[Burdur - MT]

evet kafa dengi adamlar bulursak gezi olur ehliyetsizlerden oluşan guruplarla gezi olmaz o yüzden gezi gibi bi lüks ümüz yok şimdilik vede burdurda motor bineceksen şimdiden söleyeyim kışları cok soğuk olur burdur da :pr::pr::pr::pr:

MOTORU EHLİYET Mİ SÜRÜYOR. BEN EHLİYETSİN UZUN YOLLARA GİTTİM KONYA-KUMLUCA-ALANYA VB...

MOTORU EHLİYET Mİ SÜRÜYOR. BEN EHLİYETSİN UZUN YOLLARA GİTTİM KONYA-KUMLUCA-ALANYA VB...

senin ehliyetin yok ve beraber geziye katıldık diyelim ve antalyaya gidiyoruz olduya bucakda trafik var ve bizleri durdurdu ve senin ehliyetin yok ve seni bırakmıyorlar vede seni bırakmadılar bizimde tadımız kactı bizim gezi haram oldu .şimdi sen söyle bakalım trafik ci amcana bu motoru EHLİYET kullanmıyor ben kullanıyorum diye:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

senin ehliyetin yok ve beraber geziye katıldık diyelim ve antalyaya gidiyoruz olduya bucakda trafik var ve bizleri durdurdu ve senin ehliyetin yok ve seni bırakmıyorlar vede seni bırakmadılar bizimde tadımız kactı bizim gezi haram oldu .şimdi sen söyle bakalım trafik ci amcana bu motoru EHLİYET kullanmıyor ben kullanıyorum diye:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

arkadaşım halil.motoru satmışın ondan sonrada antalyaya gitmekten bahsediyon.yoksam yeni bi moturmu aldında haberimiz yok.bi açıklama istiyom.

arkadaşım halil.motoru satmışın ondan sonrada antalyaya gitmekten bahsediyon.yoksam yeni bi moturmu aldında haberimiz yok.bi açıklama istiyom.

motor sorun olmaz kardeş ne zaman olursa buluruz yeterki sen gidelim de:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] BURDUR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] BURDUR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Allah razı olsun Murat abi. :rendeer:

burdurMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Tüm burdur mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

bende burdurluyum antalya mt ısparta mt den sonra bide burdur mt ye katılıp gezmek lazım..hadi bakalım hemşerilerim görelim bi...hadi gari sende geeelll...

s.a burdurlu arkadaşlar 1 ay sonra arabanın vizesini yaptırmak için burdura geliyorum hepinizle tanışmak isterim

Adana İl Temsilcisi
Burdur MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Antalya Mt sevgili burdur motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

burdur mt olarak bizde antalya ve adanalı kardeşlerimizin yeni yılını kutlarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaa bak bi Burdurlu daha geldi hemde Salda lı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm bende bu grupta yer almak istiyom motor sahi olucam bir iki hafta sonra inş geliyo bende burdurda kullancam skyjet isteyen googlede aratsın burdurluyum antalyadan katılıyorum ooeoeeoeo

merhabalar ben de bir burdurlu olarak bu gruba katılıvedim gali kazasız belasız günler diler farlarınızın her zaman açık olmasını temenni ederim

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Merhabalar.Aranıza yeni katıldım.Burdur a üniversite için geldim.Motosiklet faaliyetlerinize bende katılmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar