Bunun amacı ?

hahaah hamam tası mı tabi onların eline geçerse moku yer makine ama ön arka disk fren vede yurt dışında performans amaçlı buna fren süspansiyonda dahil her tür parçası var tayvan malı yani çinlilerle kıyaslamayın ama tabi güzel ülkemde herşeyde olduğu gibi bununda fiyatı uçuk

Bakkala ekmek almaya gitmek için yapmışlar desem yolda çevirip döverler motor diye buna binilirmi.

Şimdi yorumlardan anladığım kadarıyla kendini aşmış artık altında hayabusası, gs1200leri, goldwingleri, electra glide leri falan olan -durumu iyi olan- bunu alıyor.. Harley davidsonun yaptığı gibi her türlü aksesuarla kendine özel bi motosiklet yapıyosun, harleyle karşılaştırınca hakaret etmiş gibi hissettim kendimi :D

Ama gereksiz bi uğraş bence.. Bununla uğraşmaktansa klasik motosikletlerle uğraşmak bunun yanında doğa üstü kalıyor :)

Ama hobi hobidir, zevkler ve renkler tartışılmaz..

hocam trial e çok yakın bir motor sadece ekstra selesi var ki gücü de hiç azımsanmayacak bir şey.ayrıca bununla trial yapılabiliyorsa çok zevkli bir spordur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Barkin aklima geldi.:)
Bayadir ortalikta yok.
Yeni video falanda yok unuttuk gitti adami.:pale:
O gelince size söyler ne ise yaradigini.
Ama ben söylemem,Barkin'a ayip olur.:bounce::)

Barkin aklima geldi.:)
Bayadir ortalikta yok.
Yeni video falanda yok unuttuk gitti adami.:pale:
O gelince size söyler ne ise yaradigini.
Ama ben söylemem,Barkin'a ayip olur.:bounce::)

Hocam 15-20 gündür ortalıkta yok ama biz kendi sitesinden ailecenek takip ediyoruz Barkın ustayı :)
Konuyla alakası yok ama öyle bir dip not düşeyim dedim. Özel istek üzerine bu motosikleti test etse ne eğlenceli olur :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam 15-20 gündür ortalıkta yok ama biz kendi sitesinden ailecenek takip ediyoruz Barkın ustayı :)
Konuyla alakası yok ama öyle bir dip not düşeyim dedim. Özel istek üzerine bu motosikleti test etse ne eğlenceli olur :)
test ne kelime?
Neyse ben fazla açik vermeyeyim.
O gelsin anlatsin.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle demeyin yahu, bir arkadaşıma göstermiştim mesela bu makinayı..
oğlum olsun yarın alırım demişti :)

Şunu beğenmeyip CBF150 gibi motorları beğenenlerin olduğu bir toplumda tabii ki ilgi görmez.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
izleyelim örenelim nasıl bişiymiş :)
[yt]CUxOQg9-DKU[/yt]

Şunu beğenmeyip CBF150 gibi motorları beğenenlerin olduğu bir toplumda tabii ki ilgi görmez.
niye bunu beğenmeyen cbf 150 beğenmesinki cbf 150 gayet hoş kalıplı koklayarak giden sorunsuz rahat yedek parçası ucuz ve bol bi motor
halkımız sence dertsiz başına dert açmaktan hoşlanırmı

Mondial kendini aşmış. Her motosikletin bir alıcısı vardır. Allah sahibine bağışlasın. Ne denir başka.

Bu motorun amaci Mondialin ne kadar taklitci bir firma oldugunu gostermek

motorun orjinali bu

Black.jpg

Ne ise yariyor diyor isen iste bu ise yariyor, :)

Shawn.jpg

DÜZELTME.

pardon bir önceki mesajı görmemişim. tam hırsızmış bu adamlar ya. malzemesi de dandiktir şimdi bunun tutanın elinde kalır.

Son düzenleme:
kıyaslama işine girmeden duramıyoruz,herkes aynı zevke,düşünceye sahip olacak değil ya. Beğeniler üzerine tartışılmaz.
Taklit'ten çok bana aynı fabrikadan çıkma gibi geldi.Tek farkları birine mondial etiketi konuluyordur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oğulcan diye bir üye vardı
açtığı konular
motorumu nasıl yere basarım
nasıl tek teker yapayken aynı zamanda amuda kalkıp çamura yatarım falandı
bu işte onun hayatını değiştirecek ve bugüne kadar olan utanlarından arındıracak ve o arkadaşla dalga geçen bizleri utandıracak olan motordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar