Burgman 400

ARKADAŞLAR MERHABA,
ALMA AŞAMASINDA OLDUĞUM BURGMAN 400 İÇİN GÖRÜŞLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. :cherry:
ÖZELLİKLE KULLANICI OLAN ARKADAŞLARIN FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
ŞİMDİDEN TŞK.LER :rendeer:
BU ARADA MAKİNE 2004 MODEL VE 1.650 KM.DE :queen:

007

Sorunsuz makineler... Hemen al güle güle kullan...

İLGİNİZE TŞK.LER
KULLANAN ARKADAŞLAR OLUMLU OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM.:wiinkk:
YAŞADIKLARI KEYF YADA SORUNLAR HAKKINDA BİLGİ VERİRLERSE ÇOK İYİ OLUR :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konu ile ilgili forumda bi arastırma yapmanı öneririm..bir cok yazı bulacaksın baslıklarda..hemde vakit kazanmıs olursun..:wiinkk:
S&S

İLGİNE TŞK.LER ZÜHTÜPAŞA :rendeer:

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ LÜTFEN :wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
150 zat kullanıcılarında nedendir bilmem pek bi burgman hastalığı var, burgman 400 e gelene kadar piyasada daha bi dunya maxiscooter var..Piaggio modellerine bakmanı öneririm, scooter İtalyan işidir.

Biri Burgman mı dedi? :)
Tecrübeleri mi paylaşayım. 1- 2004 olupta 1650 km de olması biraz şüpheli servis kayıtlarını incele 2004 olupta bu km de ise akü kesin yolcudur. Orta sehpa nın civarında ki pası incele var ise bu motorun uzun süre kullanılmadığını gösterir. Lastikleri çok iyidir Burgman'ın üzerindeki kılcal çatlaklara bak motorda sizi hayata bağlayan en önemli elemandır lastik yan gelirse siz de yan gelirsiniz. 2- Burgman'ın artıları büyük bagajı, seriliği, malzeme kalitesi, sürüş keyfi, aynı bir otomobil gibi rahattır.(daha sı var ama yazmayım sürpriz olsun :)) 3- Gelelim bu güzelin eksilerine en önemlisi bu alet in ön tarafı yere çok yakın ve iki lastik arası çok uzun kasiste mutlaka değer bu yüzden geçerken yavaşlıyoruz. Yan rüzgarlara dikkat ediyoruz hafif bir yelken durumu söz konusu. Bunun dışında dikkat edilecek bir nokta ise sürekli yüksek süratte kullandıktan sonra ilk binmenizde yağınızı kontrol etmenizde yarar var. Bilinen bir yağ eksiltme sorunu olmasada otoban kullanımında eksiltme olabiliyor. Bana sorarsan ben 1.5 yıldır Burgman'ı kullanmaya doyamadım.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİN İÇİN TŞK.EDERİM DUFFY
SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALACAĞIM.
BELİRTTİĞİN NOKTALARI KONTROL EDECEĞİM :rendeer:

bende 1aydır kullanıyorum ve çok memnunum.almanı tavsiye ederim.

ARKADAŞLAR İLGİLENENLERE ÇOK TŞK.EDERİM
AMA BU KADAR AZ BİR BURGMAN KULLANICISI OLMADIĞINI ZANNEDİYORUM
TECRÜBELERİNİZİ LÜTFEN PAYLAŞIN
HEPİNİZE TŞK.LER ::haapppy:

şimdiden hayırlı olsun...
piyasada bilinen-bilinmeyen cinden-japona, italyandan-yerlisine kadar hepsini deneme maksatlı olarak kullandım bu sınıf araçların. Bundan 2,5 önce ise ilk motorum olan burgman UH 150 imi aldım. O günden bugüne kadar da bu sınıfta başka bir maxi scootera binmek aklından bile geçirmedim. Hatta şunuda söylemeliyim ki kar veya kaygan yol olmadığı sürece işimden evime 4 mevsim onun ile ulaşım sağlıyorum. Şimdi ise 4.motorum olan AN400 kullanıyorum. Daha önceki motorlarımda hepsi burgman sınıfından oldu. "Duffy" nin söylediklerine katılıyorum, arkadaşıma ek olarak istanbul da servis problemi yaşayabiliceğini düşünüyorum. Şöyle ki; istanbul daki yetkili servislerin hemen hepsi ile tanıştım veya işim düştü,ben tecrübe ettim. Ama gel gelelim hepsinde bir kötü koku aldım. Yanlızca biraz uzak olmasına rağmen Kartal oto sanayi de bulunan "Alton Motor" hariç. Servisin sahibi Tamer bey. Aracını almadan kendisine göstermeni ve periyodik bakımların için irtibat kurmanı tavsiye ederim. Piyasada ismi en çok duyulan Korlas'dan ise kesinlikle uzak dur.

Bu arada kaça alıyorsun 2004 Burgman ı ?

Motosikleti
Reklam gibi olmasın ama Altan Motor Suzuki de işin uzmanı..(servis)

ARKADAŞLAR İLGİNİZE TŞK.EDERİM.
CUMARTESİ GÜNÜ 2006 MODEL 0 BİR BURGMAN 400 ALDIM. :queen:
PAZAR GÜNÜ HEMEN MOTORUMA ATLAYIP ÇATALCA'YA GİTTİM
İNANILMAZ ZEVK ALARAK KULLANDIM :cat:
İLGİLERİNİZ ÇOK TŞK.EDERİM.
HEPİNİZE SEVGİLER :rendeer:

Motosikleti
Hadi hayırlı olsun arkadasım, güle güle kulllan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar