[Burdur - MT]

selam beyler az önce üye oldum internetimiz bugün bağlandığı için anca.burdurda gerçekten hiçbir etkinlik yok bende motorumla adam kovalama derecesine geldim muhabbet kurmak için lütfen baharda birşeyler yapılsın artık bu şehirde

:rendeer: Baya olmuş ben burayı okumayalı. Tekrar slmlar. Bmk 15 ne oldu bileniniz var mı, site dahi kullanılmıyor galiba.

selam beyler az önce üye oldum internetimiz bugün bağlandığı için anca.burdurda gerçekten hiçbir etkinlik yok bende motorumla adam kovalama derecesine geldim muhabbet kurmak için lütfen baharda birşeyler yapılsın artık bu şehirde

0.544.277.7310
Benimle irtibata geçer misin? :wiinkk:

:rendeer: Baya olmuş ben burayı okumayalı. Tekrar slmlar. Bmk 15 ne oldu bileniniz var mı, site dahi kullanılmıyor galiba.

Yalan oldu BMK 15!! :queen:

kusura bakma kardeşim biraz geç oldu,mutlaka arıcam bu hafta başı istanbula motorumu almaya gidicem nasip olursa dönüşte görüşelim,burdurda bende hep kymco yla geziyorum turuncu jantlı filan 48plaka belki görmüşsündür.foruma daha çok giricem cvp yazarsan sevinirm

bu arada serhat arkadaşım kymko ile 500km yaptım tamam iyi güzel motor ama inan o paraya sana istediğin kadar taksitle ybr bulma imkanım var bi düşün derim.şekil istiyosan tabiki cbr:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Tanışma topiğini gördüm de, ben de sana bu sayfayı tavsiye edecektim.
Burdur mt de iyi hatrı sayılır insanlar vardır. Takıl onlara hayatını yaşa :cherry:

serhatın gösterdiği ilgiye tabiki karşılıksız kalmadım,ben burda öğrenciyim bugün varım yarın yokum ama en güzel yıllarımı motor üstünde geçireceğime sevinirken bu şehirde yalnız gezme ümitsizliğinede kapılmaya başladım,göl kenarı piknikleri filan başlangıç olabilir mesela serhatla toparlamaya çalışacağız inşallah çok yalnız kalmış bu adam:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
serhatın gösterdiği ilgiye tabiki karşılıksız kalmadım,ben burda öğrenciyim bugün varım yarın yokum ama en güzel yıllarımı motor üstünde geçireceğime sevinirken bu şehirde yalnız gezme ümitsizliğinede kapılmaya başladım,göl kenarı piknikleri filan başlangıç olabilir mesela serhatla toparlamaya çalışacağız inşallah çok yalnız kalmış bu adam:pr:

Serhat çok kafa dengidir. Biz abla kardeş modundayken bile süper sohbet ederdik.
Erkek erkeğe gideceğiniz göl kenarı pikniklerinin harika geçeceğine eminim :cat:

hemen bi tur verirsin dedi tilki:mrgreen: bakalım hatırlayamadı mesajlaşıyoruz şuan,lisede heralde o ben onu kazandırayım üni ortamına,almak istediği kymco ile bi tur attırayım almasın bizde var çok sorun yaşadık ama cıbır sürerse dersi filan unutur:mrgreen:

hemen bi tur verirsin dedi tilki:mrgreen: bakalım hatırlayamadı mesajlaşıyoruz şuan,lisede heralde o ben onu kazandırayım üni ortamına,almak istediği kymco ile bi tur attırayım almasın bizde var çok sorun yaşadık ama cıbır sürerse dersi filan unutur:mrgreen:

şşşttt.. TİLKİ milki noluyozz?
Abi beeee.. Bi tur versene.. Oh be foruma tat geldi yemin olsun..
Aytaç hanımda gelmiş siteye:D:D:D

serhata motor alıyoruz meğerse bir yıldır takip edip hastası olduğu motorun sahibi bizmişiz:mrgreen: tesadüf işte hadi serhat alalım sana bizim motoru satılık kymco hehehehhe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dayanışma ortamı süper olmuş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vardı bir grup ama ne oldu bilemiyorum. Kahvaltıya gelecektik mesela Burdura, bizi ağırlayacaklardı :cherry:

bi kapıyı kapatan allah başka kapı açarmış buyrun gelin güzel bi öğrenci kahvaltısı yaptıralım 3 5 motoruz yalnız kesermi kalabalığı siz oluşturursunuz artık:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nasip diyelim artık, davetin için teşekkürler :rendeer:

Ahhh ahhh..
20.000 km de olmasa alıcam sizin CK'yı :p Ama 20.000 km çok :p
Az ama öz bir grubuz biz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar