Bundan sonra motosikletsiz miyim acaba?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selam arkadaşlar. Kazadan sonra tam 12 gün oldu bugün ve dikişlerimi aldırmaya gittik annemle beraber. Malesef çok kötü birşey oldu. :salut: İlk dikiş atan doktor tamamen yanlış müdahale etmiş ve geçen bu 12 gün tamamen boşa geçmiş. Hiç iyileşme olmamış, daha da beter olmuş. Bazı arkadaşlarımızın kaldıramayacağını düşünerek çok fazla detaya girmiyorum. Doktor operasyonu yaparken annemi bilhassa çağırdı ve aynen; siz de bakın ve görün ki oğlunuzu bir daha motosiklete bindirmezsiniz böylece dedi. Sonra bana dönüp sen 1 hafta boyunca her gün pansumana bana geleceksin, ben seni bıktırıcam ve çekeceğin acılar yüzünden motosiklete bir daha binmek bile istemeyeceksin dedi. Ama ben bu doktora daha önce başka bir nedenden dolayı ameliyat olmuştum, biraz şakacı bi adamdır. Söylerken bile güldü falan ama beni korkutmaya yetti açıkçası. Annem zaten çok fena oldu. Dönüşte annemin ağzını yokladım arabada, konuşcaz oğlum bunları sen şimdi kafana takma, iyileşmeye bak dedi. Dedi ama yine de kafamda soru işareti kaldı. Sanırım artık benim motosiklete binmemi asla istemeyecekler. Zaten ilk başta da hiç olumlu bakmamışlardı. Bütün kış, yağmurda çamurda bindim. Tam sezon açıldı, havalar güzelleşti ben arabada tıkıldım kaldım. :salut: Hadi şimdi neyse, bir süre böyle idare edilir de ya hiç bi zaman binmemi istemezlerse?? :salut: Yanımdan motosikletle geçen arkadaşlar oluyo ben trafikte boğulmuş, dur kalk yaparken. Bi yandan onlara yol vermeye çalışıyorum, bi yandan da içli içli özene özene bakıyorum arkalarından. Nolucak benim bu halim? :salut::salut::salut: Biraz uzun oldu, kafanızı şişirdim ama okuduğunuz için teşekkürler. Allah hiç birinize kaza bela vermesin. Çok zor buna dayanmak. :salut:

olay kendinder biter, ama anneninde rızası olmazsa da olmaz.. gönülsüz bilmemneden bilmemne olur derler ya o hesap olur.. senin bileceğin iş... geçmiş olsun. o dikişi atan dr u bul ve 2 laf et vizdan azabı çeksin. geçmiş olsun

şu doktora bide ben gidim.annemi caydırmaya çalışsın bakalım ne olacak..dikiş yatağında ben değil o olurdu herhalde.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle geçmiş olsun doktor amca biraz ağır şaka yapmış aldırış etme iyileşir iyileşmez motoruna dönersin annenin ellerinden öperim olmazsa sen anneyi buraya davet et biz onu ikna ederiz..

arkadaş bu doktorlara da kıl oluyom zaten
la çevremdekilerin motoru bırak demesi yetniyo gibi bi de doktorlar çıktı başımıza:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım geçmiş olsun.bence sen iyileşmeye bak bir önce ne demişler :

takma kafana saç tokasından başka:mrgreen:

geçmiş olsun kardeşim bu doktorlar böyle oluyo genelde ama tamamen iğleşince biner sin gene korkma ailen biraz tepki verier ama daha dikkatli olursun şimdi yara bere oldummu öyledir çok geçmiş olsun tekrar allah kimseye kaza bela vermesin

geçmiş olsun kardeşim bu doktorlar böyle oluyo genelde ama tamamen iğleşince biner sin gene korkma ailen biraz tepki verier ama daha dikkatli olursun şimdi yara bere oldummu öyledir çok geçmiş olsun tekrar allah kimseye kaza bela vermesin
iyileşince binersin tabi
önce doktora sonra motora
yatarken konuşması kolaydı sıkıyosa şimdi söyle dersin :)

Atlantic tekrar geçmiş olsun.Öncelikle iyileşemeye bak sağlığın yerinde olmazsa herşey boş.Kaza bu otomobilde de olur yaya da olur kısacası alnımıza yazılmışsa
bişeyler bahanesi olur.Bende yatıyorum 45gündür 5 gün sonra kontrolum var akalım neler diyecek doktorum.

doktor cok ayıp etmıs ben senın yerınde olsam dıkısı baska yerde attırdım

bu doktorların biçoğu tırsak olarak büyüyo tırsak olarak gidiyo ztn, onlarınkine yaşamak dğeil sağ kalmak denir.
motora devam etme konusuna gleince, şartları vs. bilmiyorum ama para kimden çıkıyosa son söz ona aittir =)

arkadaşlar benm bi doktorum var sürekli rapor aldığım.motorları çok seviyor ama eşinden korkyo:pgeçen bi gezdirdim.şimdi her gittiğimde gezmek istyo.:p

öncelikle geçmiş olsun. kafana takma bunları şimdilik, iyileşmeye bak :)

KardeŞim Tekrar geçmiş oLsun.
Şaka yapmış beLLi :)
Kırık yok sanırım Yara ßu kapanır Allah'ın izni iLe geçte oLsa.
Sadece bir daha binmeni istemeye biLirLer buda sana kaLmış iLişkine Tamamen.
annemizi babamızı kırmadan gönüLLerini aLarak Lütfen :)
onLar bizim için en iyisini istiyor bunu unutmadan ikna edeLim.
Allah Sabır Versin inş.
aramızda oLucaksın tekrar emin oL.

Abi inşallah bu soruna bir çözüm bulursun.Anneler kutsal biliyosunuz ki onların da rızasını, hayır duasını almak şart o bakımdan doktor şakayla karışık söylemiş olsa bile ayıp etmiş.Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:

Herşey zamanla geçiyor. Hiç üzme kendini. Ben 45 gün bacağım komple alçıda yattım. Annem hakkımı helal etmem bir daha binersen dedi. Evlatlıktan red bile etti. Ama geçti gitti. Herşey geçiyor. Önemli olan tekrar sağlığına kavuşman... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar