-->>>[Bursa - MT] SON ZAMANLARIN EN PARLAK DÖNEMİNİ YAŞIYOR...

aynn tekerinize sağlık bursa MT .Antalya MT olrak gezilerinizn devamını diliyoruz.Antalyadan sevgiler...

Enduro Senolsel;Aynı şehrin mensuplarıyız ve bilmiyormusunuzki başımıza ne gelirse bölünmeden,birbirimizle uğraşmaktan geliyor,halbuki hep kendi kişilğimizi geliştirmekle meşgul olmalıyız.

Bakın yaşınızı başınızı almışsınız,sizi biraz olsun kaliteli olmaya davet ediyorum zira maksatınız apaçık ortada.Evliyalar şehrimiz Bursa ya layık bir hemşerilik örneği sunalım.Bursa Enduro olarak size tavsiyem,İnsan kendini büyük gördükçe küçülür.Biz tüm egolarınıza rağmen sizi seviyoruz...

Lütfen sizde art niyeti bırakıp yolunuzu güzelliğe çevirin:rendeer:

Hocam on numara konuşmuşsunuz, açıkcası duygulandım. Motorlarımızın hacmi küçük olabilir ama bizim herkezi sevebilecek kadar büyük yüreklerimiz var.:bestmt:

bursa enduroda çok sevdigim arkadaşlarım var. ama bu şekilde yersiz eleştiri bütün hepsini itham altında bırakıyor burada. Umarım Şenol hocam öyle demek istememiştir.

OEG

Elinize, bileğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar... gelişerek devam edeceğiz :)

şenol hocam'ın tavrında da ben açıkçası beis görmüyorum. biraz defansif yaklaşmışız. bence ağabey tavrıyla kulak çekmek istemiştir... "Laissez faire" bize düşen, korumasız olmamak! bitti :)

saygılarımla

Mami kardeşim ayrıca ellerine sağlık bu uğraşıların ve gezimizin güzelliğini yansıttığın için :cherry:

Benim custom olayım zaten bir müddet ara verdi :( Bu arada ona başlıyalım :)

Bak gezi ile ilgili olarak Gebze Obası bir tarih belirlesin, sen Bursamt sayfasına teklifini yaz, kafadan 3 akıncın var zaten cansu - orhan - ben eh bursa mt de arkamızda kim tutar bizi :)

Elif' i mutlaka al Selin - Nevin de gelirler ( mangal için bizlere eleman lazım :p )

Bu arada sen gelmesen bile shadow mutlaka gelsin, sendan gıymatlıııı :p

Çakaßey sen ßeni nasıL unuturSun :)

Bu güzel gezide emeği geçen herkesi terbik ederim.Nice gezilere inşallah.:rendeer:

Güzel gezi,güzel resimler,manzaralar Bursa MT üyesi olmaktan gurur duyuyorum.Kıskananlar çatlasın.:)
Bu arada sevgili kardeşim Mami'ye de hayırlı teskereler sağsalim biran önce yap gel vatani görevini çünkü daha gezilecek çok yer var....:rendeer:

Güzel gezi,güzel resimler,manzaralar Bursa MT üyesi olmaktan gurur duyuyorum.Kıskananlar çatlasın.:)
Bu arada sevgili kardeşim Mami'ye de hayırlı teskereler sağsalim biran önce yap gel vatani görevini çünkü daha gezilecek çok yer var....:rendeer:

EKSİK OLMAYIN BURSA-MT...

Aman diyeyim kardeşim sen unutulacak adam mısın ???

Bizimki kelam hatası eksik bilgilendirme... Kusurumuz affola !!!

Bu arada bu gezi yapılacak mı yapılmayacak mı ??? Sizler bi ona karar verin...

eStağfuruLLah aßi :)
Gezi Sanırım oLmucak Haftaya kaydı ßüyük ihtimaL ama CumarteSi akŞamı ßir YErde çay içiLe ßiLir asLında.

Moderatör
Buradan süper gözüktüğüne göre kimbilir oradan nasıl gözükmüştür :p Tekerlerinize, emeğinize sağlık arkadaşlar..

Elinize, bileğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar... gelişerek devam edeceğiz :)

şenol hocam'ın tavrında da ben açıkçası beis görmüyorum. biraz defansif yaklaşmışız. bence ağabey tavrıyla kulak çekmek istemiştir... "Laissez faire" bize düşen, korumasız olmamak! bitti :)

saygılarımla

şenol beyin gazı başka yerden abi bos ver vardır herkezin bi bildi elbet.bende acıkcası konuya dikkat cekmesinden bir rahatsızlık duymadım ama uslubu alaycı buldum ciddiyede almıyorum zaten

tek kelime müthiş ellerinize emeğinize sağlık kazasız belasız sürüşler dilerm ... :)

hepinizi tebrik ediyorum bütün resimleri ve yazıları büyük bir keyifle okudum...çok güzel bir gezi olmuş ayakta alkışlıyorum tekeriniz düz bassın...kazasız belasız....

Mersin İl Temsilcisi
bu günlerin ve o arkadaşlıkların değerini iyi bilin kardeşlerim.
neşeniz daim olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar