şimdiden hayırlı olsun...
piyasada bilinen-bilinmeyen cinden-japona, italyandan-yerlisine kadar hepsini deneme maksatlı olarak kullandım bu sınıf araçların. Bundan 2,5 önce ise ilk motorum olan burgman UH 150 imi aldım. O günden bugüne kadar da bu sınıfta başka bir maxi scootera binmek aklından bile geçirmedim. Hatta şunuda söylemeliyim ki kar veya kaygan yol olmadığı sürece işimden evime 4 mevsim onun ile ulaşım sağlıyorum. Şimdi ise 4.motorum olan AN400 kullanıyorum. Daha önceki motorlarımda hepsi burgman sınıfından oldu. "Duffy" nin söylediklerine katılıyorum, arkadaşıma ek olarak istanbul da servis problemi yaşayabiliceğini düşünüyorum. Şöyle ki; istanbul daki yetkili servislerin hemen hepsi ile tanıştım veya işim düştü,ben tecrübe ettim. Ama gel gelelim hepsinde bir kötü koku aldım. Yanlızca biraz uzak olmasına rağmen Kartal oto sanayi de bulunan "Alton Motor" hariç. Servisin sahibi Tamer bey. Aracını almadan kendisine göstermeni ve periyodik bakımların için irtibat kurmanı tavsiye ederim. Piyasada ismi en çok duyulan Korlas'dan ise kesinlikle uzak dur.
Bu arada kaça alıyorsun 2004 Burgman ı ?