BULUTLARLA GEÇMİŞE YOLCULUK (Bayramın 3. günü AIZANOI'ye gezi fotografları)

Bu sefer raporumu sadece fotograflarla sunmak isterim. İyi seyirler.
Gidiş: Keles, Tunçbilek, Tavşanlı, Emet, Örencik, Çavdarhisar.
Dönüş: Örencik, Yağmurlu, Tavşanlı, Domaniç, İnegöl ve Bursa.

Güzel bir gezi olmuş.Acaba toplamda kaç km yol yaptınız ?

Tekeriniz düz bassın.

güzel gezi olmuş keşke tanıtıcı yazılar yazsaydınız emın olun daha hoş olurdu ınsanımıza tarıh öğretır bılgılendirirdik bırde bi çogumuz yapılan km reyi bölgeleri kalınan yerleri harcamaları hep merak ederız ki bir gun bu rotaya bızde düşersek ön bılgı olsun dıye yinede teşekkurler paylaşım için

çok hoşuma gidiyor bende olan motorla uzun yol yapanlar.daha ben ehliyeti bekleyedurayım.siz durmayın ama :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞIM GEZİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ :mrgreen:GERÇEKTEN İKİ TEKER ÇOK FARKLI ,ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.

güzel gezi olmuş keşke tanıtıcı yazılar yazsaydınız emın olun daha hoş olurdu ınsanımıza tarıh öğretır bılgılendirirdik bırde bi çogumuz yapılan km reyi bölgeleri kalınan yerleri harcamaları hep merak ederız ki bir gun bu rotaya bızde düşersek ön bılgı olsun dıye yinede teşekkurler paylaşım için

Gezi günübirlikti. 466km yol yaptım. İlk fotografta ve açıklamalarda rota belirtmiştim aslında. Tarihle ilgili açıklamalar için de tanıtım tabelalarının fotograflarını paylaştım.
Daha fazla fotograf paylaşabilmek için yazıya fazla zaman ayıramadım.
Özellikle öğrenmek istediğiniz bilgiler varsa bildiğim kadarını paylaşabilirim.
Ben hiç bilmeden , netten edinmiş olduğum bilgilerle gittim. Nette olmayan bilgiler haricinde Romalıların inşa etmiş olduğu baraj fotografları en son karelerdir. Bu bilgiyi de oradaki bakkal amcadan edindim.

Moderatör
Nice kazasız belasız bol km'ler :) Paylaştığın için teşekkürler.

Çok güzel gezi olmuş ama biraz aydınlatsaydın bizleri daha hoş olurdu, kazasız nice yollara :)

Çok güzel gezi olmuş ama biraz aydınlatsaydın bizleri daha hoş olurdu, kazasız nice yollara :)

Özendirmek iyidir. Araştırmacı, özgür ve maceracı motorcu ruhunu tetikler:p:cat:
Her şey hazıra olursa tadı kalırmıydı. Gitmiş kadar olsaydınız gitmek istermiydiniz?

Özendirmek iyidir. Araştırmacı, özgür ve maceracı motorcu ruhunu tetikler:p:cat:
Her şey hazıra olursa tadı kalırmıydı. Gitmiş kadar olsaydınız gitmek istermiydiniz?

Biz gezi manyağı bir aile olaraktan wallahi billahi isterdik :p Canım herşeyi uzun uzadıya anlatın demedik en azından neresi neresi bilseydik araştırmamıza yön verirdiniz :mrgreen:

Biz gezi manyağı bir aile olaraktan wallahi billahi isterdik :p Canım herşeyi uzun uzadıya anlatın demedik en azından neresi neresi bilseydik araştırmamıza yön verirdiniz :mrgreen:

Bana güven dostum, açmış olduğum gezi topiklerini takip etmişsindir, gerekli yerde açıklama yaparım.
Ama burası muhteşem, benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Haritadan yerini bul ve git. Yeterince düzenli ve açıklayıcı, sarı tabelaları takip et yeter.:cat: Daha da fazla bilgi için halkala muhabbet kafi.:)

Bana güven dostum, açmış olduğum gezi topiklerini takip etmişsindir, gerekli yerde açıklama yaparım.
Ama burası muhteşem, benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Haritadan yerini bul ve git. Yeterince düzenli ve açıklayıcı, sarı tabelaları takip et yeter.:cat: Daha da fazla bilgi için halkala muhabbet kafi.:)

ok. seneye kısmetse motorumuzla çıkacağız tatile :cherry: Buralardan da geçecek şekilde güzergah çizelim madem :cat:

Çok güzel gezi olmuş köylerimizde ne tarihler yatıyor haberimiz yok sayenizde bizde gezmiş kadar olduk teşekkürler ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar