[Burdur - MT]

Son düzenleme:
biz ıspartadayız 2kişiyiz bizde katılmak isteriz toplantılarınıza

dün (11.02.2008) ıspartaya uğramıştım bi iki arkadaş bulabilirmiyim diye.senin motorunuda gördüm fakat seninle tanışamadım.inşallah bi dahaki sefere tanışırız. her ne kadar şu anda motorum olmasada. ısparta ya selamlar burdurdan...

Selam arkadaşlar.Yakın zamanda gezilere katılmam pek mümkün değil ama havalar ısınsın neden olmasın.koralayilker davetin için teşekkürler.:)

slm mıllet benede mehmet ıspartadayım bız her hafta pazar gunu gezı duzenlıyoruz katılmak ısteyenler ısparta mt gurubuna yazabılırler.....

havalar soğuyunca hicbiryere cıkamadınız dimi :queen::queen::queen::queen:

arkadaslar bu ayın 22sinde yemin törenim var bütün burdurlu motorsiklet sevdalılarını bekliyorum allah izin verirse benimde mugladan 2 motorlu arkadasım gelecek sizleride muhakkak görmek isterim! 22 mart sabah saat 09:30 da cumartesiye denk geliyor.

şididen teşekkürler

muglamt den selamlar!

arkadaslar bu ayın 22sinde yemin törenim var bütün burdurlu motorsiklet sevdalılarını bekliyorum allah izin verirse benimde mugladan 2 motorlu arkadasım gelecek sizleride muhakkak görmek isterim! 22 mart sabah saat 09:30 da cumartesiye denk geliyor.

şididen teşekkürler

muglamt den selamlar!

Orda olacagım.. :cat:

Orda olacagım.. :cat:

merhaba
ben yigit marmaristen gelecek olan benim yarın öğleden sonra gelecem motorla yemin töreni cumartesi ben yarın otelde kalcam malum şehrinize daha önce gelmedim.
yarın fenerbahçenin maçı var tavsiye edebileceğin 2bira içebiliceğim sakince izleyebileceğim biryer biliyorsan adresini söylersen sevinir senide beklerim. şimdiden teşekkürler.

merhaba
ben yigit marmaristen gelecek olan benim yarın öğleden sonra gelecem motorla yemin töreni cumartesi ben yarın otelde kalcam malum şehrinize daha önce gelmedim.
yarın fenerbahçenin maçı var tavsiye edebileceğin 2bira içebiliceğim sakince izleyebileceğim biryer biliyorsan adresini söylersen sevinir senide beklerim. şimdiden teşekkürler.

Merhaba Yiğit..
Ben İstanbul'daki fuara gideceğim için seninle birlikte olamayacağım..
Sana tavsiye edebileceğim yer, Fenerbahçeliler Derneği olacak elbette.
İstasyon caddesinde, küçük fiyatları uygun bir mekandır.
Kime sorsan gösterirler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar