biz de iki arkadaş geliyoruz
Aramıza hoş geldin. CBR 250 ye topcase takılıyormu?:hmy:: Takılıyorsada Bursa da bulman çok zor. Netten araştır sipariş ver. Zira Bursa da ben görmedim cbr a topcase takanı. Sadece tek seçenek getirtebilecek Pazar pazarı girişi ışıklar motosiklet.
Hava sıcaklığı güzel, motorla geldim işe bir sıkıntı yaşamadım. Herkese selamlar. Akşama görüşmek üzere.
Motor yok ehliyet yok tecrube yok
Bunlar olsun gelirim insallah
Kalalbalık olacakmışız gibi bir hiz var içimde...
Bunlar olmasa da, sırf muhabbet, sohbet için yine de gelebilirsiniz, bizim için hiç sorun değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Coşkun, içindeki hıza dikkat et, ceza yeme sonra.:cherry:
Cezayı bu gece gelmeyenlere bir sonraki toplantıda kesicem.tost ayran olarak
az önce ulu cadde üzerinde ters istikamette, adliye hizasından, kaldırımdan biri custom cruiser bir motoru eli ile iterek götürüyordu. deposu alacalı bir renkti. çalıntı olma ihtimali olduğu için yazma gereği duydum. marka modeli konusunda bir fikrim yok. pembe kapşonlu biriydi. kapşonu örtülü olması dikkatimi çekti.
Çok güzel bir akşamdı gelen herkesin ayağına sağlık. Sizleri tanımaktan memnuniyet duydum...
Çok güzel buluşmaydı. Çok güzel insanlarla tanıştık diğer organizasyonlarda görüşmek üzere .