burası kaynak tutar mı

yerde 1 litre yağ var demişsin. o benzin olmasın?

yok yağdı bir yer buldum internette sun fix bayisi ona gidicem macun kaynağı alıcam 200 dereceye kadar dayanıklıymış 5 tlde fiyatı var 14 tlde keçeyi aldım mı 19 tlye işi halledicem:)

aga elektrodla olmaz ben sana demedim mi adam eriterek yapiyor..ben olsam yapiştiririm..
öyleymiş başıma ilk defa geliyor birde öyle görünce panikledim sunfix alıcam yarın ondan sonrada bahçe duvarını yükseltiricem yada yükselticem ki rüzgar yemesin diye yada hazır başlamışken garajı genişleticem:)

Ya bu motor sevdası adama ev yaptırır... :) Apartmanda perişanız hakkaten. İkinci bir motor alacağım ama yer sorunu hala muamma...

Ya bu motor sevdası adama ev yaptırır... :) Apartmanda perişanız hakkaten. İkinci bir motor alacağım ama yer sorunu hala muamma...
valla apartman işi zor bende apartmandaydım her indiğimde bir yeri kurcalanırdı 10 mm çelik zincir le sutuna yat kilidiyle sabitlerdim 2 tanede disk kilidi vardı ama hala çalmaya çalışan olmuştu şimdi bahçeli eve taşındık etraf hep ağaçlık olduğundan çok rüzgar alıyor lodosun azizliğine uğradık ama ders oldu orta ayaktada olsa artık yan ayaklığı açık bırakıyorum:)

çagatay olmazsa takarız benım motora cekerız servıse kadar...

abi havaların açmasını bekliyorum yağmurlu diye macunu sürmedim bugün aldım sun fixi bakalım nasıl olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar