[Burdur - MT]

Merhaba arkadaşlar..
Bugün (04.02.2008) Pazartesi günü, yeni gelen üyelerimizle tanışma amaçlı bir buluşma yapıyoruz.
Kısa bir şehir turu atıp, CafeS'e gideceğiz.
HAVA DURUMU

Buluşma Yeri: Gazi Atatürk Stadyumu Giriş Kapısı Önü
Buluşma Saati: 15.00

Katılımcılar

1- Serhat
2- İlker
3- Alper
4- Emrah
5- Mehmet
6- Sen!!!??

Hepinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
hava durumuna göre bişey yok gören duyan gelsin yerler buz olmadıktan sonra sorun yok tabiki gelioruz:cat:

Moderatör (forrap)
Bende geliyorum,yaz beni de Serhat :)
Yakın olsaydım gelmek isterdim gerçekten,size iyi buluşmalar :cat:
Buluşma sonrası fotoğrafları bekliyoruz.. :wiinkk:

İnşallah Tuncer abi.. Koyarız fotografları...

hani kardeşim foto lar koyunda seyredelim:queen::queen::queen:
benim motor takozda dedim artcı bile almadınız kerdeşler:queen::queen::queen:
şaka şaka iş vaktinde orda olmam zordur özür kardeşlerim
:cat::rendeer::rendeer:

arti ++++ ilker bey kardeşimede hoşgeldin diyorum:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
hoşbulduk abim eee şey foto derken eeee tabi lazım foto koymakta eeee foto moto yok abi anla:) çok güzeldi benim için bu buluşma çok memnun oldum :rendeer:

arkadaslar 10 gun sonra acemiligimi yapmak icin burdura geliyorum. acıkcası aktif bir burdur mt olmasına cok sevindim. nasip olurda vaktim olursa hepinizle tanısmak isterim.

mugla mt den selamlar ::jester::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende hava güzel olursa 23 şubat c.tesi öğlenden sonra antalyaya giderken burdura uğruyacağım serhat ekinci ile konuştuk bu konuda.görüşürüz inşallah.

arkadaslar 10 gun sonra acemiligimi yapmak icin burdura geliyorum. acıkcası aktif bir burdur mt olmasına cok sevindim. nasip olurda vaktim olursa hepinizle tanısmak isterim.

mutlaka hangi gün hangi saatte geleceksen misafirim ol otogardan karşılayayım seni :rendeer:

bende hava güzel olursa 23 şubat c.tesi öğlenden sonra antalyaya giderken burdura uğruyacağım serhat ekinci ile konuştuk bu konuda.görüşürüz inşallah.

mutlaka görüşelim çok seviniriz

Son düzenleme:

0,544,277,7310 bu numaradan bana ulaşabilirsin Alper abi..
Karşılarız seni. Yardımcı oluruz yani. Sıkıntın olmasın..

Sen gel bakalım.. Walla anlamam bu sefer yemek senden ... :p
Deeeermişim!!! :p

sen gel kardeş elimizden geldiği kadar ağırlamaya calışırız şimdiden hayırlı teskereler dilerim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buluşma olur da fotoğraf olmaz mı yaw :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yawww soğuktu fazla dolaşmadık :pale:öyle kıyasıya bi etkinlik yapmadık ama çayların tadı iyiydi :p

Her şeyinizi ben mi düşüneceğim kardeşim yaaa,
alt tarafı bir çay fotoğrafı bile koyamadınız,
buyrun afiyet olsun :queen:

187566ao5.jpg

işte buna benzer bişeydi tabaklarda sanırım böyleydi çok teşekkür ederiz işte buluşma fotolarımız pardon fotomuz:mrgreen::cherry::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rica ederim efenim ni demek, görevimiz :cherry:

mutlaka hangi gün hangi saatte geleceksen misafirim ol otogardan karşılayayım seni :rendeer:

mutlaka görüşelim çok seviniriz

0,544,277,7310 bu numaradan bana ulaşabilirsin Alper abi..
Karşılarız seni. Yardımcı oluruz yani. Sıkıntın olmasın..

Sen gel bakalım.. Walla anlamam bu sefer yemek senden ... :p
Deeeermişim!!! :p

sen gel kardeş elimizden geldiği kadar ağırlamaya calışırız şimdiden hayırlı teskereler dilerim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

beyler hepinizden allah razı olsun 10 gun icinde gorusmek uzere :wiinkk:

dediğim gibi saat önemli diil kesinleşsin geleceğin tarih öyle daha sağlıklı irtibata geçeriz.futbolcu alpay geldi onu bile ağırladım ben burda canlı müzik yaptık adama:) sen gel hem daha çok şansın var ağırlanmak için çünkü alpayın motoru yok :queen: olsaydı daha bi başka ilgilenirdik ama sen bizdensin

dediğim gibi saat önemli diil kesinleşsin geleceğin tarih öyle daha sağlıklı irtibata geçeriz.futbolcu alpay geldi onu bile ağırladım ben burda canlı müzik yaptık adama:) sen gel hem daha çok şansın var ağırlanmak için çünkü alpayın motoru yok :queen: olsaydı daha bi başka ilgilenirdik ama sen bizdensin

:) aslında motorla gelmeyi düşünmüyo değilim. Herneyse gerçekten çok teşekkür ediyorum. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar