[Burdur - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karamanlılılar toplansın yamacıma bakemm

burdurdan osman çelik
arkadaş bizim memleketten grup çıkmaz:)
teke yöresi olarak toplanmak ve uzun km li bi gezi yapmak gerek gali:)
antalya ısparta burdur muğla denizli :D

BENDE BURDUR KAVACIKTA İKAMET EDİYORUM.UZUN YOLU SEVERİM.TEK BAŞINA YOLCULUK HİÇ KEYİFLİ DEĞİL.Bİ LİLKE İMZA ATALIM BU SENE Bİ HAFTA SONU UZUN YOL YAPALIM.ANTALYADA YÜZMEYE GİDİLEBİLİR.::repci::

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/

selamunaleykum burdur mt grubu.
Şimdi daha iyi anlıyorum burdura neden uyuyan güzel denildiğini:cat::mrgreen:

SELAMLAR arkadaşlar yaz geldi forumu inceledikçe de burdurdan pek fazla motorcu çıkmayacak görünüyo ama herşeyin bir ilki olur bakalım kimler gezi düzenlemek ister

arkadaşlar anatolian tigers mk burdurda da oluşturalım diyorum desteğinizi bekliyorum

şu anda anatolian tigers mk bi arkadaşla görüşmekteyim eğer sayımızı çoğaltabilirsek gercekten kulübü kurarız destek vermek isteyen ve kulube girmek isteyenler bana özelden yazsın ne kadar sayımız çok olursa o kadar iyi olur burdurda da bu kültürü başlatmalıyız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar