aynn tekerinize sağlık bursa MT .Antalya MT olrak gezilerinizn devamını diliyoruz.Antalyadan sevgiler...
Enduro Senolsel;Aynı şehrin mensuplarıyız ve bilmiyormusunuzki başımıza ne gelirse bölünmeden,birbirimizle uğraşmaktan geliyor,halbuki hep kendi kişilğimizi geliştirmekle meşgul olmalıyız.
Bakın yaşınızı başınızı almışsınız,sizi biraz olsun kaliteli olmaya davet ediyorum zira maksatınız apaçık ortada.Evliyalar şehrimiz Bursa ya layık bir hemşerilik örneği sunalım.Bursa Enduro olarak size tavsiyem,İnsan kendini büyük gördükçe küçülür.Biz tüm egolarınıza rağmen sizi seviyoruz...
Lütfen sizde art niyeti bırakıp yolunuzu güzelliğe çevirin:rendeer:
Benim custom olayım zaten bir müddet ara verdiBu arada ona başlıyalım
Bak gezi ile ilgili olarak Gebze Obası bir tarih belirlesin, sen Bursamt sayfasına teklifini yaz, kafadan 3 akıncın var zaten cansu - orhan - ben eh bursa mt de arkamızda kim tutar bizi
Elif' i mutlaka al Selin - Nevin de gelirler ( mangal için bizlere eleman lazım)
Bu arada sen gelmesen bile shadow mutlaka gelsin, sendan gıymatlıııı![]()
Güzel gezi,güzel resimler,manzaralar Bursa MT üyesi olmaktan gurur duyuyorum.Kıskananlar çatlasın.
Bu arada sevgili kardeşim Mami'ye de hayırlı teskereler sağsalim biran önce yap gel vatani görevini çünkü daha gezilecek çok yer var....:rendeer:
Çakaßey sen ßeni nasıL unuturSun![]()
Aman diyeyim kardeşim sen unutulacak adam mısın ???
Bizimki kelam hatası eksik bilgilendirme... Kusurumuz affola !!!
Bu arada bu gezi yapılacak mı yapılmayacak mı ??? Sizler bi ona karar verin...
Elinize, bileğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar... gelişerek devam edeceğiz
şenol hocam'ın tavrında da ben açıkçası beis görmüyorum. biraz defansif yaklaşmışız. bence ağabey tavrıyla kulak çekmek istemiştir... "Laissez faire" bize düşen, korumasız olmamak! bitti
saygılarımla