öncelikle bu karnedekimüdürlük cok yakıştı yaww bana :queen::queen::queen::queen::queen:sağolun sağolun hehe
herkezin yeni yılını kutlarım :cat::cat::rendeer::rendeer:
selam beyler az önce üye oldum internetimiz bugün bağlandığı için anca.burdurda gerçekten hiçbir etkinlik yok bende motorumla adam kovalama derecesine geldim muhabbet kurmak için lütfen baharda birşeyler yapılsın artık bu şehirde
:rendeer: Baya olmuş ben burayı okumayalı. Tekrar slmlar. Bmk 15 ne oldu bileniniz var mı, site dahi kullanılmıyor galiba.
selam beyler az önce üye
Benimle irtibata geçer misin? :wiinkk:
Tanışma topiğini gördüm de, ben de sana bu sayfayı tavsiye edecektim.
Burdur mt de iyi hatrı sayılır insanlar vardır. Takıl onlara hayatını yaşa :cherry:
serhatın gösterdiği ilgiye tabiki karşılıksız kalmadım,ben burda öğrenciyim bugün varım yarın yokum ama en güzel yıllarımı motor üstünde geçireceğime sevinirken bu şehirde yalnız gezme ümitsizliğinede kapılmaya başladım,göl kenarı piknikleri filan başlangıç olabilir mesela serhatla toparlamaya çalışacağız inşallah çok yalnız kalmış bu adamr:
serhatın gösterdiği ilgiye tabiki karşılıksız kalmadım,ben burda öğrenciyim bugün varım yarın yokum ama en güzel yıllarımı motor üstünde geçireceğime sevinirken bu şehirde yalnız gezme ümitsizliğinede kapılmaya başladım,göl kenarı piknikleri filan başlangıç olabilir mesela serhatla toparlamaya çalışacağız inşallah çok yalnız kalmış bu adamr:
hemen bi tur verirsin dedi tilki:mrgreen: bakalım hatırlayamadı mesajlaşıyoruz şuan,lisede heralde o ben onu kazandırayım üni ortamına,almak istediği kymco ile bi tur attırayım almasın bizde var çok sorun yaşadık ama cıbır sürerse dersi filan unutur:mrgreen:
evet bakalım bahara doğru uyuyan şehri uyandırırz inşallah dayanışma içinde yazık adam çırpınıo tek başına kalmış serhat ikna etsin bakalım evdekileriDayanışma ortamı süper olmuş :cherry:
Nasip diyelim artık, davetin için teşekkürler :rendeer: