankarayolu eski hali geçince yıldırım a giderken sağa gökdereye dönüş var, o yola gir shell benzinliği var, benzinliği geçer geçmez ilk sağa gir 50 metre yukarıda sağda...
Kolaygelsin...
Not: Ben Ekrem in akrabası eşi dostu değilim bana da kurye arkadaşlar tavsiye etti ve kendi eski honda bayii dir..Ama durankardeşlere gıcığım olduğu doğrudur ne paralarım gitti...

Son düzenleme:
Selam arkadaslar istanbul'a yerleşiyorum ben İtü'ye...Geçen hafta İstanbul'daydım kayıtlar için şimdi eşyalarımı toparlamak için geldim.Tekrar geri dönücem esen kalın...

Hayırlı olsun kardeşim.Asıl amacının okuyup geleceğini sağlama almak olduğunu unutmadan dönmen dileğiyle... MT nin gezilerined e katılır bize bir güzel anlatırsın... Sen şimdi şiir neyimde yazarsın"İstanbul u dinliyorum Gözlerim kapalı,Mt geçiyor egzosları dumanlı"...:cherry:

yeşiLde ßi Tane ßakkaL Var oRaya ßaK :p
Nereden oLcak iLahi Sende.
ama ßir Yer öner ßana DiyorSan 0 546 923 82 72
uCuz yoLLu ßir ŞeyLer Yaparız Kursu var.

Sen hala dilekte misin dostum sana komşu geldim..
Eczaa koop. tayım artık
Ybr ci misin sen şimdi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankarayolu eski hali geçince yıldırım a giderken sağa gökdereye dönüş var, o yola gir shell benzinliği var, benzinliği geçer geçmez ilk sağa gir 50 metre yukarıda sağda...
Kolaygelsin...
Not: Ben Ekrem in akrabası eşi dostu değilim bana da kurye arkadaşlar tavsiye etti ve kendi eski honda bayii dir..Ama durankardeşlere gıcığım olduğu doğrudur ne paralarım gitti...

Eyvallah tşk. ederim verdiğin bilgiler için :cat:bu arada yeni işin hayırlı olsun bende işten yeni ayrıldım banada iş varmı:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar