O karedeki zat olarak yorum yapmak ya da zatı muhteşemlerinize laf yetiştirmek istemiyorum Şenol Bey. Size BEY diyebilir miyim ?? Yok belki enduro cluba göre bu da hakaret sayılmasın.....
Arkadaşlar baştan sona çok güzel bir geziydi her birinize çok teşekkür ediyorum. M@Mİ kardeşim seninde eline - emeğine sağlık çok güzel olmuş. Gerçi serseri motorcu diye lanse edilince kendine vazife çıkaranlar oluyor ama olsun. Onlarda zalım :queen:
O karedeki zat olarak yorum yapmak ya da zatı muhteşemlerinize laf yetiştirmek istemiyorum Şenol Bey. Size BEY diyebilir miyim ?? Yok belki enduro cluba göre bu da hakaret sayılmasın.....
Arkadaşlar baştan sona çok güzel bir geziydi her birinize çok teşekkür ediyorum. M@Mİ kardeşim seninde eline - emeğine sağlık çok güzel olmuş. Gerçi serseri motorcu diye lanse edilince kendine vazife çıkaranlar oluyor ama olsun. Onlarda zalım :queen:
bravo arkadaşlar çok güzel işler çıkarıyorsunuz motor alır almaz yanınızda olmak istiyorum inşallah.gereksiz insanların gereksiz yorumlarınıda kaale almayın bu sitedeki herkes kaskın ve korumanın önemini biliyor.sizlere laf söyleyenlerin cumhuriyet konvoyu fotoğrafların incelerseniz gereksiz yere altıparmak gibi bir caddede ayakta motosiklet kullanan insanlarıda göreceksiniz(nedense o yol asfalt biliyorum ben ama) bırakın onlar burunları kaf dağında dolaşmaya devam etsinler en iyiyi onlar bilir...
fotoğraflar ve yorumlar harika ellerinize yüreğinize tekerinize sağlık:rendeer:
ve arada çıkan çıban başlarını gördüğümüz üzere yolda giderken görürseniz tekme atın![]()
Bir de birşeyin altını çizmek istiyorum enduro club diye bişe yok :cat: Sadece bir forumdan oluşan tıpkı motosiklet.net gibi bir topluluk....Kulüp kavramı çok farklı birşey...
Bence herbiri ayrı ayrı değerli insanlar, tanıştırmak olabilir.
Ancak şunu belirteyim henüz çok büyük bir çoğunluğu RC boyutundalar.Yani bu anlamda biraz sıkıntı doğabilir.
Enduro Club dememdeki amaç kendilerine bu ismi vermeleriydi...
Bu arada flash bir haberim var kerdeşim Ufuk motoru çıkardı. AngelOfDeath yeniden yollarda, savulun gafiller. Eceliniz geliyor![]()
Benim custom olayım zaten bir müddet ara verdiBu arada ona başlıyalım
Bak gezi ile ilgili olarak Gebze Obası bir tarih belirlesin, sen Bursamt sayfasına teklifini yaz, kafadan 3 akıncın var zaten cansu - orhan - ben eh bursa mt de arkamızda kim tutar bizi
Elif' i mutlaka al Selin - Nevin de gelirler ( mangal için bizlere eleman lazım)
Bu arada sen gelmesen bile shadow mutlaka gelsin, sendan gıymatlıııı![]()
Benim custom olayım zaten bir müddet ara verdiBu arada ona başlıyalım
Bak gezi ile ilgili olarak Gebze Obası bir tarih belirlesin, sen Bursamt sayfasına teklifini yaz, kafadan 3 akıncın var zaten cansu - orhan - ben eh bursa mt de arkamızda kim tutar bizi
Elif' i mutlaka al Selin - Nevin de gelirler ( mangal için bizlere eleman lazım)
Bu arada sen gelmesen bile shadow mutlaka gelsin, sendan gıymatlıııı![]()