sabahın 05.33'ünde nette ne işin var hadi bakayım...

Bende geliyorum,yaz beni de Serhat![]()
Yakın olsaydım gelmek isterdim gerçekten,size iyi buluşmalar :cat:
Buluşma sonrası fotoğrafları bekliyoruz.. :wiinkk:
İnşallah Tuncer abi.. Koyarız fotografları...
arkadaslar 10 gun sonra acemiligimi yapmak icin burdura geliyorum. acıkcası aktif bir burdur mt olmasına cok sevindim. nasip olurda vaktim olursa hepinizle tanısmak isterim.
mugla mt den selamlar ::jester::
bende hava güzel olursa 23 şubat c.tesi öğlenden sonra antalyaya giderken burdura uğruyacağım serhat ekinci ile konuştuk bu konuda.görüşürüz inşallah.
arkadaslar 10 gun sonra acemiligimi yapmak icin burdura geliyorum. acıkcası aktif bir burdur mt olmasına cok sevindim. nasip olurda vaktim olursa hepinizle tanısmak isterim.
bende hava güzel olursa 23 şubat c.tesi öğlenden sonra antalyaya giderken burdura uğruyacağım serhat ekinci ile konuştuk bu konuda.görüşürüz inşallah.
Buluşma olur da fotoğraf olmaz mı yaw :cherry:
yawww soğuktu fazla dolaşmadıkale:öyle kıyasıya bi etkinlik yapmadık ama çayların tadı iyiydi
![]()
mutlaka hangi gün hangi saatte geleceksen misafirim ol otogardan karşılayayım seni :rendeer:
mutlaka görüşelim çok seviniriz
0,544,277,7310 bu numaradan bana ulaşabilirsin Alper abi..
Karşılarız seni. Yardımcı oluruz yani. Sıkıntın olmasın..
Sen gel bakalım.. Walla anlamam bu sefer yemek senden ...
Deeeermişim!!!![]()
sen gel kardeş elimizden geldiği kadar ağırlamaya calışırız şimdiden hayırlı teskereler dilerim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
dediğim gibi saat önemli diil kesinleşsin geleceğin tarih öyle daha sağlıklı irtibata geçeriz.futbolcu alpay geldi onu bile ağırladım ben burda canlı müzik yaptık adamasen gel hem daha çok şansın var ağırlanmak için çünkü alpayın motoru yok :queen: olsaydı daha bi başka ilgilenirdik ama sen bizdensin