- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
Selam arkadaşlar. Kazadan sonra tam 12 gün oldu bugün ve dikişlerimi aldırmaya gittik annemle beraber. Malesef çok kötü birşey oldu. :salut: İlk dikiş atan doktor tamamen yanlış müdahale etmiş ve geçen bu 12 gün tamamen boşa geçmiş. Hiç iyileşme olmamış, daha da beter olmuş. Bazı arkadaşlarımızın kaldıramayacağını düşünerek çok fazla detaya girmiyorum. Doktor operasyonu yaparken annemi bilhassa çağırdı ve aynen; siz de bakın ve görün ki oğlunuzu bir daha motosiklete bindirmezsiniz böylece dedi. Sonra bana dönüp sen 1 hafta boyunca her gün pansumana bana geleceksin, ben seni bıktırıcam ve çekeceğin acılar yüzünden motosiklete bir daha binmek bile istemeyeceksin dedi. Ama ben bu doktora daha önce başka bir nedenden dolayı ameliyat olmuştum, biraz şakacı bi adamdır. Söylerken bile güldü falan ama beni korkutmaya yetti açıkçası. Annem zaten çok fena oldu. Dönüşte annemin ağzını yokladım arabada, konuşcaz oğlum bunları sen şimdi kafana takma, iyileşmeye bak dedi. Dedi ama yine de kafamda soru işareti kaldı. Sanırım artık benim motosiklete binmemi asla istemeyecekler. Zaten ilk başta da hiç olumlu bakmamışlardı. Bütün kış, yağmurda çamurda bindim. Tam sezon açıldı, havalar güzelleşti ben arabada tıkıldım kaldım. :salut: Hadi şimdi neyse, bir süre böyle idare edilir de ya hiç bi zaman binmemi istemezlerse?? :salut: Yanımdan motosikletle geçen arkadaşlar oluyo ben trafikte boğulmuş, dur kalk yaparken. Bi yandan onlara yol vermeye çalışıyorum, bi yandan da içli içli özene özene bakıyorum arkalarından. Nolucak benim bu halim? :salut::salut::salut: Biraz uzun oldu, kafanızı şişirdim ama okuduğunuz için teşekkürler. Allah hiç birinize kaza bela vermesin. Çok zor buna dayanmak. :salut: